Aditus Science AB

Beskrivning

Aditus Science grundades 1993 för att erbjuda våra kunder en one-stop-shop för innovativa specialiserade utveckling elektronisk produkt.

Beläget i Lund - i hjärtat av en region med många svenska högteknologiska företag och ofta kallad Medicon Valley - Aditus Science förlita sig på sin högutbildade och specialiserade team av ingenjörer som täcker alla aspekter av utvecklingsprocessen. Vi kan hjälpa dig som en del av ett projekt eller erbjuda kompletta helhetslösningar.

Aditus Science är aktiv och mycket framgångsrika i så vitt skilda branscher som Medicin, Fordon, IT, konsument- och industrielektronik. Vi har också en lång historia av att arbeta med världskända vetenskapsmän och forskare vid Lunds universitet. En av våra styrkor är att dra nytta av den tvärvetenskapliga kunskap från alla dessa områden för att skapa revolutionerande och innovativa lösningar.

Genom att kombinera våra avancerade tekniska kunskaper med en förståelse för din verksamhet och marknader levererar vi konkurrenskraftiga och tekniska fördelar. Våra gemensamma ansträngningar kommer att göra skillnad!

Vi erbjuder en integrerad team som ser helheten, titta på tekniska och designfrågor utan att glömma de affärsmässiga aspekterna, att förstå dina prioriteringar och ger en flexibel, lyhörd och kompetent stöd du behöver för att förvandla dina visioner till verklig framgång.

Med vissa kunder utgångspunkten är en allmän produktkoncept som resulterar i en ready-to-tillverkning elektronisk produkt design, komplett med dokumentation. Andra kunder använder vår samlade kunskap för specifika delar av deras utvecklingsprojekt. Aditus Science utför även verifiering och validering för att erhålla godkännande, hjälper till att inrätta en patentstrategi när det gäller skydd och förebyggande, felsökning EMC frågor och mycket mer. Läs mer om alla våra tjänster >>

Adress
Aditus Science AB
Sankt Lars Bäg 41
222 70  Lund
Skåne
Sweden
Telefon
046-540 62 11
Fax
046-39 79 65
E-post
skicka e-post
Hemsida
www.aditus.se
Kontaktperson
Bernt Böhmer
Telefon
046-540 62 11
Anställda
5 - 9
Omsättning

Specialistområden

Aditus Science team av flera disciplinerad ingenjörer och specialister erbjuder ett komplett palett av utvecklingsresurser.

Vi förser våra kunder med det stöd de behöver oavsett området elektronisk produktutveckling de behöver det. Vi kan hjälpa till med första patentskydd för nya uppfinningar genom hela utvecklingsprocessen, inrätta tillverkning och få godkännande. Vi utför pre produktutveckling koncept och forskningsstudier, vi tittar på mönster; från den första idéstadiet ända till att bygga prototyper och föra dem i produktion. Alternativt kan vi erbjuda hjälp med delar av utvecklingsprocessen.

Aditus Science använder den senaste programvaran och hårdvara utvecklingsverktyg inom CAD / CAE (t.ex. Solidworks, AutoCAD, Mentor Graphics PADS, MatLab, SPICE) och kan ge prototyper och utvärderingsmetoder för att säkerställa att slutprodukten kommer att möta och överträffa dina förväntningar.

Dessutom Aditus Science erbjuder även tjänster som:


PCB layout och tillhörande tillverkningsdokumentation
Produktutveckling förstudier
Tillverkningsbarhet studier
(prissättning, volym hantering, logistik, produktlivscykelhantering osv)
Validering och verifiering
Kvalitetssäkring (t.ex. certifiering, myndighetsgodkännanden)
Förstudier om ny teknik och nya koncept
Patentstrategi inställning
Projektledning
Mekanisk konstruktion
Microelectronics utveckling
(miniatyriserade produktionsteknik såsom Chip-On-Board (COB) och flip-chip)
Under de senaste 15 åren Aditus Science har varit inblandad i ett flertal framgångsrika projekt och företag. Ta reda på mer om specifika kompetenser och tidigare projekt >>

Design Services


Avancerad FPGA-lösningar
DSP

Matematisk bearbetning

Embedded Software konstruktion
Mjukvarudesign på Unix, Linux &
Windows-plattformar
Realtidssystemprogrammering

Analog elektronikkonstruktion
Digital elektronikkonstruktion
RF elektronikkonstruktion
Sensorteknik
Mätteknik
EMC design & felsökning

Verksamhetsområden

Verksamhetsområden

Design / Utveckling-Konstruktion, CAD
Design / Utveckling-Konstruktion, Elektronik
Design / Utveckling-Konstruktion, Mekanik

Övrigt

 

För att se kreditupplysningar från UC måste du vara inloggad. Logga in här


Nyheter

Det finns inga nyheter som är relaterade till den här profilen.

Products

products.qimtek.se

Det finns inga artiklar som är relaterade till den här profilen