Stena Recycling AB

Description

OM OSS
I vår värld är ingenting förbrukat. Vi samlar in allt tänkbart restmaterial som uppstår från både verksamhet och produktion. Vi förädlar materialen och låter dem leva vidare som råvaror till nya produkter eller ny energi. På så vis gör vi återvinning till en hållbar affär för ditt företag samtidigt som vi tillsammans hjälps åt att maximera en återanvändning av jordens ändliga resurser. För oss är det ett arbete som aldrig tar slut.

Historia
1939 började Sten A Olsson handla med järn- och metallskrot. Det andra bara såg som skräp, såg han som affärsmöjligheter. Denna anda lever kvar hos oss än i dag.

Address
Stena Recycling AB
Box 4088
Fiskhamnsgatan 8
413 01  Göteborg
Västra Götaland
Sweden
Phone
031-711 10 50
Fax
Web address
www.stenarecycling.se
Contact
Bernt Johansson
Phone
070-325 21 06
Employees
1,001 - 2,000
Turnover

Capabilities

Processes

Other

 

To see financial information, you need to login


News

Han blir ny vd för Stena Recycling Sverige
Kommer närmast från Stena Aluminium.Den 1 september tillträder Fredrik Pettersson som VD för Stena Recyclings verksamhet i Sverige. Fredrik Pettersson kommer..
Stena Recycling – Sveriges mest hållbara varumärke 2018!
Roligt att arbete med att skapa en cirkulär ekonomi uppmärksammasStena Recycling har utsetts till Sveriges mest hållbara varumärke 2018. Utnämningen grundar sig..
Stena Recycling blir hållbarhetspartner för Volvo Ocean Race
- Plastmaterial är en utmaning, men för oss som är Sveriges ledande återvinningsföretag, är det viktigt att också prata om plast som en resurs, säger Stena Recyclings vd..
Varje dag går stora värden förlorade i svensk industri
Genom att kombinera återvinning och innovativ design går det att tillverka produkter med rätt material och en konstruktion som är återvinningsbar.   I all tillverkning..
Allt fler industriföretag vill bli hållbara
- Värdet på spillet steg radikalt och gav kunden ökade intäkter i miljonklassen, berättar Claes Lundberg på Stena Recycling om en av sina kunder.Hållbar produktion blir..
Stena Recycling AB växer i Sverige
Stena förvärvade IL Recycling AB under 2016 och genom en verksamhetsövergång till Stena Recycling AB den 1 mars stärker nu återvinningsbolaget sin position som helhetsleverantör..
Stena Recycling staplar om i toppen
Kristofer Sundsgård blir vd för Stena Recycling och nuvarande vd, Staffan Persson, går vidare som affärsområdeschef inom Stena Metallkoncernen. Den 1 september tillträder..
Stena förvärvar IL Recycling
Stena stärker sin roll som ledande inom återvinning i Sverige genom förvärvet av IL Recycling. Konkurrensverket har godkänt affären och den 30 juni undertecknades avtalet. - Vi..

Equipment

products.qimtek.se

At the moment there are no adverts stories relating to this profile