NSG Sweden AB

Beskrivning

Sedan starten 1994 har NSG varit en pålitlig och flexibel leverantör av ädelmetaller och tillbehör till guld-och silversmeder. Det har lett till att vi idag blivit en helhetsleverantör för återvinning av ädelmetaller, guldsmide, investering och industri.


Tack vare att NSG har utvecklats och formats av flera generationer, utgör vi ett team med en väl avvägd blandning av gedigen erfarenhet och innovativt driv.


Med passion för hantverk och tradition!


På NSG vill vi bidra till en hållbar ädelmetallbransch. Därför jobbar vi tillsammans med våra kunder för att bevara yrkets tradition och roll på marknaden, med miljön och återvinning i fokus. Våra ädelmetaller utvinns uteslutande från sekundärt material. I NSGs egna högteknologiska laboratorium utför vi senare ädelmetallanalyser innan det skickas på affinering hos vår LBMA-certifierade samarbetspartner C.Hafner


Vi renar dina ädelmetaller


Till NSG kan du tryggt och säkert lämna in ditt material för affinering. Vi tar emot allt från exempelvis metallskrot så som filspån, klipp från stansning, metallskrot från gjutning och gamla smycken, till tandguld och vätskor från industriella produkter.


 

Adress
NSG Sweden AB
BOX 38164
Rosenlundsgatan 54, 2 tr
100 64  Stockholm
Sweden
Telefon
Fax
E-post
skicka e-post
Hemsida
www.nsg.se
Kontaktperson
Amanda Daljemar
Telefon
+ 46 (0)8-84 00 43
Anställda
Ospecificerat
Omsättning

Verksamhetsområden

Verksamhetsområden

Material-Ädelmetaller

Övrigt

 

För att se kreditupplysningar från UC måste du vara inloggad. Logga in här


Nyheter

Det finns inga nyheter som är relaterade till den här profilen.

Products

products.qimtek.se

Det finns inga artiklar som är relaterade till den här profilen