Medlemskap

Du kan anmäla ditt intresse för offertförfrågningarna. Alla leverantörer får vara med på Qimteks marknadsplats gratis, men om du vill bli förvald för att få förfrågningar skickade till dig direkt av kunden så kan du uppgradera din företagsprofil, läs mer.

För information om uppgradering och marknadsföring kontakta Qimtek på 08-753 48 00 eller salj@qimtek.se.

Senast inkomna investeringsförfrågningar

Fastighet/bygg-Portar
Vi bygger en livsmedelslokal som är beläget i Kristianstads Kommun och ska köpa in ca 10 st av både snabb/skjutportar. Även ca 10 st innerdörrar av aluminium skall köpas in till projektet. Inköpet skall ske omgående
Materialhantering och Förvaring-Tankar och Cisterner
Offertförfrågan på Dieselcisterner/AD-blue tankar. 2 st 40 m3 alt 2 st 50 m3 cisterner. 7 terminaler Locsys 4015. 4 AD-Blue tankar.
Automation-Robotar
Vi ska investera i en robotcell med slip, bläster och tvätt. Cellen ska placeras jämte en flerop och även ha en borrenhet. Jag behöver kontakt med leverantörer för att i samråd få fram vilken som är den bästa lösningen för oss. Beslut/order kommer att läggas i augusti-september 2019.
Materialhantering och Förvaring-Transportutrustning
Vi söker leverantör för leverans och montering av 3-4 st drivna rullbanor, ca 10 meter långa vardera. Anpassad för pallgods. Vi håller på att skissa på hur det ska komma att se ut, tänkbar leverantör får gärna komma med tips och ideér på utformningen av det hela.
Kranar och Lyftutrustning-Övrig lyftutrustning
Vi söker leverantör för leverans och montering av ett takhängt conveyorsystem med "power and free" funktion, ca 40 meter långt. Vikt på gods ca 2 ton. Vi håller på att skissa på hur det ska komma att se ut, tänkbar leverantör får gärna komma med tips och ideér på utformningen av det hela.
Industriförnödenheter-Magneter
Vi utvecklar våra akustiktavlor och har planer på att byta ut befintligt upphängningssystem mot magneter. Tavlorna ska fästas mot vägg så magneterna bör vara starka och med hål i för infästning. Om ni är intresserade av att börja leverera detta till oss är ni välkomna att kontakta mig.
Förpackningsutrustning-Förpackningsmaterial
Förpackningsutrustning-Förpackningsmaterial
Jag letar efter en leverantör som kan leverera rep i polyesterull enligt bifogad specifikation i rullar om ca 1000 m. Totalt behov är ca 1 M meter per år.
Fastighet/bygg-Portar
Upphandling av leverans och montage av port. Bredd: 4,0 meter. Höjd: 4,1 meter. Krav på porten är att den skall kunna köras manuellt och med fjärrstyrning. Service och rep av port skall kunna göras inom 8 timmar. Beställaren har intresse av öppnings och stängningshastighet på port. Beställaren bedriver normal produktionsverksamhet i närheten varför säkerhetsåtgärder för personal och mot störningar av driften skall vidtas.
Kranar och Lyftutrustning-Kättingtelfer
Kranar och Lyftutrustning-Kättingtelfer
I would like to ask for offers for renting (4months)/ buying electric chain hoists and synchro steerings. I need one offer for renting (4 months) and second offer for buying because we do not know yet what will be better for us. Please see attached drawing. We will need: - 9 pcs of electric chain hoist (2x 4 that will work together + 1 extra, in case of breaking), - 2 pcs of synchro steering. The electric chain hoists can be Nitchi Co MH5050 or equivalent. One electric chain hoist must have a specified load capacity of at least 5 ton. (Additionally I need also the price for Nitchi Co MH5100S, 10t or equivalent).
Material-Aluminium
Material-Aluminium
Vi vill komma i kontakt med leverantör som säljer aluminiumprofiler på metervara. Bredd 32mm, höjd 12mm, se även bifogad fil. Vi köper in ca 10 meter åt gången.
Plåtbearbetande Maskiner-Svetsutrustning
Vi ska göra en för oss betydande investering i vår verkstad i syfte att bygga upp en tankverkstad för tillverkning av tryckkärl, bioreaktorer, och processtankar till läkemedelsindustrin. Vi ska då också automatisera rundsvetsningen. Tjocklekar 3-12 mm, Ø 500-3000, mestadels i austenitiskt rostfritt stål. Möjligen skulle en robot kunna vara inblandad men absolut en styrd enhet.
Industriförnödenheter-Pumpar
Vi har behov av en leverantör av doseringspumpar. Dom ska kunna avge 1-50 ml/minut och gå på 12 volt likström. Till dessa behöver vi också flödesgivare för att verifiera rätt flöde. Behovet är ca 200 st på ett år.
Förpackningsutrustning-Förpackningsmaterial
Vi är ett gjuteri som använder mycket emballage för att packa gjutgods för våra kunder. Just nu letar vi efter en leverantör, som kan erbjuda oss priset 3,50 SEK på Wellark 1150x750mmx3mm. Årsvolym för är ca. 50 000 st. Vänligen återkom med offerten senast den 20 Mars.
Mätteknik-Vågar
Upphandling av bandvågar. I anbudet ingår materielleverans, montage, all kabelförläggning, kanalisation, stativ för apparatlådor, montage, inkoppling, avgröning, idrifttagning och igångkörning av levererad utrustning ingår i entreprenaden. Samtliga kapslingar, yttre apparater och givare som ingår i denna leverans ska förses med skyltar (vit plast, svart text). Vågsträckor skall märkas upp med rostfri skylt med utskuren text (Vågsträcka) storlek på skylt: längd 400 mm bredd anpassas till balkliv. I anbudet ingår att uppdatera befintliga mekaniska ritningar med våginstallation.
Kranar och Lyftutrustning-Travers
Upphandling av konstruktion, tillverkning, leverans och montage av telferbalk ca 12 m samt leverans och montage av en ny telfer på 5 ton. Specifikation: Ny montage av telferbalk ca 12 m samt ska en ny 5 tons telfer levereras och monteras in och driftsättas, el-montage till telfer, eventuell strossning i taket för att klara lyfthöjd, demontage av befintlig telferbalk, konstruktion, beräkningar och ritningar skall ingå i offerten, uppdatering dokumentation i LKAB:s ritning system (Doris), montage höjd ska samordnas med brukarna innan montage utförs, erforderliga ställningar, montagelyft, transporter ska ingå i offerten, leverantören skall vid avtalad tidpunkt eller senast vid övertagandet överlämna de dokument som ska följa Anläggningen enligt tillämpliga förordningar, produktdirektiv och harmoniserade standarder avseende produkter och material som ingår i Anläggningen.
Kranar och Lyftutrustning-Övrig lyftutrustning
Vi kommer att göra om lite i vår paketering/montering under våren och jag ska köpa in 2 st telfrar i samband med detta. Maxvikt på lyften 100-150 kg. Offerter välkomnas!
Industriförnödenheter-Övriga industriförnödenheter
Söker leverantör av PA 12 slang i flertalet olika dimensioner och färger. Köper in mellan 1000-3000st/avrop och artikel.
Industriförnödenheter-Pumpar
Önskar köpa 1 st vacuumpump, 10 millibar.
Material-Övrigt
Söker leverantör av Epoxi för ingjutning av elektronikkomponenter. 1- eller 2-komp. Låg viskositet. Epoxin kommer i härdat tillstånd komma i kontakt med dricksvatten så en certifierad produkt för livsmedel eller ännu hellre dricksvatten är att föredra. Volym: 2019E: 50L, avrop 10L-25L. 2020E: 100L
Fastighet/bygg-Portar
Vi ska köpa in ca 32 st. olika portar till en nybyggnation av en bussdepå som är belägen i Solna Kommun. Vi behöver få in offerter på bla. takskjutportar/rullportar för bussar. Jag behöver få in offerter under Q3 då även inköpet blir. Hör av er till mig via mail så får ni tillgång till mer information.
Mätteknik-Vågar
Anbudsförfrågan gällande leverans och montage av 2st bandvågar av fabrikat Siemens till bandugnsverket enligt specifikation. Anbudet ska lämnas in via LKAB:s leverantörsportal och vara inne senast 2019-02-08 och innehålla följande: Totalpris för lösningen.
Maskiner för Bearbetning-Slipmaskiner
Vi söker ingående detaljer till en bandslipmaskin, exempelvis olika typer av tryckrullar, spännhjul, kontakthjul m.m.
Automation-Robotar
Vi ska investera i en begagnad robot av märket ABB eller Motoman. Roboten skall stå vid en kantbockmaskin med en bana på 4-5 meter, lyfta gods som väger upp till 100 kg samt ha en räckvidd på 2-2,5 meter.
Fastighet/bygg-Portar
Upphandling av frekvensstyrd isolerad dukport med isolerande kantbeslag. Porten är till poolbilsgaraget.
Förpackningsutrustning-Förpackningsmaskiner
Vi har ett moment i vår verksamhet som skulle tjäna på att automatiseras eller i alla fall mekaniseras. Vi rullar av plast till dem som köper våra andra produkter och till kunder som vill köpa endast plast. - ungefär 5-8000 m per år. I dagsläget så rullas plasten av på golvet enligt en meterskala och kapas till rätt längd och viks ihop till paketering. Vi använder flera bredder på plasten som sitter i ett grenställ på stålrullar. Plasten måste kunna vikas på ett lämpligt sätt då plastrullarna är väldigt breda och inte funkar att skicka som hela avrullade rullar. Plastrullarna är ca 2,3 m breda - plasten är vikt upp till 4 gånger i ett lager, och har en förberedd mittdel så plasten kan vikas en gång till. Vi rullar av både längre och kortare längder, från 1 m upp till 50 m. Utmaningen är att ordna så att vi får "platta" stycken efter avrullning som vi kan vika och paketera på ett enkelt sätt. Bifogar lite bilder på vårt plastställ.
Material-Aluminium
Söker leverantör som har aluminiumprofiler i sitt standardsortiment. Det är 4-kantsprofiler vi efterfrågar, storlek mellan 50-120mm. Tjocklek 7-8mm. Volymer uppgår till flera hundratals meter.
Plåtbearbetande Maskiner-Plasmaskärmaskiner
Önskar komma i kontakt med leverantör av endera en ny rörplasmaskärmaskin alternativt en begagnad rörlaser. Gods ø 20-250 mm 6 meter långt. Kontakter önskas redan nu för affär våren 2019.
Materialhantering och Förvaring-Övrig Utrustning
Söker en kvarn för malning av torkad slurry. Har idag en kvarn som heter Cutting Mill SM 100 från Retsch som inte klarar jobben.
Material-Rostfritt stål
Önskar köpa en plåt 2000 x 1000 x 4 mm av SMO EN 1.4547. Levereras till Järfälla.
Material-Plast
Jag söker leverantörer av foam/skumplast/PE-skum liknande som man har som inredning i väskor, boxar m.m. Detta material skall vi ha för att vattenskära fram custom ”inredning”.