Produkter

Qimtek Products

Nu har vi lanserat en helt ny hemsida för dig som söker maskiner och produkter till industrin, Qimtek Products.

"Ett showroom eller samlingsplats av den senaste tekniken för din produktion"

För dig som säljer maskiner och produkter så kan du nå Qimteks 14 000 användare genom Qimtek Products.

Produkter

 
Data pager
Data pager
| Displaying page 1 of 7, items 1 to 30 of 200
Containrar  
Märke: DENIOS
Typ: Miljöcontainer SC 2G 614.O
År:
DENIOS Miljöcontainer för lagring av fat erbjuder en lagenlig invallning och säker förvaring av fat. Miljöcontainern är anpassad för hantering med truck och finns i utförande för liggande eller stående fat. DENIOS miljöcontainer är testad och godkänd för lagring av fat, IBC och mindre behållare med miljöfarliga ämnen, utomhus eller inomhus, samt för brandfarliga ämnen utomhus. Hela miljöcontainern präglas av hög stabilitet och kvalitet.
Travers  
Märke: KITO ERIKKILA
Typ: Lättprofiltravers enbalks
Beskrivning: Vår vanligaste travers för vikter lägre än 1500kg. KITO ERIKKILA enbalkstravers kan man transportera gods och utrustning över en stor yta. Våra enbalkstraverser finns i stål, aluminium eller en kombination av båda. Med traversbalken i aluminium minimerar man vikten på balken och förflyttningen blir smidigare. Transporterna med våra enbalks traverser är snabba, säkra och exakta över hela lokalytan. Flera av skenstorlekar finns även med inbyggd strömskena som tillval för att slippa alla nedhängande kablar.
Travers  
Märke: KITO ERIKKILA
Typ: Portaltravers tvåbalks
Beskrivning: KITO ERIKKILA fristående portaltraverser är utvecklade för utrymmen där takkonstruktionen inte kan bära upp traversen last eller vid höga takhöjder. De golvmonterade portalerna möjliggör användning av en traverskranen som skall används i samma hallbyggnad. Våra tvåbalks portaltraverser finns i kapaciteter upp till 2000 kg i stål eller aluminium (1000 kg).
Lyftvagn  
Beskrivning: LYFTVAGN - LYFTVAGNAR Vi erbjuder ett komplett modellprogram av lyftvagnar för flertalet användningsområden från LOGITRANS och SANTO LIFT. Lyftvagnar från PMH är driftsäkra, har låg ljudnivå och egenvikt samt är lätta att manövrera. LOGITRANS lyftvagn finns i ett större utbud av modeller som är manuella, drivna samt med elektrohydralisk lyft. Lyftvagnarna från LOGITRANS finns i målat, rostfritt samt ATEX utförande (Explosionsskyddade) med kapacitet upp till 3000 kg. SANTO LIFT är lämpade för lägre laster och ännu smidigare hantering upp till 400 kg och kan även erhållas i kundanpassade versioner. Det totala utbudet av lyftvagnar inkluderar gaffellyftvagnar, handtruckar, motorlyftvagnar, höglyftare, staplare, tiltvagnar, vågvagnar.
Dimension:
Kvantitet :
Pelarsvängkran  
Märke:
Typ:
Beskrivning: PMH Pelarsvängkranar finns med manuell eller driven svängrörelse i flera olika modeller. Pelarsvängkranen förankras direkt i betonggolvet. PMH Pelarsvängkranar är ett effektivt och rationellt hjälpmedel för att öka lyftutrustningens arbetsområde. Svängkranarna finns i sex olika modeller och i olika kapaciteter.
Plåtlyfthandskar  
Beskrivning: PLÅTLYFTHANDSKAR IP Plåtlyfthandskar är avsedda för lyft av bla plåt, balk, räls, hardox, aluminium och rostfritt. Lyfthandskarna finns i över 600 modeller med kapaciteter från 250 kg till 80 ton.
Dimension:
Kvantitet :
Travers  
Märke:
Typ:
Beskrivning: TRAVERS - TRAVERSER För att du ska kunna utnyttja lokalens utrymmen på ett optimalt sätt är våra travers och traverser i enbalksutförande ett utmärkt val. Här hittar du travers i spännvidder på upp till 18 meter och med kapaciteter mellan 1 till 10 ton. Du kan välja bland olika produktmodeller – traverser med hängtraverskran eller traverskran som är försedd med antingen en kättingtelfer eller en lintelfer. Om du är på jakt efter lättprofiltraverser eller portaltraverser erbjuds ett stort sortiment med kättingtelfrar från KITO och STAHL.
Vakuumlyftare  
Beskrivning: VAKUUMLYFT och VAKUUMLYFTARE Vakuumlyft finns ett flertal utföranden för lyft av t ex kartong, säck, plåt, trä, plast och sten. Kännetecknade för en vakuumlyftare är : hanteringstiden reduceras, en person klarar lyftet själv, ergonomiskt riktiga lyft samt en smidig och säker hantering. Vakuumlyftare erbjuds även i kundanpassade versioner och i kapaciteter från 5 kg upp till 15 ton. För de mindre vikter används ofta Jumbo vakuumlyftare som ger en smidig snabb hantering av godset. Jumbo vakuumlyftare finns i tre grundmodeller Flex, Ergo och Sprint. Vacumaster vakuumlyft används ofta till större vikter och gods storlek. Denna vakuumlyft finns olika modeller beronde på vad som ska lyftas och hur vakuumlyfatren skall hantera godset, vridas, tiltas osv.
Dimension:
Kvantitet :
Vinschar  
Beskrivning: VINSCH - VINSCHAR Vinsch från PMH finns i manuella eller drivet utförande. Vinschar används när en last skall förflyttas horisontellt eller vertikalt. Vinschar från PMH finns i ett brett program från 50 kg till 75 ton i manuellt, el, luft eller hydrauliskt utförande. Kundanpassade lösningar för vinschar finns även i programmet. Samtliga vinschar tillverkas enligt gällande CE-regler och produktionen av vinschar är kvalitetssäkrad enligt ISO 9001. PMH program av drivna vinschar finns även i ATEX utförande. De finns i kapaciteter från 150 kg till 10 ton med linlängder upp till 300 meter.
Dimension:
Kvantitet :
Pallyftare  
Märke: LOGITRANS
Typ: Gaffellyftvagn
År:
Transportvagn  
Beskrivning: Lyftvagn SANTO LIFT finns som standard med lastbord eller justerbara gafflar för halvpall, men kan även erhållas i kundanpassade versioner. Exempel på kundanpassningar är gafflar för europall, pik för rullar, fäste för lyft av t ex maskiner, kul- eller rullbord. Vagnen är utrustad med quicklyft på lyftrörelsen som automatiskt slår om till normal lyfthastighet vid högre laster.
Dimension:
Kvantitet :
Pallyftare  
Märke: LOGITRANS
Typ: Höglyftare
År:
Pallyftare  
Märke: LOGITRANS
Typ: Staplare
År:
3D Printer  
Beskrivning: KODAK - Portrait Kodaks första professionella 3D-skrivare innehåller många nya unika funktioner som gör att den sticker ut bland de andra 3D-skrivare som finns tillgängliga på marknaden. KODAK Portrait är utrustad med två extruders med olika “nozzlar” som ger möjlighet till att använda flera material och kulörer i samma utskrift. Med ett speciellt framtaget vipp-system lyfts det inaktiva printhuvudet upp för att undvika kollision med utskriften. Dessutom gör det inbyggda HEPA/aktiva kolfiltret det lämpligare för Kodak 3D Portrait att användas i känsliga miljöer som klassrum, laboratorier och på kontor. Den moderna designen och den avancerade programvaran som följer med gör KODAK Portrait 3D-skrivaren gör den till ett utmärkt val och dess dubbla extruders och slutna byggyta gör det möjligt för denna 3D-skrivare att skriva ut i tidigare svåra material för denna teknik.
Dimension: Byggvolym 200 x 200 x 235 mm
Kvantitet :
3D Printer  
Beskrivning: Sinterit - Lisa Sinterit Lisa är en revolutionerande SLS-skrivare till en kostnad som öppnar upp möjlighet av SLS-utskrifter för fler. Dessutom med högre upplösning än någon annan SLS maskin på marknaden. Materialåtervinning av överskotts material är mycket hög. Rekommenderat är att 80% “använt material blandas med 20% nytt för återanvändning, vilket ger stora fördelar och god ekonomi. Normalt för större SLS utrustning är att blanda 50/50 vid materialåtervinning.Med hög upplösning och lagertjocklek ner till 0,06mm levererar Sinterit LISA dessutom mer detaljerade produkter. Skrivaren har en innovativ konstruktion med färre rörliga delar än vanliga SLS-skrivare, vilket gör maskinen enkel att rengöra och underhålla. Konstruktionen och tekniken gör det dessutom möjligt att återanvända material som inte härdats vid tidigare utskrifter. Skrivaren är utrustad med trådlöst nätverk och en inbyggd kamera, som gör det möjligt att övervaka utskriftsprocessen utan att avbryta
Dimension: Byggyta 110 x 150 x 130 mm
Kvantitet :
3D Printer  
Beskrivning: HP - Multi Jet Fusion 4200 Kostnad Kostnaden för investering i utrustning är ungefär hälften jämfört med SLS-utrustning med motsvarande byggvolym. Kvalitet Hållfasthet, ytfinish och styrka är jämförbar eller bättre än tillgänglig SLS-teknik på marknaden. Dessutom är egenskaperna i produkter producerade med MJF nästan likvärdiga i X,Y och Z led. Hastighet Beroende på produktgeometrin är MJF-tekniken upp till tolv gånger snabbare än SLS-teknik och hela 27 gånger snabbare än FDM-teknik Material MJF tekniken kan i dag leverera produkter i stark PA12, Nylon, det vanligaste materialet som idag produceras med SLS-teknik. Men många fler material kommer inom en snar framtid. HP har en öppen materialstrategi vilket möjliggör för vem som helst att utveckla och certifiera material till MJF tekniken. Detta leder till lägre materialkostnad och stor materialflora. Återvinning Multi Jet Fusion möjliggör även oöverträffad återvinning av material där i princip allt mater
Dimension: Byggyta 380 x 284 x 380 mm
Kvantitet :
3D Printer  
Beskrivning: 3D Platform - Workbench Genom hårt utvecklingsarbete har 3DP har förbättrat sin produkt vilket resulterat i en storformats-3Dskrivare som heter 3DP Workbench. Detta är en av de absolut största 3Dskrivare i världen med en byggyta på 1 x 1 x 0,5 meter. Maskinen använder FFF (Fused Filament Fabrication) teknik för produktion eller prototypmodeller i en mängd olika färger och materialegenskaper. Det är inte bara en av de största 3D skrivarna, det är också en av de mest prisvärda högupplösta FFF skrivaren så går att finna på marknaden. 3DP Workbench använder tekniken SurePrint Servo Technology motorer som har ett väsentligt ökat vridmoment som tillåter snabbare acceleration och retardation på skrivarhuvudet. Detta gör utskrifterna mer noggranna och stadiga. Den nya modellen har även en vikbar bom (bryggan som håller skrivarhuvudet) vilket gör att 3DP Workbench kan flyttas/transporteras effektivt. Det gör också maskinen lämpligare olika miljöer som kontor eller industri o
Dimension: Byggyta från: 1000 x 1000 x 500 mm
Kvantitet :
Travers  
Märke: KITO ERIKKILA
Typ: Enkelbana med stålskena
Beskrivning: ERIKKILA stålskenor är ett utmärkt alternativ tillsammans med telfer eller vakuumlyftare för att lösa Era lyft vid företagets arbetsstationer. Utmärkande egenskaper: •Hög kapacitet, upp till 1500 kg •Långa upphängningsavstånd •Stort tillbehörs sortiment •Koniska skarvhylsor - perfekta skarvar •Flexibelt
Blockvagn  
Beskrivning: BLOCKVAGNAR Behöver du transportera gods? I den nya modellserien från KITO hittar du blockvagnar med olika kapacitet, från 500 kilo upp till 20 ton. Du kan montera blockvagnarna på balkar på upp till 300 mm. Med våra haspeldrivna blockvagnar kan du förflytta last tyst och smidigt. Med stålpressade löphjul med ytterst lite friktion är blockvagnarna tysta och lättrullade. De kullagrade hjulen fungerar på både plana och lutande fläns. För ökad livslängd är blockvagnarna tillverkade i en underhållsfri konstruktion.
Dimension:
Kvantitet :
Balanslyftare  
Beskrivning: BALANSLYFTARE - LYFTARMAR För upprepande gods- och momenthantering är våra balanslyftare och lyftarmar användbara. Våra lyftarmar är avsedda att arbeta snabbt och effektivt. Det är det unika ventilsystemet i våra maskiner utbalanseras godsets vikt och rörelserna blir mjuka samt steglösa. Beroende på hur du behöver använda balanslyftaren kan du montera på kundanpassade lyftverktyg. Hos PMH kan du välja bland flera olika lyftare och pneumatiska balansarmar med olika kapacitet. Vi erbjuder bland annat balanslyftare från 60 till 550 kilo. Behöver du några särskilda kundlösningar? Vi erbjuder flera olika verktyg till våra lyftare.
Dimension:
Kvantitet :
Lyftmagnet  
Beskrivning: BUX Lyftmagneter kännetecknas av enkelt handhavande, kompakt utförande och låg egenvikt. Finns i flera olika modeller av som permanent lyftmagnet, batterilyftmagnet, elektropermanent lyftmagnet, batterilyftmagneter, elektropermanent lyftmagneter samt kundanpassade lyftmagneter
Dimension:
Kvantitet :
Lagerhallar  
Beskrivning: Climathallen är den enkla isolerade lagerhallen Climathall är en effektiv lösning på ett utrymme som skall vara uppvärmt och samtidigt energibesparande. Hallen isoleras med enkel metod, som gör att hallen kan monteras snabbt och rationellt. Climathall bygger vidare på Lagerhallen med väggar och tak av plastbelagd polyesterväv eller Combihallen med väggar av stålplåt. Lagerhallens insida kläs sedan med en isolerad innerduk som fästes upp i stålstommen. Isoleringen är som standard uppbyggd av 100 mm polyeten. Polyetenisoleringen säkerställer lång livslängd samt bibehållen isoleringsförmåga även i fuktiga miljöer. Beräknat U-värde 0,4W/m2C. Isoleringstjockleken kan ändras om annat U-värde önskas. Climathall utr ustas som standard med isolerade vikportar som kan fås i olika storlekar. Vill ni ha en annan sorts port, så kan vi ordna det också. Skräddarsytt är det som gäller hos oss. Vi försöker i den mån det är tekniskt möjligt tillgodose alla era önskemål.
Dimension:
Kvantitet :
Lagerhallar  
Beskrivning: En lagerhall från PMH är en rationell och fördelaktig lösning på de flesta lagerbehov. Lagerhallen kan ni få designad utifrån era specifika behov och önskemål. Nästan varje hall är unik och anpassad efter vad som behövs för att passa just er verksamhet. Det finns en stor variation på portar och gångdörrar att välja mellan och de går att placera både på gavlarna och långsidorna. Hallen är konstruerad så att det inte skall finnas några bärande stolpar/pelare inuti hallen, utan golvytan är fri att kunna utnyttjas på bästa sätt, till det ni vill förvara i er lagerhall. Lagerhallen går att få i många olika storlekar. Standardbredd är från 8 meter ända upp till 50 meter, och den kan i princip vara hur lång som helst. Höjden anpassar vi efter vad ni behöver. Ska ni lagra högt gods, eller kanske behöver köra in med lastbil i lagerhallen, kan vi göra den i en höjd som passar just för det. En lagerhall från PMH-Hallen kan finansieras genom olika alternativ: köp, hyrköp, hyra
Dimension: Lagerhallar finns i följande standardbredder: 8,10,12,15,18,20,24,26,30,36,40. På långsidan byggs lagertälten i 4 meters sektioner. Den styrande höjden i lagerhallen är den fria höjden ute i sidan i fackverket, tex 3, 4 ,5 eller 6 meter.
Kvantitet :
Stål  
Beskrivning: Konstruktionsplåt S355J2C+N EN 10025-2 Certifikat enligt EN 10204/3.1 Kiselhalt 0.15-0.25% Slagseghetstestad vid -20° från 6 mm Typ: S355J2C+N EN 10025-2
Dimension: Tjocklek 3 mm Dimension mm 1500 x 3000 Tjocklek 4 mm Dimension mm 1500 x 3000 alt 1500 x 4000 Tjocklek 5 mm Dimension mm 1500 x 3000 alt 1500 x 4000 Tjocklek 6 mm Dimension mm 1500 x 3000 alt 1500 x 4000 / 6000 Tjocklek 8 mm Dimension mm 1500 x 3000 Tjocklek 10 mm Dimension mm 1500 x 3000
Kvantitet :
Maskinskydd  
Märke: Tecno Piu
Typ: PFR 02/625DX
År: 2019
Spindelskydd för fräsmaskin från Gnosjö Maskin & Verktyg AB. Skyddar operatören från direkt kontakt med frässpindeln och från kylvätska och spånor. Fästkonsolen monteras på fräsens vänstra sida som sedan fästpunkten för armen monteras på och gör att den är justerbar i sidled och vridbar 180° bort från arbetsområdet. Med dubbla säkerhetsbrytare, ett vid spånskyddet och ett vid armledens fot. DX = monteras på högersida av maskin. SX = monteras på vänstersida av maskin. Skyddets bredd (A): 620 mmPris exkl. moms: Skyddets höjd (B): 250 mm Skyddets djup (C): 170 mm Avstånd från arm - centrum skydd (D): 405 mm Vikt: 10,4 kg - Dubbla säkerhetsbrytare - Flexibelt & smidigt - Enkel montering - God synlighet Pris exkl. moms: 6 165 kr
Maskinskydd  
Märke: Tecno Piu
Typ: PTO-01/300
År: 2019
Chuckskydd för svarv från Gnosjö Maskin & Verktyg AB. Ett klassiskt chuckskydd av termoformad plast med stålram runt om. Skyddet är försett med säkerhetsbrytare som förhindra start av spindel utan att ha skyddet nerfällt. Skyddar operatören från den roterande chucken, kylvätska och spånor. Skyddet är även reglerbart i sidled. Monteringsfäste tillåter montering både från sidan och framifrån. Skyddets öppning (A): 300 mm Kåpans bredd (B): 200 mm Avstånd till chuckcentrum (C): 180 mm Skyddets rörelse från fästpunkt (D): 0-215 mm - Termoformad plast - Mikrobrytare - Reglerbart i sidled Pris exkl. moms: 2 375 kr
Maskinskydd  
Märke: Tecno Piu
Typ: PTR 02/130
År: 2019
Borrskydd Tecno Piu PTR från Gnosjö Maskin & Verktyg AB. Skyddar operatören från borrspindel, kylarvätska och spånor. För installation på borrhuvudets vänstra sida. Skyddet är vertikalt justerbart på två olika sätt, skjuta plastskyddet (4) eller genom att skjuta hela axeln (5). Beslaget för plastskyddet kan placeras inuti (7) eller på utsidan (punkt 8), vilket ger goda horisontella justeringsmöjligheter. Komplett med säkerhetsbrytare. Synfält (AxB): 230x130 mm Skyddets djup (C): 115 mm Vikt: 2,5 kg - Säkerhetsbrytare - Solid och mångsidig - Dubbel skärmjustering - Passar borrmaskiner m.m. Pris exkl. moms: 1 833 kr
Skärverktyg  
Beskrivning: Säljes skärande Verktyg & verktygsskåp 40% Rabatt på ordinarie priser
Dimension:
Kvantitet :
CNC Fräsar  
Märke: MTE
Typ: BF 3 200
Beskrivning: Längdrörelse, ”X axel” 3000 mm Tvärrörelse, Ramm, ”Y axel” 1200 mm std Vertikalrörelse, ”Z axel” 1500 mm std Spindelkona ISO 50 DIN 69871 Spindelvarvtal 4000 v/min std Växelsteg 3 st Hastighet med konstant moment (1460Nm) 40– 198 v/min Hastighet med konstant effekt 199 – 4000 v/min Motoreffekt 32 kW Snabbmatning: X, Y och Z 15000 mm/min Arbetsmatning: X, Y och Z 0-12000 mm/min Maskinbord uppspänningsyta 3200 x 1000 mm Maxdistans mellan bordsyta och spindelnos 1020 mm Distans mellan bordsyta och spindelnos med vertikalhuvudet i horisentellt läge 20 – 1020 mm Maxvikt på maskinbordet 11000 kg Maskinvikt 19000 kg
CNC Fräsar  
Märke: AXILE
Typ: G8
Beskrivning: G 8-designen baseras på en avancerad portalkonstruktion, vilket ger den mest kraftfulla strukturen för att åstadkomma de bästa arbetsförhållanden vid bearbetning av de mest komplexa arbetsstyckena. Den kraftfulla 5-axliga samtidiga bearbetningen tillhandahålls av hög dynamik från verktygens rörelser (3 axlar) och arbetsbordets rörelser (2 axlar). Båda de roterande axlarna i bordet drivs av inbyggda motorer med högt vridmoment.