Kelmo AB

Beskrivning

Kelmo är ett företag specialiserat på helhetslösningar inom industriautomation

Vi tror på tanken att var och en ska koncentrera sig på det man är bäst på. Det är först då man uppnår verklig lönsamhet.

Inget företags produktionsflöde är så bra att det inte kan förbättras. Vårt mål är att förse våra kunder med automationslösningar som stämmer överens med deras krav på kvalitet och kostnadseffektivitet.

Adress
Kelmo AB
Kaliumvägen 3
371 50  Karlskrona
Blekinge
Sweden
Telefon
0455-61 75 00
Fax
E-post
skicka e-post
Hemsida
www.kelmo.se
Kontaktperson
Göran Holst
Telefon
0708-640321
Anställda
10 - 30
Omsättning

Specialistområden

Helhetslösningar innebär kvalitet och trygghet

Vår affärsidé är att kunna erbjuda en helhetslösning för automation. Från konstruktion och tillverkning till installation och service.

Konstruktion

Kelmo ligger långt framme när det gäller utveckling av avancerade elektriska styrsystem och mjukvaror. Våra styrsystem konstrueras för att överensstämma med modern industristandard och dagens krav på full kompatibilitet genom hela produktionskedjan. Utvecklingen sker ofta i nära samarbete med våra kunders egna ingenjörer och operatörer och alltid med den senaste tekniken till hjälp. Våra lösningar är fullt integrerbara i nätverk, vilket innebär oändliga möjligheter till styrning, kontroll och dokumentation över företagets olika enheter. Något som är viktigt inte minst för att kunna möta framtida krav på standard.

Tillverkning

En annan viktigt del i vår helhetslösning består av tillverkningar av elektrisk utrustning som låg- och högspännings ställverk, transformatorburar, elcentraler, styrskåp och maskinbeklädnader. Att vi själva producerar ger oss inte bara möjligheter att helt kundanpassa våra elektriska installationer efter önskemål och utrymme. Funktionen i våra lösningar garanteras också.

Installation

Självklart vill vi också vara den, som tar hand om hela installationen på plats hos kunden. Men vårt helhetsansvar slutar inte vid montage och driftsättning. Vi sätter en ära i att också vara den som tar hand om service och de eventuella problem som kan dyka upp. Det ska vara tryggt att anlita oss.

Verksamhetsområden

Verksamhetsområden

Automation-Automationssystem
Design / Utveckling-Konstruktion, Elektronik
Design / Utveckling-Programmering
Elektronik-El-, Apparatskåp
Elektronik-Elektromekanisk Montering

Övrigt

 

För att se kreditupplysningar från UC måste du vara inloggad. Logga in här


Nyheter

Det finns inga nyheter som är relaterade till den här profilen.

Products

products.qimtek.se

Det finns inga artiklar som är relaterade till den här profilen