Qimtek

Inköpare

Kostnadsfri offerttjänst för företag som letar efter de bästa leverantörerna.

- Spara tid och pengar
- Skapa offertförfrågan online
- Få flera offerter
- Full support

Registrera dig som inköpare

Leverantörer

Förfrågningar från Sveriges köpstarkaste beslutsfattare inom tillverkningsindustrin.

- Få förfrågningar
- Spara tid och pengar
- Fyll ledig kapacitet
- Hitta nya kunder  

Registrera dig som leverantör

För Leverantörer

Plåtbearbetning-Komplett tillverkning
Plåtbearbetning-Komplett tillverkning
Söker leverantör för tillverkning av fotsteg enligt bifogade underlag. Detaljerna är ca 350x700x260mm. Antalet är 3st/avrop och 20st/år samt 5st/avrop och 50st/år, se bifogad specifikation.
Plåtbearbetning-Komplett tillverkning
Plåtbearbetning-Komplett tillverkning
Söker leverantör för tillverkning av takruta, fäste samt distans rattstam enligt bifogade underlag. Material S355J2. Takruta mått 225x680mm. Antalet är 10st/avrop och 60st/år samt 5st/avrop och 60st/år, se bifogad specifikation.
Plåtbearbetning-Komplett tillverkning
Plåtbearbetning-Komplett tillverkning
Söker leverantör för tillverkning av 4st olika detaljer, hörnplåtar, enligt bifogade underlag. Detaljerna är ca 300x600mm. Antalet är 5st/avrop och 40st/år samt 3st/avrop och 20st/år, se bifogad specifikation.
Plåtbearbetning-Komplett tillverkning
Plåtbearbetning-Komplett tillverkning
Söker Söker leverantör för tillverkning av stol- och golvplåtar enligt bifogade underlag. Exempelstorlek 480x219,5mm. Material S355J2. Antalet är 10st/avrop och 60st/år, 5st/avrop 15st/år samt 5st/avrop och 60st/år, st bifogad specifikation.
Plåtbearbetning-Bockning
Plåtbearbetning-Bockning
Önskar offert på : N270 50-80st åt gången N217 20-30st åt gången N216 50-60st åt gången Material rostfritt stål 1.4301/ SS2333 Storleksexempel: 516x516 mm Tänkbar bearbetning är skärning och bockning
Plåtbearbetning-Prototypstillverkning
Plåtbearbetning-Prototypstillverkning
Önskar offerter på 1 st prototyp av ett bestickställ. Material: EN 1.430 Plåttjocklek: 2 mm Längd: 530 mm Tänkbar bearbetning är skärning, bockning och svetsning. Detta kommer att bli återkommande leverans om det faller väl ut.

Produkter

Kantpressar  
Märke: ewn-maskiner
Typ: WPK1250
Beskrivning: Kantpresse WPK 1250mm Motor effekt 3kW Aggregatets kraft 200 bar Standard prisma 60#60mm spår 16,22,35,50 (mm) Kap. max. 5mm (1250mm) vid standard utrustning Vikt 1400kg
Bockmaskiner  
Märke:
Typ:
Beskrivning: Horisontalpress UPH28 är en hydraulisk böjningsmaskin avsedd för böjning, profilering och rätning. Maskinens tillämpningar varierar beroende på tillbehör som kan monteras på arbetsbordet, på verktygshållaren och i kolven. Hydrauliksystemet kan styras med tryck- och flödesreglerventiler som påverkar tryckkraften och presshastigheten. På skärmen läser du av kolvlängden (position), välj manuell eller automatisk drift, och maskinen har inbyggt minne för att lagra 6 olika bockningssteg .Du kan även spara i minne upp till 100 program med ditt eget namn som referens. Driften drivs via fotpedal. UPH28 finns med flera alternativ och verktyg. Operationsystem på svenska och engelska Överensstämmer med alla senaste CE-föreskrifterna. Effekt: 28 ton Verktygshöjd: 200mm Motor: 400V, 4kW Slaglängd: 195mm Stämpeldiameter: 130mm Max tryck: 200 bar Arbetsbord: 300x550mm/4 fästhål i bordet: 70 mm diameter Vikt: 800kg GARANTI 12 MÅNADER TRANSPORT MED FASTPRIS ÖVER HELA LAND
Skärvätska  
Beskrivning: Folia - en biopolymer samt oljefri skärvätska - från Total. Folia är en 100% biopolymerbaserad skärvätska som inte har olja i sig och med egenskaper som överträffar många av de emulsioner som finns på marknaden. Slipp bakterier, skumning, emulsionsproblem m.m. med Folia. Är du trött på smutsig olja i och runt maskinen samt i luften? Vill du ge operatörer en bättre arbetsmiljö och minskade hudproblem.? Vill du minska totalkostnader och öka verktygens livslängd? Då är Folia – en 100% oljefri skärvätska - från Total den lösningen som du väntat på!
Dimension: 20 liter, 208 L 1000 L
Kvantitet :
Övrigt  
Märke:
Typ: Karusellsvarvning
Beskrivning: Vi har nu ledig kapacitet i våra karusellsvarvar. Manuell svarvning upp till en diameter på 3 meter, höjd 1,6 meter. styrd svarvning upp till en diameter på 1,6 meter, höjd 1,2 meter.
Skärverktyg  
Beskrivning: Pinnfräsar i Hårdmetall. Vi erbjuder ett enormt utbud av högkvalitativa pinnfräsar till dagenefter-leverans. Våra skärande experter hjälper gärna dig att svara på dina frågor och optimera din produktion.
Dimension: 0.2mm till 40mm
Kvantitet : -
Vertikala Flerop-maskiner  
Märke: IBARMIA
Typ: ZVH Multiprocess
Beskrivning: Integrationen av bearbetningsprocesser i IBARMIA MULTIPROCESS-serien minimerar mängden maskiner som krävs och reducerar bearbetningstiderna för komplexa detaljer avsevärt. Men det här är inte de enda fördelarna med att tillämpa de mest avancerade, banbrytande och ostoppbara teknikerna under de senaste åren, en teknik som sätter en milstolpe i bearbetningsuniversumet och tydligt höjer användarnas nivå över sina konkurrenter. Effektiviteten förknippad med MULTIPROCESS-maskinerna förbättrar kvaliteten på slutstycket eftersom färre maskiner och därmed krävs färre uppsättningar; det minskar kostnaden för den initiala investeringen såväl som det golvutrymme som krävs, eliminerar transport av delar mellan maskiner och förenklar produktionshanteringen. Finns i följande modeller: IBARMIA ZVH Multiprocess 45 IBARMIA ZVH Multiprocess 48 IBARMIA ZVH Multiprocess 55 IBARMIA ZVH Multiprocess 58 IBARMIA ZVH Multiprocess 60

Skicka förfrågan
 

quick quote

Få offerter på tjänster och produkter!
Qimtek Offerttjänst är snabb, enkel och gratis!
Innan den skickas ut kontaktas du med korrektur
och lista på leverantörer som får din förfrågan.
Ring inköpsupport 0651-300800

*
*
*
*
*
*
*

Medlemmar  

Svenska Svets i Norden AB
svenska_svets_i_norden_ab

Med mångårig erfarenhet i branchen både inom produktion och konsulttjänste...

RG Mekaniska AB
rg_mekaniska_ab RG Mekaniska AB verkar på den lokala och regionala marknaden med produkter inom tunnplåt och svetsad...
Printzlows Plåt AB
...
SMC Automation AB
smc_automation_ab SMC arbetar med industriell automation och är världens största tillverkare av pneumatiska komponente...
Be-Pe Plåt & Mekaniska Verkstad AB
Be-Pe Plåt & Mekaniska AB är basen i vår koncern och grundades för 40 år sedan. Be-Pe Plåt levererar...
Industri Teknik i Västerbotten AB
Industri Teknik i Västerbotten AB bildades 2004, men då som enskild firma och under annat namn. 2011...

Nyheter

AQ Elautomatik AB
8KW laserskärning
Behöver du skära i kolstål, aluminium eller rostfritt och kräver hög precision? Då är det vår effektiva laserskärare du..
Digitala checklistor underlättar vardagen
Digitala checklistor underlättar vardagen I dagens kundtjänst förväntas handläggare utföra fler arbetsuppgifter och de har ett stort ansvar..
Nyhet ! Tranfoten AB investerar för att nå nya uppsatta mål.
Ny Sälj & Marknadsavdelning på   Hej!      Jag heter Mats Höglund 49 år fyllda, bor i Norrköping och är sedan..
Under Temaveckorna belyser Kyocera Fineceramics tre produktområden
Kyocera Fineceramics Nordics AB ansvarar för försäljning, marknadsföring och teknisk rådgivning av Kyocera-gruppens keramiska produkter till de nordiska..
Tillverkning i Kina för försäljning i Kina
Under ett flertal år har vi hjälpt företag att sänka sina kostnader genom att tillverka deras produkter vid någon av våra fabriker i Kina. Med..
KYOCERA FINECERAMICS - DIN PARTNER I PROTOTYPING OCH SERIEPRODUKTION! KERAMISKA PROTOTYPER INOM 2 VECKOR
KYOCERA Fineceramics är specialiserade på högpresterande keramiska material. Sedan en tid kan företaget erbjuda två veckors leveranstid för..
KYOCERA HIGH-PERFORMANCE CERAMIC CONTAINMENT SHELLS FOR HIGH-PRESSURE PUMPS
Kyoceras högpresterande keramiska spaltrör för pumpar är väletablerade på marknaden. Den nuvarande utvecklingen av toppmoderna..
Mixning, malning och krossning med KYOCERA Fineceramics avancerade keramer
Kyocera Fineceramics vidareutvecklar sina produktionstekniker och kan numera tillverka avancerade keramiska komponenter upp till två meter i diameter. Detta öppnar..
Krylbo Verkstäder kvalificerad svets-, monterings- och maskinbearbetning
Krylbo Verkstäder AB är ett företag som varit verksamt sedan 1978. Företaget har ca 20 anställda och omsätter ca 25 miljoner. Företaget..
Krylbo Verkstäder AB - Styrka, Flexibilitet, Kompetens
Krylbo Verkstäder är en internationell helhetsleverantör av industritjänster med verksamhet baserad i Dalarna. Vi erbjuder allt från konstruktion och..
Häfla Bruks är först med tillverkning av sträckmetall i Sverige
Som första tillverkare i Sverige erbjuder nu Häfla Bruk sträckmetall av typ 300/120 med en bredd upp till 2,5 meter. Den nya stora maskan produceras i aluminium...
Brightec Production en helhetsleverantör
Brightec Production är specialiserade på tillverkning av maskin- och hydraulikdetaljer med hög precision, i huvudsak i små och medelstora serier men kan..
Brightec Production presenterar två senaste investeringarna
Att arbeta med ständiga förbättringar både när det gäller våra processer, våra medarbetare och vår maskinpark är..
Mer än 300 års industrihistoria
    Kontakt: Tel: 0151-52 40 00 E-post: info@hafla.se  

Underleverantören!

Temaveckorna
Underleverantören
2-13 november

Se alla utställarna här!