Qimtek

Inköpare

Kostnadsfri offerttjänst för företag som letar efter de bästa leverantörerna.

- Spara tid och pengar
- Skapa offertförfrågan online
- Få flera offerter
- Full support

Registrera dig som inköpare

Leverantörer

Förfrågningar från Sveriges köpstarkaste beslutsfattare inom tillverkningsindustrin.

- Få förfrågningar
- Spara tid och pengar
- Fyll ledig kapacitet
- Hitta nya kunder  

Registrera dig som leverantör

För Leverantörer

Plåtbearbetning-Rörbockning
Plåtbearbetning-Rörbockning
Önskar offerter på bockat rör i mässing eller rostfritt. Röret är bockat i båda ändar med en 90 grad böj i ena änden sen ca 150 mm långt och en 20 gradig böj med vridning i andra änden. Diameter på röret är 10 mm. Material åtgång rör max 250 mm. Antal 100st och 1000 st.
Skärande Bearbetning-Gängning
Söker leverantör för rullgängning av bultar av kromnickel. Materialet kan tillhandahållas. Gänga M24/M36 upp till 1 meter. Behovet vi har är återkommande men oregelbundet till reservdelar. Var sats omfattar 3 st bultar. 1:a avrop: 5 satser.
Skärande Bearbetning-CNC Svarvning
Skärande Bearbetning-CNC Svarvning
Offert önskas till följande förfrågan: 50 st TDS 150 Disc Shaft A3 362/A – 981222 25 st TDS 200 Disc Shaft 0° A3 345 - 980918 25 st TDS 200 Disc Shaft 15°A3 349 - 980918 Årsbehov: 50-100 st av varje storlek. Material: SS 2321-03 + härdning HRC >45 av cylinderyta Ø30 resp. Ø45 mm. Längd upp till 157 mm. Föredrar offert med styckpriser + ställkostnad. EXW-priser och leveranstid.
Materialhantering och Förvaring-Transportutrustning
Upphandling av transportband till långlinje. 3 st Transportband á 200 meter ContiTech 1550EP1600/5 10+4 V-Kval eller motsvarande. 1 st Transportband á 100 meter ContiTech 1550EP1600/5 10+4 V-Kval eller motsvarande.
Elektronik-Elektromekanisk Montering
Elektronik-Elektromekanisk Montering
Söker leverantör för elektromekanisk montering. Arbetet omfattar även limning, pressning och fräsning som efterbearbetning. Funderingar finns för framtida utveckling på turbinen där det skulle ingå ultraljudssvetsning av plastdetaljer. Det vore bra om en potentiell leverantör har utrustning för sådant. Varje färdig komponent består av ca 15 delar och beräknas ta 2-3 mantimmar att montera. Ledtiden blir dock längre än så då torktider krävs. Batcher avropas om motsvarande 40 mantimmar per tillfälle. Inom 1 år kommer vi att släppa en liknande produkt som mest troligt kommer ska tillverkas i högre volym. Rätt leverantör har möjlighet att tillverka dessa också. Vi har tidigare monterat dessa själva men vill nu köpa in tjänsten.
Skärande Bearbetning-CNC Fräsning
Skärande Bearbetning-CNC Fräsning
OBS Brådskande! Önskar offerter snarast på bearbetning av bromsarm i S355J2, ca 70x70x12mm. Antal 16st. Hub i aluminium EN-AW 6082 T6. Diameter ca 110 tjocklek 40mm. Antal 8st.

Produkter

Kantpressar  
Märke: ewn-maskiner
Typ: WPK1250
Beskrivning: Kantpresse WPK 1250mm Motor effekt 3kW Aggregatets kraft 200 bar Standard prisma 60#60mm spår 16,22,35,50 (mm) Kap. max. 5mm (1250mm) vid standard utrustning Vikt 1400kg
Bockmaskiner  
Märke:
Typ:
Beskrivning: Horisontalpress UPH28 är en hydraulisk böjningsmaskin avsedd för böjning, profilering och rätning. Maskinens tillämpningar varierar beroende på tillbehör som kan monteras på arbetsbordet, på verktygshållaren och i kolven. Hydrauliksystemet kan styras med tryck- och flödesreglerventiler som påverkar tryckkraften och presshastigheten. På skärmen läser du av kolvlängden (position), välj manuell eller automatisk drift, och maskinen har inbyggt minne för att lagra 6 olika bockningssteg .Du kan även spara i minne upp till 100 program med ditt eget namn som referens. Driften drivs via fotpedal. UPH28 finns med flera alternativ och verktyg. Operationsystem på svenska och engelska Överensstämmer med alla senaste CE-föreskrifterna. Effekt: 28 ton Verktygshöjd: 200mm Motor: 400V, 4kW Slaglängd: 195mm Stämpeldiameter: 130mm Max tryck: 200 bar Arbetsbord: 300x550mm/4 fästhål i bordet: 70 mm diameter Vikt: 800kg GARANTI 12 MÅNADER TRANSPORT MED FASTPRIS ÖVER HELA LAND
Skärvätska  
Beskrivning: Folia - en biopolymer samt oljefri skärvätska - från Total. Folia är en 100% biopolymerbaserad skärvätska som inte har olja i sig och med egenskaper som överträffar många av de emulsioner som finns på marknaden. Slipp bakterier, skumning, emulsionsproblem m.m. med Folia. Är du trött på smutsig olja i och runt maskinen samt i luften? Vill du ge operatörer en bättre arbetsmiljö och minskade hudproblem.? Vill du minska totalkostnader och öka verktygens livslängd? Då är Folia – en 100% oljefri skärvätska - från Total den lösningen som du väntat på!
Dimension: 20 liter, 208 L 1000 L
Kvantitet :
Övrigt  
Märke:
Typ: Karusellsvarvning
Beskrivning: Vi har nu ledig kapacitet i våra karusellsvarvar. Manuell svarvning upp till en diameter på 3 meter, höjd 1,6 meter. styrd svarvning upp till en diameter på 1,6 meter, höjd 1,2 meter.
Skärverktyg  
Beskrivning: Pinnfräsar i Hårdmetall. Vi erbjuder ett enormt utbud av högkvalitativa pinnfräsar till dagenefter-leverans. Våra skärande experter hjälper gärna dig att svara på dina frågor och optimera din produktion.
Dimension: 0.2mm till 40mm
Kvantitet : -
Vertikala Flerop-maskiner  
Märke: IBARMIA
Typ: ZVH Multiprocess
Beskrivning: Integrationen av bearbetningsprocesser i IBARMIA MULTIPROCESS-serien minimerar mängden maskiner som krävs och reducerar bearbetningstiderna för komplexa detaljer avsevärt. Men det här är inte de enda fördelarna med att tillämpa de mest avancerade, banbrytande och ostoppbara teknikerna under de senaste åren, en teknik som sätter en milstolpe i bearbetningsuniversumet och tydligt höjer användarnas nivå över sina konkurrenter. Effektiviteten förknippad med MULTIPROCESS-maskinerna förbättrar kvaliteten på slutstycket eftersom färre maskiner och därmed krävs färre uppsättningar; det minskar kostnaden för den initiala investeringen såväl som det golvutrymme som krävs, eliminerar transport av delar mellan maskiner och förenklar produktionshanteringen. Finns i följande modeller: IBARMIA ZVH Multiprocess 45 IBARMIA ZVH Multiprocess 48 IBARMIA ZVH Multiprocess 55 IBARMIA ZVH Multiprocess 58 IBARMIA ZVH Multiprocess 60

Skicka förfrågan
 

quick quote

Få offerter på tjänster och produkter!
Qimtek Offerttjänst är snabb, enkel och gratis!
Innan den skickas ut kontaktas du med korrektur
och lista på leverantörer som får din förfrågan.
Ring inköpsupport 0651-300800

*
*
*
*
*
*
*

Medlemmar  

Lumek i Sandviken AB
lumek_i_sandviken_ab Lumek är ett stabilt familjeföretag med lång historia och gedigen kunskap om skärande bearbetning. F...
Uzraktas

UZRAKTAS is a wide range metal processing company. It offers a variety of metal processing,

KMC Ytbehandling AB
kmc_ytbehandling_ab

KMC AB har mer än 30 års erfarenhet av att utveckla metoder och tillhandahålla u...

EMJ Metals

Company specializes in sheet metal processing by using latest Burseryds Mekaniska AB

burseryds_mekaniska_ab Verksamheten präglas av en mycket hög servicegrad gentemot kunderna. Som ett led i detta erbjuder fö...
Stålgross i Sverige AB
stålgross_i_sverige_ab Stålgross står för ett helhetstänkande när det gäller stålleveranser. Vi lagerhåller, säljer och dis...

Nyheter

Nilex ärendehanteringssystem och webbaserade support
Nilex ärendehanteringssystem och webbaserade support
Med hjälp av ärendehanteringssystem eller en mjukvara för inventarie- eller tillgångshantering kan företaget enkelt få kontroll över..
Saab får beställning på Torpedsystem för 485 miljoner
Beställningen ingår i ett livstidsförlängningsprogram för det tunga torpedsystemet.Saab har fått en första beställning på livstidsförlängning av det..
ABB fabriksrenoverar tusentals gamla robotar
Gör tillverkning mer hållbar genom att återvinna robotar. ABB fabriksrenoverar robotar, styrsystem och manipulatorer, för att förlänga deras livscykel..
Husqvarna Group rapporterar starkare försäljningsutveckling än förväntat
Ett väldigt bra kvartal, även mot bakgrund av Covid-19 situationen.Husqvarna Group har haft en starkare försäljningsutveckling för det andra kvartalet 2020 än..
Bulten meddelar leveransstart och uppstartskostnader för nyvunnet jättekontrakt
Leveransstart är nu fastställt till 24 juli.Bulten aviserade den 2 juli 2020 att bolaget har tecknat ett fullservicekontrakt (FSP) för leverans av fästelement till en..
Ny lärportal för kompetenshöjning inom industrin
Snabba teknikskiften ställer nya kompetenskrav på anställda inom industrin.Till följd av coronapandemin har många personer inom industrin permitterats. Nu går..
ABB lanserar kompakt högeffektsladdare med parallell laddning
Nya Terra 184, den senaste produkten i ABB:s framgångsrika Terra-serie, kan ladda upp till tre fordon samtidigt och har den högsta kraftdensiteten på marknaden.Enligt FN..
Saab startar produktion av Gripen i Brasilien
Samma höga standarder som vi har i vår fabrik i Sverige, säger chefen för Saabs affärsområde Aeronautics. Saabs första anläggning för tillverkning av Gripen E/F..
COVID-19: Var fjärde ingenjör permitterad - 8 av 10 jobbar hemma
Här finner du alla svaren från enkäten.Coronakrisens omfattande permitteringar och distansarbete har medfört drastiska förändringar i ingenjörernas..
KUKA lanserar ny konsolrobot med lång räckvidd i KR QUANTEC-2 serien
En robot med stort arbetsområde.Den nya konsolroboten KR QUANTEC-2 K är den mest kompakta och starkaste roboten i sin klass. Med en räckvidd på upp till 3900..
EuroBLECH 2020 ställs in
Nya datum för för mässan är nu bestämda. EuroBLECH 2020 skjuts upp: 26: Den internationella mässan för metallbearbetning kommer att i stället äga rum den 9 -..
Industrins orderingång ökade i maj
Totala orderingången ökade men trots det uppvisade en majoritet av industrins delbranscher negativa utvecklingstal på månadsbasis.Industrins totala orderingång ökade..
Kvinnliga produktionstekniker som gillar problemlösning
Stora förhoppningar att utbildningarna kan förse industriföretag med nya välutbildade medarbetare.När Yrkeshögskolan i Skellefteå till hösten startar tre..
Svenska industribolag bland världens mest innovativa
Första gången sedan 2007 som ett svenskt företag förekommer på listan. Både ABB och Volvo finns med när BCG rankar världens 50 mest innovativa företag. Det..
Svensk fordonsindustri behöver uppdatera sin cybersäkerhet
Såväl vid användning av fordonen, som vid produktionen av dem.Trend Micro presenterar idag en genomgång av de krav som fordonsindustrin nu måste anpassa sig efter..

Smart Underhåll 7-11sep

Q