Qimtek

Inköpare

Kostnadsfri offerttjänst för företag som letar efter de bästa leverantörerna.

- Spara tid och pengar
- Skapa offertförfrågan online
- Få flera offerter
- Full support

Registrera dig som inköpare

Leverantörer

Förfrågningar från Sveriges köpstarkaste beslutsfattare inom tillverkningsindustrin.

- Få förfrågningar
- Spara tid och pengar
- Fyll ledig kapacitet
- Hitta nya kunder  

Registrera dig som leverantör

För Leverantörer

Skärande Bearbetning-Fleroperationsbearbetning
Skärande Bearbetning-Fleroperationsbearbetning
Vi skulle vilja ha en offert på 2 kompletta "bakdelar". Det gäller tillverkning av alla L-ritningar. Det är mestadels fräsning i aluminium, en del svarvning, svetsning och limning. Montering och inköp av K-artiklar ordnar vi själva. Om det finns intresse att lämna offert skickar jag över alla ritningar på mail. Bifogad PDF är en översikt över slutlig produkt.
Plåtbearbetning-Svetsning
Plåtbearbetning-Svetsning
Vi ska rusta upp naturreservatet Örarevet och låta tillverka tre nya utomhusgrillar. Dessa tar jag nu in offerter på. Ritning finns bifogat men det behövs ingen skorsten, däremot någon form av grillgaller, gärna svängbart. Material, plåt, rör och plattjärn. Diameter 1250 mm.
Plåtbearbetning-Plåtbearbetning 6-15mm
Plåtbearbetning-Plåtbearbetning 6-15mm
Vi skal produsere 40 dumperkasser. Ønsker pris på skjæring og boking. Ca. 52 tonn. Material: Hardox 500 och S650 Tjocklek 6 mm och 8 mm Plåtarna är upp till ca 4500x2400 mm
Plast & Gummi-Bearbetning
Plast & Gummi-Bearbetning
Observera brådskande! Vi behöver köpa brickor i celluloid, diameter 26 mm, 0,38 tj med folie 0,05 mm. Önskar köpa en provkvantitet om 500 st enligt bifogad ritning. Brickorna ska även märkas på ena sidan. Vi är inte säkra vilken tillverkningsmetod som lämpar sig bäst för dessa brickor men tänker att att en kunnig leverantör vet. Vi har tidigare köpt dessa utomlands men önskar nu köpa dem i Sverige.
Skärande Bearbetning-CNC Svarvning
Skärande Bearbetning-CNC Svarvning
OBS Brådskande! Söker leverantör för svarvning av lagerfäste. Material SS2172. Ø33mm. Höjd 28mm. Antal 500st. Delleverans är okej och vill då ha minst 100st. Önskar leverans vecka 3.
Andra tjänster-Konsultering
Söker ett företag som kan utföra ATEX-certifiering på en maskin åt oss pga att det gjorts en ombyggnad på maskinen. Välkommen att höra av er omgående om detta är något ni kan utföra

Produkter

Kantpressar  
Märke: ewn-maskiner
Typ: WPK1250
Beskrivning: Kantpresse WPK 1250mm Motor effekt 3kW Aggregatets kraft 200 bar Standard prisma 60#60mm spår 16,22,35,50 (mm) Kap. max. 5mm (1250mm) vid standard utrustning Vikt 1400kg
Bockmaskiner  
Märke:
Typ:
Beskrivning: Horisontalpress UPH28 är en hydraulisk böjningsmaskin avsedd för böjning, profilering och rätning. Maskinens tillämpningar varierar beroende på tillbehör som kan monteras på arbetsbordet, på verktygshållaren och i kolven. Hydrauliksystemet kan styras med tryck- och flödesreglerventiler som påverkar tryckkraften och presshastigheten. På skärmen läser du av kolvlängden (position), välj manuell eller automatisk drift, och maskinen har inbyggt minne för att lagra 6 olika bockningssteg .Du kan även spara i minne upp till 100 program med ditt eget namn som referens. Driften drivs via fotpedal. UPH28 finns med flera alternativ och verktyg. Operationsystem på svenska och engelska Överensstämmer med alla senaste CE-föreskrifterna. Effekt: 28 ton Verktygshöjd: 200mm Motor: 400V, 4kW Slaglängd: 195mm Stämpeldiameter: 130mm Max tryck: 200 bar Arbetsbord: 300x550mm/4 fästhål i bordet: 70 mm diameter Vikt: 800kg GARANTI 12 MÅNADER TRANSPORT MED FASTPRIS ÖVER HELA LAND
Skärvätska  
Beskrivning: Folia - en biopolymer samt oljefri skärvätska - från Total. Folia är en 100% biopolymerbaserad skärvätska som inte har olja i sig och med egenskaper som överträffar många av de emulsioner som finns på marknaden. Slipp bakterier, skumning, emulsionsproblem m.m. med Folia. Är du trött på smutsig olja i och runt maskinen samt i luften? Vill du ge operatörer en bättre arbetsmiljö och minskade hudproblem.? Vill du minska totalkostnader och öka verktygens livslängd? Då är Folia – en 100% oljefri skärvätska - från Total den lösningen som du väntat på!
Dimension: 20 liter, 208 L 1000 L
Kvantitet :
Övrigt  
Märke:
Typ: Karusellsvarvning
Beskrivning: Vi har nu ledig kapacitet i våra karusellsvarvar. Manuell svarvning upp till en diameter på 3 meter, höjd 1,6 meter. styrd svarvning upp till en diameter på 1,6 meter, höjd 1,2 meter.
Skärverktyg  
Beskrivning: Pinnfräsar i Hårdmetall. Vi erbjuder ett enormt utbud av högkvalitativa pinnfräsar till dagenefter-leverans. Våra skärande experter hjälper gärna dig att svara på dina frågor och optimera din produktion.
Dimension: 0.2mm till 40mm
Kvantitet : -
Vertikala Flerop-maskiner  
Märke: IBARMIA
Typ: ZVH Multiprocess
Beskrivning: Integrationen av bearbetningsprocesser i IBARMIA MULTIPROCESS-serien minimerar mängden maskiner som krävs och reducerar bearbetningstiderna för komplexa detaljer avsevärt. Men det här är inte de enda fördelarna med att tillämpa de mest avancerade, banbrytande och ostoppbara teknikerna under de senaste åren, en teknik som sätter en milstolpe i bearbetningsuniversumet och tydligt höjer användarnas nivå över sina konkurrenter. Effektiviteten förknippad med MULTIPROCESS-maskinerna förbättrar kvaliteten på slutstycket eftersom färre maskiner och därmed krävs färre uppsättningar; det minskar kostnaden för den initiala investeringen såväl som det golvutrymme som krävs, eliminerar transport av delar mellan maskiner och förenklar produktionshanteringen. Finns i följande modeller: IBARMIA ZVH Multiprocess 45 IBARMIA ZVH Multiprocess 48 IBARMIA ZVH Multiprocess 55 IBARMIA ZVH Multiprocess 58 IBARMIA ZVH Multiprocess 60

Skicka förfrågan
 

quick quote

Få offerter på tjänster och produkter!
Qimtek Offerttjänst är snabb, enkel och gratis!
Innan den skickas ut kontaktas du med korrektur
och lista på leverantörer som får din förfrågan.
Ring inköpsupport 0651-300800

*
*
*
*
*
*
*

Medlemmar  

Nybergs Svets AB
nybergs_svets_ab

Nybergs Svets AB är ett smidesföretag med många år i branschen. Vår a...

Ferroteknik AB
Vi på Ferroteknik utför allt inom branschen förekommande. Verksamheten startade 1945 som FBG, Flo...
critical mediecl limited instruments company
cnc bearbetning och fräsning...
critical mediecl limited instruments company
cnc bearbetning och fräsning...
KYOCERA Fineceramics Nordics AB
kyocera_fineceramics_nordics_ab

Svets & Mekano Produktion i Vislanda AB

svets_and_mekano_produktion_i_vislanda_ab Svets & Mekano Produktion i Vislanda AB är en legotillverkare av produkter i stål och rostfritt.Våra...

Nyheter

Nyhet ! Tranfoten AB investerar i sin fortsatta tillväxtresa!
Nyhet ! Tranfoten AB investerar i sin fortsatta tillväxtresa!
Nyheter Vi har den glädjande nyheten att berätta att Tranfoten AB:s ägare Petter Håkanson och Jens Håkanson  fr.o.m. 4 januari 2021..
Ladda ner Nilex appen i Microsoft Teams
Det är ingen hemlighet att allt fler företag upplever ökade krav på tillgänglighet från sina kunder. Kanske är det inte något negativt..
VBN Components och HTL signerar strategiskt partnerskap
VBN Components och HTL signerar strategiskt partnerskap
VBN Components AB tillkännager samarbete med HTL Co. Japan Ltd. som distributör i Japan för sina unika Vibenite-material. VBN Components utvecklar nya..
Samarbetsavtal med Sågtjänst AB
Samarbetsavtal med Sågtjänst AB
Carlsson & Möller AB har tecknat samarbetsavtal med Sågtjänst AB för att hjälpa deras medlemsföretag med reservdelar och slitdetaljer i..
Vi UTMANAR kollegor i branschen i ett Julbattle till förmån för Musikhjälpen!
Vi UTMANAR kollegor i branschen i ett Julbattle till förmån för Musikhjälpen!
Som ni säkert har uppmärksammat så har vi ju ett Julbattle här på Tranfoten. Nu tillverkar vi ju inte bara fantastiska produkter till våra..
AQ Elautomatik AB
AQ Elautomatik AB
8KW laserskärning
8KW laserskärning
Med vår 8KW laserskärare skär vi snabbare och mer kostnadseffektivt än någonsin i både aluminium, kolstål och rostfritt.  Din..
Digitala checklistor underlättar vardagen
Digitala checklistor underlättar vardagen I dagens kundtjänst förväntas handläggare utföra fler arbetsuppgifter och de har ett stort ansvar..
Nyhet ! Tranfoten AB investerar för att nå nya uppsatta mål.
Nyhet ! Tranfoten AB investerar för att nå nya uppsatta mål.
Ny Sälj & Marknadsavdelning på   Hej!      Jag heter Mats Höglund 49 år fyllda, bor i Norrköping och är sedan..
Under Temaveckorna belyser Kyocera Fineceramics tre produktområden
Under Temaveckorna belyser Kyocera Fineceramics tre produktområden
Kyocera Fineceramics Nordics AB ansvarar för försäljning, marknadsföring och teknisk rådgivning av Kyocera-gruppens keramiska produkter till de nordiska..
Tillverkning i Kina för försäljning i Kina
Tillverkning i Kina för försäljning i Kina
Under ett flertal år har vi hjälpt företag att sänka sina kostnader genom att tillverka deras produkter vid någon av våra fabriker i Kina. Med..
KYOCERA FINECERAMICS - DIN PARTNER I PROTOTYPING OCH SERIEPRODUKTION! KERAMISKA PROTOTYPER INOM 2 VECKOR
KYOCERA FINECERAMICS - DIN PARTNER I PROTOTYPING OCH SERIEPRODUKTION! KERAMISKA PROTOTYPER INOM 2 VECKOR
KYOCERA Fineceramics är specialiserade på högpresterande keramiska material. Sedan en tid kan företaget erbjuda två veckors leveranstid för..
KYOCERA HIGH-PERFORMANCE CERAMIC CONTAINMENT SHELLS FOR HIGH-PRESSURE PUMPS
KYOCERA HIGH-PERFORMANCE CERAMIC CONTAINMENT SHELLS FOR HIGH-PRESSURE PUMPS
Kyoceras högpresterande keramiska spaltrör för pumpar är väletablerade på marknaden. Den nuvarande utvecklingen av toppmoderna..
Mixning, malning och krossning med KYOCERA Fineceramics avancerade keramer
Mixning, malning och krossning med KYOCERA Fineceramics avancerade keramer
Kyocera Fineceramics vidareutvecklar sina produktionstekniker och kan numera tillverka avancerade keramiska komponenter upp till två meter i diameter. Detta öppnar..
Krylbo Verkstäder kvalificerad svets-, monterings- och maskinbearbetning
Krylbo Verkstäder kvalificerad svets-, monterings- och maskinbearbetning
Krylbo Verkstäder AB är ett företag som varit verksamt sedan 1978. Företaget har ca 20 anställda och omsätter ca 25 miljoner. Företaget..

Svensk Verkstad

Läs Svensk Verkstad
online