Medlemskap

Du kan anmäla ditt intresse för offertförfrågningarna. Alla leverantörer får vara med på Qimteks marknadsplats gratis, men om du vill bli förvald för att få förfrågningar skickade till dig direkt av kunden så kan du uppgradera din företagsprofil, läs mer.

För information om uppgradering och marknadsföring kontakta Qimtek på 08-753 48 00 eller salj@qimtek.se.

Senast inkomna investeringsförfrågningar

Fastighet/bygg-Trappor
Jag ska bygga en hall för uthyrning, och behöver få in offerter på 7 st ståltrappor som ska gå till ett entresolplan. Byggstart blir under 2019.
Fastighet/bygg-Lagerhallar
Jag söker ett företag som kan ta på sig en entreprenad på att bygga en isolerad plåthall som ska ha en storlek på 750 m². Längd 40 meter samt bredd på 18 meter. Projektet är beläget i i Uppsala Län. Hallen skall vara isolerad med sandwishelement. Skall också ha ett entresolplan med 6 - 7 uppgångar. Betongplattan skall inte ingå, den gör jag själv. Stålstomme Även 6 - 7 st vikportar samt exlusive ett antal fönster skall ingå. Byggstart blir under 2019. Så hör av er till mig om ni har möjlighet att lämna offert redan nu.
Fastighet/bygg-Områdesskydd
Vi har planer att bygga en industrihall under 2019, och behöver få in offerter på stängsel och grindar som skall stängsla in ett område som är 2492 m².
Fastighet/bygg-Lagerhallar
Jag ska bygga en hall med 14 - 15 st uthyrningsdelar, som ska ha en golvyta på 80 - 75 m² vardera. Projektet är beläget i Västra Götalands Län. Så jag behöver få in offerter på själva hallen, samt 14 - 15 st sidgående vikportar. Portarna skall ha en storlek på 4,0 x 5,0 meter. Stålstomme, samt sandwishelement. Hallen skall ha ett entresolplan på ca 100 m². Även betongplatta skall ingå i offerten. Vi inväntar att bygglov skall bli beviljat, så startar vi byggnation så fort som möjligt.
Fastighet/bygg-Värmepumpar
Jag ska bygga ett industrihus om jag får beviljat bygglov med 14 - 15 uthyrningsdelar. Så då behöver jag ska köpa in 14 - 15 st Luft/luft värmepumpar som ska separat värma varje del. Jag behöver få in offerter på luftvärmepumparna så snart som möjligt.
Materialhantering och Förvaring-Containrar
Väldigt brådskande!! Vi har ett akut behov att köpa in en miljöcontainer, som ska ha en storlek på 4 foot. Inköpet skall ske omedelbart, helst under dagen.
Fastighet/bygg-Ventilation/luftkonditionering
Vi ska köpa in en värme/ventilations entreprenad till en nybyggnation av en hall som ska byggas under Våren 2019. Vi ska installera vattenburen värme med värmpump samt ventilation. Projektet är beläget i Uppsala Kommun. Vi behöver få in offerter på arbetet i slutet av 2018, så hör av er om ni är intresserade av att räkna på projektet.
Fastighet/bygg-Portar
Vi ska köpa in 2 st. isolerade inåtgående vikportar till en nybyggnation av hall, under våren 2019. Vi vill gärna ha in offerter där montering ingår. Hör av er till mig under Q4 2018 med offerter.
Fastighet/bygg-Lagerhallar
Jag ska bygga en isolerad hall som har en storlek på 2 560 m². Projektet är beläget i Norrtälje Kommun. Betongplattan skall inte ingå i offerten! Detta skall ingå i offerten. En isolerad plåthall, storlek 2 560 m² Ang. stommen så vill jag ha in priser både på stålstomme/limträbalk. 2 st slussportar för långtradare, samt 4 st sidgående vikportar, storlek 4,0 x 6,0 meter. Hallen skall ha ett entresolplan på 288 m². Ett 20-tal fönstret skall också ingå, då halva byggnaden skall vara ett kontorslandskap Byggstart blir våren 2019. Jag vill ha offerter från ett företag som kan göra en totalentreprenad på byggnation, och jag vill att ni hör av er omgående då det är brådskande att få in offerter på projektet.
Maskiner för Bearbetning-Sågar och Kapmaskiner
Vi planerar att under hösten 2018 köpa in en bandsåg med såghöjd 500 mm.
Material-Gummi
Vi behöver köpa in gummislang på rulle för att byta ut ytskiktet på våra rullbanor. Slangen ska ha ett innermått på 75mm och vara ca 3mm tjock.
Automation-Styrsystem
OBS! Mycket akut behov av hitta någon som kan hjälpa oss laga eller byta ut driven till styrsystemet/servon på vår stansmaskin, en SYSCO Kiss Cut. Hör av er om ni kan eller känner till vem vi kan kontakta i denna fråga.
Fastighet/bygg-Trappor
Jag ska köpa in 2 st. brandtrappor av stål till en nybyggnation som har 3 våningsplan. Trapporna skall ha en höjd på 8 meter. Inköpet skall ske omgående
Fastighet/bygg-Lagerhallar
Vi ska bygga 2 st isolerade plåthallar på 1 000 m² samt 2 000 m², och behöver få in offerter ganska omgående. Byggstart blir i början av 2019. Hör av er till mig så får ni tillgång till ritningsunderlag.
Fastighet/bygg-Portar
Vi ska köpa in 8 st sidgående vikportar, storlek 5,0 x 4,80 meter. Portarna skall vara isolerade med 150 mm Rockwol. Jag behöver få in offerter ganska omgående, då byggnationen startar i början på 2019.
Fastighet/bygg-Områdesskydd
Vi ska köpa in ca 50 meter stängsel med taggtråd högst upp. Samt en grind på ca 4 meter. Montering skall ingå. Inköp sker inom 1 - 2 månader.
Fastighet/bygg-Portar
Vi ska köpa in 8 - 9 st. invändiga rullportar av olika storlekar, till en ombyggnation i Stockholm, och behöver få in offerter där även montage av portarna skall ingå. Underlagen blir klara under Oktober månad, så hör av er till mig så får ni ta del av dessa. Inköpet skall ske före årsskiftet 18/19
Miljöteknik-Filteranläggningar
Upphandling av ny stoftreningsanläggning. Leveransen skall omfatta konstruktion, leverans, montage och igångkörning av följande huvudsystem för rening av gaserna från pelletsmaskinens UDD zon. Förutom utrustningen för rening av rökgasen inkluderas också en option för kondensering av rökgasen, med syfte att utnyttja energin i rökgasen i det existerande klarvattensystemet. Offereras ett vått el-filter (WESP) för rening av rökgasen, förväntas det att kondenseringsanläggningen kan integreras i WESP:en
Kranar och Lyftutrustning-Travers
Upphandling av traverskran. Upphandlingen omfattar tillverkning, leverans och installation/montage. Ny utrustning som ska levereras och monteras; Traverskran, 15 tons kapacitet. Ny strömskena. Ny huvudbrytare. Ny serviceplats och tillträdesväg. Belysning kring den nya serviceplatsen. Nödvändiga reserv- och slitagedelar (monteras ej). Ny fjärrkontroll med laddare och två batterier.
Mätteknik-Testutrustning
Vi önskar köpa in en utrustning för läcktest av bipolära bränslecellsplattor/flödesplattor.
Kranar och Lyftutrustning-Travers
Vi ska investera i en lättravers för att plocka tyngre bitar från en laserskärmaskin. Lyftkapacitet upp till 250 kg.
Material-Övrigt
Söker leverantör av slitsat lödbart band på rulle. 1,7 mm brett och 0,1 mm tj. Årsvolym 100 000 meter.
Material-Rostfritt stål
Jag skulle vilja komma i kontakt med en leverantör som kan ta fram en stålring av RF Inconell-HRC 40 eller hårdare, 35 mm tjock. 425 mm ytterdiameter. Vi är öppna för förslag gällande tillverkningsmetod, det viktiga är att materialet blir rätt.
Fastighet/bygg-Portar
Vi ska köpa in 5-6 st. sidgående vikportar, till en nybyggnation av ett större industrihus. Storlek 4,5 x 4,0 meter. Jag vill ha offerter under Våren 2019. Bygget skall vara klart under Hösten 2019.
Fastighet/bygg-Områdesskydd
Upphandling och leverans av 3 stycken motorstyrda bommar med fjärrstyrning för öppning och stängning. Bomblad bör vara ca 4–5 meter. Skall användas under jord för att stänga av lastområden och tappslingor.
Verktyg-El och Pneumatiska Verktyg
Vi önskar köpa in pneumatiska eller hydrauliska skruvstycken som våra robotar och maskiner kan samarbeta med. Bredd 125 mm eller 160 mm.
Förpackningsutrustning-Förpackningsmaterial
Förpackningsutrustning-Förpackningsmaterial
Söker leverantör för tillverkning av emballage. Mått: 2200 x 1300 x 400 mm. Var vänlig och offerera pris/st för emballage enl. bif. ritning. Alternativ 1: 5 st/leveranstillfälle Alternativ 2: 30 st/leveranstillfälle Offerera också med MDF skiva i stället för bif. Plyta 19 mm.
Kranar och Lyftutrustning-Övrig lyftutrustning
Vi håller på och bygger ut och behöver köpa in en mobil golvlyft, skall ha 4 ben samt vara försedd med båge och krok. Lyftkapacitet upp till 3 ton och lyfthöjd ca 3 meter. Lyften skall köpas in under Q1 och hör av er med offerter så fort som möjligt.
Plastmaskiner-Övriga Plastmaskiner
Planer finns för inköp av ett valsverk för silikoncompounding. Kapacitet 20-30 kg/blandning.
Förpackningsutrustning-Förpackningsmaskiner
Behov finns att köpa in nya dispenseringsmaskiner för silikon.