Qimtek

Buyers

Free service for manufacturing buyers looking to source
suppliers


Register as a buyer
Find a Supplier       

Suppliers

A service for sub-contract suppliers who are looking for new business opportunities.


Register as supplier
Receive RFQs         

For Suppliers

Skärande Bearbetning-CNC Fräsning
Skärande Bearbetning-CNC Fräsning
OBS Brådskande! Önskar offerter snarast på bearbetning av bromsarm i S355J2, ca 70x70x12mm. Antal 16st. Hub i aluminium EN-AW 6082 T6. Diameter ca 110 tjocklek 40mm. Antal 8st.
Plast & Gummi-Vakuumformning
Plast & Gummi-Vakuumformning
Vi önskar att vaccumforma två detaljer, en kruka (40x17x15 cm) samt ett passande lock (40x17x4 cm). Vi är intresserade av att inom kort ta fram verktyg och ha en första prototyp i hand. Under hösten vill vi även ta fram en pilotserie av vår produkt på 50-100 st produkter och under 2021 skala upp produktionen. Detaljerna kommer att behöva efterbearbetas, troligtvis i en CNC-fräs. Vi tänker oss ett mörkt material, gärna återvunnet i ABS-plast. Det vi är intresserade av är: - Styckpriset för 50 st, 500 st samt 1000 st. - Verktygskostnad och ställkostnader. - Tid från beställning till första prototyp i hand. Hör gärna av er om detta låter som ett intressant uppdrag!
Skärande Bearbetning-Skärande Bearbetning, CNC
Skärande Bearbetning-Skärande Bearbetning, CNC
Jag behöver offert på hjulaxel 5 o 10 st och "däck" 10 o 20 st Hjulaxel längd 2000 mm Däck diameter 782 mm
Plåtbearbetning-Svetsning
Anbudsförfrågan på 2 stycken dubbelmantlade farmartankar på 100m³. Viss påbyggnad ska ingå, se underlag på inköparens leverantörsportal. Farmartankarna skall i sin helhet vara levererade senast 2021-05-01.
Skärande Bearbetning-Skärande Bearbetning, CNC
Skärande Bearbetning-Skärande Bearbetning, CNC
Önskar offert på 1 st av denna artikel i mässing. OBS! Ej plast som det står på ritningen. Längd 449 mm Material: CW614N (CuZn39Pb3)
Industriförnödenheter-Kompressorer
Vi söker leverantör av en fläkt till en kylkompressor, Type Elta49, se bifogad bild.

Equipment for Sale

Guillotines  
Make: ewn-maskiner
Type: WPK1250
Description: Kantpresse WPK 1250mm Motor effekt 3kW Aggregatets kraft 200 bar Standard prisma 60#60mm spår 16,22,35,50 (mm) Kap. max. 5mm (1250mm) vid standard utrustning Vikt 1400kg
Press-brakes  
Make:
Type:
Description: Horisontalpress UPH28 är en hydraulisk böjningsmaskin avsedd för böjning, profilering och rätning. Maskinens tillämpningar varierar beroende på tillbehör som kan monteras på arbetsbordet, på verktygshållaren och i kolven. Hydrauliksystemet kan styras med tryck- och flödesreglerventiler som påverkar tryckkraften och presshastigheten. På skärmen läser du av kolvlängden (position), välj manuell eller automatisk drift, och maskinen har inbyggt minne för att lagra 6 olika bockningssteg .Du kan även spara i minne upp till 100 program med ditt eget namn som referens. Driften drivs via fotpedal. UPH28 finns med flera alternativ och verktyg. Operationsystem på svenska och engelska Överensstämmer med alla senaste CE-föreskrifterna. Effekt: 28 ton Verktygshöjd: 200mm Motor: 400V, 4kW Slaglängd: 195mm Stämpeldiameter: 130mm Max tryck: 200 bar Arbetsbord: 300x550mm/4 fästhål i bordet: 70 mm diameter Vikt: 800kg GARANTI 12 MÅNADER TRANSPORT MED FASTPRIS ÖVER HELA LAND
Cutting fluid  
Description: Folia - en biopolymer samt oljefri skärvätska - från Total. Folia är en 100% biopolymerbaserad skärvätska som inte har olja i sig och med egenskaper som överträffar många av de emulsioner som finns på marknaden. Slipp bakterier, skumning, emulsionsproblem m.m. med Folia. Är du trött på smutsig olja i och runt maskinen samt i luften? Vill du ge operatörer en bättre arbetsmiljö och minskade hudproblem.? Vill du minska totalkostnader och öka verktygens livslängd? Då är Folia – en 100% oljefri skärvätska - från Total den lösningen som du väntat på!
Size: 20 liter, 208 L 1000 L
Quantity:
Other  
Make:
Type: Karusellsvarvning
Description: Vi har nu ledig kapacitet i våra karusellsvarvar. Manuell svarvning upp till en diameter på 3 meter, höjd 1,6 meter. styrd svarvning upp till en diameter på 1,6 meter, höjd 1,2 meter.
Cutting Tools  
Description: Pinnfräsar i Hårdmetall. Vi erbjuder ett enormt utbud av högkvalitativa pinnfräsar till dagenefter-leverans. Våra skärande experter hjälper gärna dig att svara på dina frågor och optimera din produktion.
Size: 0.2mm till 40mm
Quantity: -
Vertical Machining Centres  
Make: IBARMIA
Type: ZVH Multiprocess
Description: Integrationen av bearbetningsprocesser i IBARMIA MULTIPROCESS-serien minimerar mängden maskiner som krävs och reducerar bearbetningstiderna för komplexa detaljer avsevärt. Men det här är inte de enda fördelarna med att tillämpa de mest avancerade, banbrytande och ostoppbara teknikerna under de senaste åren, en teknik som sätter en milstolpe i bearbetningsuniversumet och tydligt höjer användarnas nivå över sina konkurrenter. Effektiviteten förknippad med MULTIPROCESS-maskinerna förbättrar kvaliteten på slutstycket eftersom färre maskiner och därmed krävs färre uppsättningar; det minskar kostnaden för den initiala investeringen såväl som det golvutrymme som krävs, eliminerar transport av delar mellan maskiner och förenklar produktionshanteringen. Finns i följande modeller: IBARMIA ZVH Multiprocess 45 IBARMIA ZVH Multiprocess 48 IBARMIA ZVH Multiprocess 55 IBARMIA ZVH Multiprocess 58 IBARMIA ZVH Multiprocess 60

Send request for quote

quick quote

Receive quotes from suppliers!
Qimtek Sourcing is fast efficient and free!
Complete the form with your requirement, you will  
receive a confirmation before it is published.
Or call Sourcing Support on +46 651-300800

*
*
*
*
*
*
*

Suppliers

Silver & Stål i Vingåker AB
silver_and_stål_i_vingåker_ab Vi är sedan 1933 specialister inom all slags tunnplåtsbearbetning, i alla typer av material med hu...
KYOCERA UNIMERCO Tooling AB
kyocera_unimerco_tooling_ab

KYOCERA är ett kunskapsbaserat företag med verktygslösningar och -service till utv...

Elis Johansson Smides AB
elis_johansson_smides_ab

www.elissmid...

Trådgnist Blekinge AB
...
Linköpings Ytbehandlingsteknik AB
linköpings_ytbehandlingsteknik_ab Linköpings Ytbehandlingsteknik AB är ett företag som har en lång och gedigen erfarenhet inom industr...
Dalform AB
dalform_ab

News

Nilex ärendehanteringssystem och webbaserade support
Med hjälp av ärendehanteringssystem eller en mjukvara för inventarie- eller tillgångshantering kan företaget enkelt få kontroll över..
Saab får beställning på Torpedsystem för 485 miljoner
Beställningen ingår i ett livstidsförlängningsprogram för det tunga torpedsystemet.Saab har fått en första beställning på livstidsförlängning av det..
ABB fabriksrenoverar tusentals gamla robotar
Gör tillverkning mer hållbar genom att återvinna robotar. ABB fabriksrenoverar robotar, styrsystem och manipulatorer, för att förlänga deras livscykel..
Husqvarna Group rapporterar starkare försäljningsutveckling än förväntat
Ett väldigt bra kvartal, även mot bakgrund av Covid-19 situationen.Husqvarna Group har haft en starkare försäljningsutveckling för det andra kvartalet 2020 än..
Bulten meddelar leveransstart och uppstartskostnader för nyvunnet jättekontrakt
Leveransstart är nu fastställt till 24 juli.Bulten aviserade den 2 juli 2020 att bolaget har tecknat ett fullservicekontrakt (FSP) för leverans av fästelement till en..
Ny lärportal för kompetenshöjning inom industrin
Snabba teknikskiften ställer nya kompetenskrav på anställda inom industrin.Till följd av coronapandemin har många personer inom industrin permitterats. Nu går..
ABB lanserar kompakt högeffektsladdare med parallell laddning
Nya Terra 184, den senaste produkten i ABB:s framgångsrika Terra-serie, kan ladda upp till tre fordon samtidigt och har den högsta kraftdensiteten på marknaden.Enligt FN..
Saab startar produktion av Gripen i Brasilien
Samma höga standarder som vi har i vår fabrik i Sverige, säger chefen för Saabs affärsområde Aeronautics. Saabs första anläggning för tillverkning av Gripen E/F..
COVID-19: Var fjärde ingenjör permitterad - 8 av 10 jobbar hemma
Här finner du alla svaren från enkäten.Coronakrisens omfattande permitteringar och distansarbete har medfört drastiska förändringar i ingenjörernas..
KUKA lanserar ny konsolrobot med lång räckvidd i KR QUANTEC-2 serien
En robot med stort arbetsområde.Den nya konsolroboten KR QUANTEC-2 K är den mest kompakta och starkaste roboten i sin klass. Med en räckvidd på upp till 3900..
EuroBLECH 2020 ställs in
Nya datum för för mässan är nu bestämda. EuroBLECH 2020 skjuts upp: 26: Den internationella mässan för metallbearbetning kommer att i stället äga rum den 9 -..
Industrins orderingång ökade i maj
Totala orderingången ökade men trots det uppvisade en majoritet av industrins delbranscher negativa utvecklingstal på månadsbasis.Industrins totala orderingång ökade..
Kvinnliga produktionstekniker som gillar problemlösning
Stora förhoppningar att utbildningarna kan förse industriföretag med nya välutbildade medarbetare.När Yrkeshögskolan i Skellefteå till hösten startar tre..
Svenska industribolag bland världens mest innovativa
Första gången sedan 2007 som ett svenskt företag förekommer på listan. Både ABB och Volvo finns med när BCG rankar världens 50 mest innovativa företag. Det..
Svensk fordonsindustri behöver uppdatera sin cybersäkerhet
Såväl vid användning av fordonen, som vid produktionen av dem.Trend Micro presenterar idag en genomgång av de krav som fordonsindustrin nu måste anpassa sig efter..

Register!

Are you a supplier?
We are now registering Polish and Baltic suppliers, if you are looking for new business in Scandinavia, register here.

Register free