Medlemskap

Du kan anmäla ditt intresse för offertförfrågningarna. Alla leverantörer får vara med på Qimteks marknadsplats gratis, men om du vill bli förvald för att få förfrågningar skickade till dig direkt av kunden så kan du uppgradera din företagsprofil, läs mer.

För information om uppgradering och marknadsföring kontakta Qimtek på 08-753 48 00 eller salj@qimtek.se.

Senast inkomna investeringsförfrågningar

Säkerhetsutrustning-Övrigt
Jag söker omgående en leverantör som kan offerera ansiktsmasker/munskydd FFP3 eller liknande. Offert önskas på 1000 2000 5000 10 000. Vår nuvarande leverantör har problem med leveranser p. g.a coronaviruset.
Industriförnödenheter-Gasfjädrar
Önskar få in priser samt leveranstid på gasfjädrar/gasdämpare. Slaglängd 400mm respektive 500mm och 250 newton. Köper in mellan 100-200st/år av varje modell.
Fastighet/bygg-Portar
Inbjuder Er att inkomma med anbud på leverans och montage av portar till transporten Vitåfors. - Leverans och montage av vikportar och takskjutsportar till transporten Vitåfors - Totalt antal portar som ska bytas är 20st under en 3-årsperiod - Under 2020 är de planerat att byta ca 6-7 st. portar. - I anbudet ska total pris för samtliga portar samt för respektive portmodell specificeras - Montage och idrifttagning utförs av leverantören
Märkutrustning-Övrig Märkutrustning
Vi ska köpa in en automatiserad klipp-/kapmaskin för tejpremsor med skyddspapper på. Viktigt att vi kan ställa in tejpens längd och antal. Bitarna vi ska klippa i första skedet är 170 mm x 50 mm. Önskar leverans av maskinen under våren då produktionen skall vara i full gång under sommaren.
Materialhantering och Förvaring-Övrig Utrustning
Ni inbjuds härmed att inkomma med anbud på leverans samt montage av enkelsidigt grenställ, centralförrådet Svappavaara. Grenställ med höjd 3500mm med 9st gavlar c/c 1000mm. Varje gavel med 4st armar + asfaltfot (4 nivåer + asfaltfot) längd på arm/asfaltfot=800mm. Armen har en lutning på ca 2 grader uppåt i obelastat tillstånd. Utbredd last/arm min 350Kg. Varje gavel ska vara hålad för att kunna justera höjden på armarna c/c 100mm. Gallerdurk ska ingå på samtliga nivåer förutom på foten. Montage inklusive resor ska ingå i offerten. Leverans CF Svappavaara ska ingå i offerten. Plats centralförrådet Svappavaara. Underlag på golvet där grenstället ska vara är asfalt. Beställaren lossar samt kör grenställ till montageplatsen inom Svappavaara. Beställaren tillhandahåller gaffeltruck på plats centralförrådet Svappavaara.
Industriförnödenheter-Elmotorer
Önskar pris och leveranstid på följande artiklar: 1st. Växellåda: Bonfiglioli W110 U KA P100 1st. Elmotor ABB Motors M2AA 100 LB-4 3Kw
Industriförnödenheter-Fästelement
Önskar få kontakt med leverantör för att kunna få prisuppgift på diverse fästelement; skruvar i olika storlekar och utförande, årsvolymer 250.000-300.000st, mellan 10.000-80.000st/avrop, små gummibuffertar, plastbrickor m.m. årsvolym några 1000-tal/år.
Maskiner för Bearbetning-Slipmaskiner
Vi ska köpa in en rundslipningsmaskin som ersättning till vår gamla. Offerter önskas omgående. Vi är öppna för förslag gällande fabrikat. Slipen kan endera vara ny eller bättre begagnad. Styrd eller manuell spelar inte heller någon roll. Detaljer: Ø 250 mm och längd 400-500 mm.
Fastighet/bygg-Lagerhallar
Upphandling och leverans av lagertält med avfuktare. Lagertältet ska klara av vinterförhållande (snölast och vind) som är i Kiruna. Storleken 10x20m med vikport med gångdörr storlek 4x4m. I leveransen ska lagertältet vara utrustad med avfuktare och ventilation så att en torr miljö kan uppnås. I porten skall en traktor typ L90 rymmas. Leveransen skall följa gällande krav och normer.
Miljöteknik-Övrig Miljöteknik
Vi ska köpa in avgasutsug som ska användas till dieselmotorer. Det ska ha 2 st vikbara armar. Välkommen med din offert.
Kranar och Lyftutrustning-Travers
Vi ska köpa in en travers 17 x 7 meter, lyftkapacitet 1 ton. Välkomna med offerter!
Materialhantering och Förvaring-Pallställ
Anbudsfrågan gällande pall-stallage och montage. Längs båda långsidor skall pall-stallage monteras. 3 fack hög, 5 enheter bred. Monteras fackmannamässigt med påkörningsskydd & genomkörningsskydd. Slutbesiktning för användning ska vara inkluderad.
Materialhantering och Förvaring-Transportutrustning
Upphandling av transportband till långlinje Kiruna sovringsverk. 3st transportband á 200 meter. 1st transortband á 100 meter.
Industriförnödenheter-Elmotorer
Vi behöver investera i en ny magnetbroms till en elmotor, Intorq, och det är en 8 Nm 205 VDC 25 W. BFK 458-08E nr 00519524.
Materialhantering och Förvaring-Lagringsystem
Önskar få in offerter på grenställ. Det skall vara ca 5,5 meter högt och ha 3st "gavlar/balkar" med 6st "armar" på varje gavel. Lyftkapacitet ca 500 kg/hylla.
Mätteknik-Mätmaskiner
Vi ska investera i lasermätinstrument som skall monteras direkt i en processlinje eller vid sidan om. Mäta detaljer i koppar och aluminium. Storlek på detaljerna är max; bredd 40mm, höjd 10mm och diameter upp till 50mm. Vi ska även investera i en kamera med bildbehandling för att kunna se och mäta detaljernas yta.
Kranar och Lyftutrustning-Travers
Vi ska köpa in en ny travers som har en lyftkapacitet på 3 ton. Spännvidd 15 meter. Skall monteras på befintlig traversbana.
Plastmaskiner-Övriga Plastmaskiner
Vi ska köpa en plastbockningsmaskin till liten verksamhet (hjälpmedelscentral). Liten nätt maskin för plastbockning.
Plåtbearbetande Maskiner-Valsmaskiner
Vi söker efter en begagnad rundvalsmaskin, 2 meter bred. Förbockning och konvalsning. Bör klara att hantera 8mm plåtar.
Materialhantering och Förvaring-Tankar och Cisterner
Upphandling av farmartank. Inbjuder anbudsgivare att inkomma med offert för leverans av 1st 10m³ farmartank.
Material-Stål
Vi är i behov av material, letar totalt 6 meter som skall kapas i 0,6m längder. Ämnesrör dim 101,6x82,1 OVAKO 380. Söker leverantör av detta omgående.
Kranar och Lyftutrustning-Travers
Det är just nu aktuellt att ta in priser på travers i samband med ett projekt i Gällivare som omfattar nybyggnad av industrihall för LKAB. Storleken på hallen är 32x28 meter. Markarbeten ska starta direkt efter nyår, dvs början av januari 2020. Kontakta ansvarig inköpare för mer information om projektet och underlag.
Fastighet/bygg-Portar
Det är just nu aktuellt att ta in priser på 2 st stora portar, för lastbil, i samband med ett projekt i Gällivare som omfattar nybyggnad av industrihall för LKAB. Storleken på hallen är 32x28 meter. Markarbeten ska starta direkt efter nyår, dvs början av januari 2020. Kontakta ansvarig inköpare för mer information om projektet och underlag.
Material-Aluminium
Vi tillverkar poolskydd. Vi söker nu aluminiumrör, anodiserade för säsongen 2020.
Materialhantering och Förvaring-Transportutrustning
Vi ska investera i en barktransportör som har en kapacitet på 100m³/timme. Längd ca 330 meter och ca 30 meter i höjdskillnad. Det skall även ingå på- och avlastning från bandet. Kvalificerade leverantörer är välkommen med en intresseanmälan för att få ta del av underlagen.
Kranar och Lyftutrustning-Lyftbord
Önskar offerter på ett lyftbord, gärna med en liten bordsskiva som är max 800mm bred och 1200mm lång. Klara en vikt på 2 ton. Det är viktigt att lyftbordet är lågt när det är nedfällt.
Förpackningsutrustning-Förpackningsmaterial
Förpackningsutrustning-Förpackningsmaterial
Söker leverantör för tillverkning av dekal 50,5 x 15,5 mm. De vi köpt tidigare har levererats på rulle. Offert önskas för 200 st.
Miljöteknik-Oljeavskiljare
Upphandling av oljeavskiljare system komplett med slamavskiljare, oljeavskiljare med larm samt pumpstation.
Industriförnödenheter-Pumpar
Anbudsförfrågan gäller: Utbyte av tre st kompletta vakuumpumpsanläggningar. Demontering av befintliga pumpar (remdrivna Nash CL6000), motorer, kanal/rörsystem, betongfundament. Tillverkning av kanal/rörsystem, ljuddämpare, vattenavskiljare, pumpramar, kopplingsskydd. Samtliga betongarbeten som håltagning, rivning av fundament, gjutning av nya fundament. Rörinstallation av vakuumkanalsystem tätvatten och avtappningar. Montage av kompletta vakuumpumpsanläggningar. Samtlig demonterad utrustning körs utanför verk.
Material-Plast
Söker leverantör av skiva i nedbrytbar plast. Mått 400 x 400 mm. 300 st i en första order.