Kemppi Sverige AB

Kemppi Sverige AB

Beskrivning

Kemppi är det vägledande företaget inom svetsbranschen. Vår uppgift är att utveckla lösningar som hjälper dig att expandera din verksamhet.


Kemppi har sitt huvudkontor i Lahti i Finland. Företaget har över 800 svetsexperter anställda i 17 länder och en omsättning på över 150 miljoner euro. Vårt utbud består av svetslösningar – intelligent hårdvara, programvara för svetsdokumentation och experttjänster – för alltifrån krävande industriella tillämpningar till produkter för enklare svetsning. Lokala experter i över 60 länder är tillgängliga via vårt globala partnernätverk.


Kemppi är banbrytande inom svetsindustrin. Vi är övertygade om att allt som kan kopplas samman kommer att kopplas samman. Som vi ser det skapas mer och mer värde för svetsbranschen i globala nätverk som ständigt utvecklas – i mötet mellan olika branscher, användare, tekniker, utrustning, programvara och tjänster. För att bana väg för våra kunders värdeskapande måste vi förstå motivationen för var och en.


Som det vägledande företaget inom svetsbranschen är det vår uppgift att utveckla lösningar som ger dig framgång. Lösningar som du kan förlita dig på i framtiden. Vi kompromissar inte. I stället utmanar vi det konventionella för att hitta något större. Och du är välkommen att delta. Varför? Därför att kunskap är framtiden.

Adress
Kemppi Sverige AB
Kung Hans väg 3
192 68  Sollentuna
Stockholm
Sweden
Telefon
08-590 783 00
Fax
E-post
skicka e-post
Hemsida
www.kemppi.com/sv/
Kontaktperson
Ola Runnerstam
Telefon
Anställda
5 - 9
Omsättning
60,000

Specialistområden

MIG/MAG-svetsning, TIG-svetsning, MMA-svetsning, Svetsautomatisering, Svetshjälmar, Svetstillbehör, Svetsutbildning, mjukvara för svets- och kvalitetsansvariga

Kunder

Våra kunder finns inom all typ av tillverkning där bågsvetsning förekommer, oavsett om behovet är en liten bärbar maskin för svetsning med belagda elektroder eller en avancerad MIG/MAG-strömkälla för robotsvetsning.

Verksamhetsområden

Verksamhetsområden

Andra tjänster-Konsultering
Plåtbearbetande Maskiner-Svetsutrustning

Övrigt

Industri-Industrimaskiner

 

För att se kreditupplysningar från UC måste du vara inloggad. Logga in här


Nyheter

Nyhet - Kemppi Alfa och Beta e-serie svetshjälmar och andningsskydd
Kemppi stärker sitt sortiment av säkerhetsprodukter för svetsning med nya Alfa och Beta e-serie svetshjälmar och andningsskydd.De nya modellerna är certifierade enligt de..
Kemppi förändrar synen på industriell svetsning
På Elmia Svets och Fogningsteknik lanserar svetsjätten Kemppi ett nytt koncept, som tar svetsning till 4.0. Ett helt nytt koncept för svetsströmkällor. Det..
PLAY: Vilka är framtidens svetsare?
Och vad kommer att svetsas? Se svetsföretaget Kemppis epos om framtiden.Läs mer
Kemppis nya vd: "Svetsning har inte den status den borde ha"
Norrmannen som leder ett finskt företag i Sverige må vara helt färsk som vd för Kemppi Sverige, men i företaget är Erik Fusdahl sedan..
Peikko-gruppen inför Kemppis system för svetskvalitetssäkring i tre länder
Peikko-gruppen och Kemppi har kommit överens om att införa Kemppis kvalitetssäkringssystem ARC-system 3 för svetsning vid Peikkos tillverkningsenheter i..
Kemppis små svetsjättar ger framgång ännu en gång
Nya Minarc Evo 180 innebär fortsatt framgång för de små svetsjättarna   Kemppi har uppgraderat utrustningen för den kraftfulla Minarc..
Kemppi håller kurs för kvalité
Utveckla kvalitet, effektivitet och lönsamhet inom ramen..
Kemppi-FastMig X lämpar sig speciellt för rörsvetsning och industriella tillämpningar
I Kemppis nya produktserie FastMig X erbjuder vi högt specialiserade svetslösningar och överlägsen svetskvalitet vid krävande industriellt bruk. Det..
Nyheter från Kemppi
..
Kemppi släpper ut Kemppi ARC System 3 och tillkännager förvärvet av Weldindustry AS
Styrning av procedurer, kvalificeringar och utrustningsparker för svetsning leder till högre prestanda i svetsproduktionen, ökat rörelseresultat,..
Kvalitetssäkringsmetoder inom svetsningen används av alla Kemppis kunder från småföretag till internationella grupper
Kavamet-Konepaja Oy, grundat år 1984, är ett finskt konstruktions- och teknikföretag i stålbranschen. Företaget tillverkar skräddarsydda..
Kemppis Universal WPS-paket för svetsning
..
Bärbar strömkälla från Kemppi
Kemppi introducerar Master S 400/500 − en bärbar strömkälla för tuffa applikationer Se video här!   Det finska internationella..
Kemppi kör F1
..
Kemppi erbjuder utbildning...
..
Utveckla kvalitén - Kurs från Kemppi
..
Kurser från Kemppi
..
Kemppi och ABB samarbetar om robotsvetssystem
Kemppi och ABB Robotics har ett etablerat samarbete för utveckling av fullutrustade robotsvetspaket. Kemppi Oy är en Finsk leverantör av svetslösningar..
Kemppi ger kurs för ISO 3834
..
Kemppi in i mobilen
Den Logiska Utvecklingen: Kemppi tar svetsning till den mobila eran   För 30 år sedan stenlade Kemppi vägen för svetsningen genom att..
Nya standarder för svetsning
Den första standard svetsprocedurspecifikationen för montagesvetsning Från 1 juli 2014 måste alla stålbyggnadskonstruktioner och..
Kemppi erbjuder kurser
..
Isbrytande innovationer av Kemppi på Essen-mässan
Kemppi på Essen Welding & Cutting Fair September 2013 ‘Isbrytande innovationer’ – det var Kemppi’s budskap för 2013 års..
Nytt från Kemppi
Kemppi lanserar FASTMIG X – en komplett lösning för svetsning av rör och plåtar Kemppi FastMig X är ett flerfunktionssystem för..
Isbrytande nyheter från Kemppi vid mässan i Essen
Inom varje verksamhetsområde finns det företag som ligger i framkant och spelar en ledande roll vid utvecklingen av hela branschen. Inom svetsindustrin har Kemppi..
Kemppis nya friskluftshjälmar skyddar svetsaren inifrån och ut
Den finska tillverkaren av svetsutrustning, Kemppi Oy, har lanserat en ny familj av friskluftshjälmar, utformade för att ge nödvändigt skydd mot..
Kemppi utbildar i svetsmetoder/material och svetsprocedur/svetsarprövning
Kurs i Metoder/Material och Svetsprocedur/Svetsarprövning 9-10 april 2013     Innehåll Kemppi erbjuder nu en utbildning i svetsmetoder/material och..
Kemppi och Williams förnyar samarbetsavtalet
Torsdagen den 19 februari introducerade Williams sin nya bil där Kemppi's logga är placerad på frontvingens ändplåt. Williams F1 Team (Ticker: WGF1)..
Kemppis intäkter över 120 miljoner euro
Koncernintäkterna för den Finska leverantören av svetsindustrilösningar, Kemppi Oy, ökade under 2012 till att nå 121 miljoner euro (+10,4 %) och..
Kemppi SuperSnake™ svetsar sig igenom ett hangarfartygs flygdäck
Företaget Cammell Laird Shiprepairers and Shipbuilders Ltd i Birkenhead i England grundades 1824 och har en lång och stolt historia från floden Merseys..
Kurs i Metoder/Material och Svetsprocedur/Svetsarprövning 10-11 september 2012
Innehåll: Kemppi erbjuder nu en utbildning i svetsmetoder/material och svetsproce-dur/svetsarprövning. Dag 1 Deltagarna får kunskap om principerna för..
Kemppis nya FE Pistoler erbjuder längd, komfort och värde
Kemppi har lanserat ett nytt sortiment av luftkylda MIG/MAG svetspistoler, primärt inom stålsvetsning. Det nya utbudet av FE svetspistoler erbjuder en lätt vikt,..
Kemppi i samarbete med Williams F1 team
Kemppi har ingått ett sponsoravtal med Williams, ett av världens ledande F1 team. Strax efter att Kemppi och Williams hade meddelat sitt samarbetsavtal, tog Williams..
Utveckla kvalitet, effektivitet och lönsamhet inom ramen för ISO 3834
Många företag styr idag sin verksamhet utifrån någon av standarderna i ISO 3834-serien och flera företag står i begrepp att göra detta...
Nya Minarc Evo-produkter innebär fortsatt framgång för de små jättarna
Kemppi Oy, den finska internationella tillverkaren av svetsutrustning, har lanserat ett nytt sortiment Minarc Evo-utrustning för industriellt bruk. Sortimentet utgör en..

Products

products.qimtek.se

Det finns inga artiklar som är relaterade till den här profilen