P Maskin Automation AB

P Maskin Automation AB

Beskrivning

PMA AB startades 2009 av Andreas Valentinsson och Magnus Persson, med erfarenhet från fordonsindustrin respektive processindustrin som därmed lägger en gedigen kunskapsgrund för ett heltäckande automationsföretag. Sedan dess har företaget utvecklats och nått en imponerande tillväxt. Idag omfattar vi mer än 30 intresserade och engagerade medarbetare, främst ingenjörer och tekniker. Tillsammans har vi kunskap och erfarenhet från olika branscher, allt från livsmedelsindustri till metallindustri. 


I PMA AB ingår det två bolagen PMA Automation och PMA Installation. 


Vår affärsidé är att vara både en attraktiv partner och en attraktiv arbetsplats. Genom att samla medarbetare med driv, kompetens och ambition är vi ett företag där idéer blir till verklighet. PMA AB utför allt från enkla installationsuppdrag till komplexa helhetslösningar. Vi har lång erfarenhet av kunder som ställer höga krav på såväl oss som slutprodukten. Vi möter dessa förväntningar då vi är ett innovativt företag som ligger i vår branschs absoluta framkant. PMA AB har hög teknisk kunskap och är ett drivande företag som ständigt optimerar sin verksamhet. 

Adress
P Maskin Automation AB
Alfred Fjelnersväg 2
291 67  Fjälkinge
Skåne
Sweden
Telefon
072-506 02 53
Fax
E-post
skicka e-post
Hemsida
www.pmaab.com
Kontaktperson
Oscar Molin
Telefon
0725-060253
Anställda
Ospecificerat
Omsättning

Verksamhetsområden

Verksamhetsområden

Övrigt

 

För att se kreditupplysningar från UC måste du vara inloggad. Logga in här


Nyheter

PMA AB – En komplett leverantör av färdiga automationslösningar
En helhetsleverantör inom allt som berör automation från så väl enkla mindre automatikskåp till stora totaleveranser av komplicerade maskinlinjer.PMA AB utför allt från..

Products

products.qimtek.se

Det finns inga artiklar som är relaterade till den här profilen