Nytt AB

Nytt AB

Beskrivning

Nytt AB utvecklar system för maskinövervakning, maskinlärning och AI för att på ett enkelt och effektivt sätt att förbättra all tillverkning med en snabb ROI.


I den nuvarande industrivärlden är behovet av integration av tillverkningsresurser som maskiner, system och människor avgörande för att lyckas. Uppfattningen hos många små och medelstora företag är att digital integration av dessa resurser är komplex, tidskrävande och behöver mycket IT-expertis.


Vi vill ändra denna uppfattning och ge tillverkande företag en lösning som är lätt att använda, installera och samla in data om sina maskiner. Vårt mål är att hjälpa dem att förbättra deras produktivitet, minska arbetstimmarna och öka vinsten. För att uppnå detta använder vi lättillgänglig teknik, t.ex. en Android-telefon, för att samla in data utan någon fysisk anslutning till maskinens PLC: er, och se till att deras data är säkra med dem.


Med hjälp av maskininlärning och AI för att ta reda på möjligheterna till förbättringar och förutsäga fel i systemet innan de händer är vår lösning ett enkelt och effektivt sätt att förbättra all tillverkning som skapas med en snabb ROI.

Adress
Nytt AB
c/o WIKMAN
BANÉRGATAN 81
115 53  Stockholm
Stockholm
Sweden
Telefon
Fax
E-post
skicka e-post
Hemsida
www.nytt-tech.com
Kontaktperson
Sture Wikman
Telefon
Anställda
Ospecificerat
Omsättning

Specialistområden

Smart tillverkning, Dataanalys, Produktionsteknik, Tillverkning, Lean tillverkning, 5S, BLE, ERP, PLM, Ingenjör, Logistik, Produktionsplanering och kvalitetskontroll

Verksamhetsområden

Nytt AB

Klicka på bilden för att förstora

Nytt AB

Verksamhetsområden

Industriell IT-Affärssystem

Övrigt

Nyheter

Det finns inga nyheter som är relaterade till den här profilen.

Products

products.qimtek.se

Det finns inga artiklar som är relaterade till den här profilen