Medlemskap

Du kan anmäla ditt intresse för offertförfrågningarna. Alla leverantörer får vara med på Qimteks marknadsplats gratis, men om du vill bli förvald för att få förfrågningar skickade till dig direkt av kunden så kan du uppgradera din företagsprofil, läs mer.

För information om uppgradering och marknadsföring kontakta Qimtek på 08-753 48 00 eller salj@qimtek.se.

Senast inkomna förfrågningar

Plåtbearbetning-Tryckkärlstillverkning
Upphandling av byte av blandartankar i KA2 sektion 16 inklusive demontage av befintliga tankar med rensning av fundament. Demontage och rörinstallationer. Leverans och montage av nya blandartankar med kringutrustning och omrörare komplett med konstruktion, tillverkning, leverans av blandartankar med nya omrörare,montage samt idrifttagning.
Plåtbearbetning-Lasersvetsning
Plåtbearbetning-Lasersvetsning
Söker leverantör för svetsning och valsning av 0,3 mm platt etsad syrafast plåt EN 1.4404 till lasersvetsad cylinder för matindustrin. Cylinderns diameter ska vara 25,5 mm med tolerans helst +0,3 -0 och koncentriciteten bör ligga inom 0,6. Höga krav på svetsens utformning dels då svetsen är synlig och dels för att den inte ska ansamla bakterier. Yttre geometrin enligt ritning även om bredd kan justeras efter önskemål (t ex om överlappssvets önskas). Geometrin inom rektangeln är ej med på ritning men det finns en sådan och den är relativt komplex och får ej repas. Volym första batchen 2000 st. Med förhoppning om många fler. Leveransdatum öppet för diskussion men plåtarna kommer finnas tillgängliga först 10e jan.
Plåtbearbetning-Svetsning
Söker leverantör för svetsning och bearbetning av vinschtrummor. Förutom bearbetning av liv och sidor på själva trumman så ska även axeln inuti bearbetas. Trummorna är 3 meter långa och 2 meter i diameter och väger 8 ton. Återkommande arbete om 30 st, fördelat på 3 år.
Plåtbearbetning-Djupdragning
Plåtbearbetning-Djupdragning
Söker leverantör för tillverkning av ståltermos i rostfritt. Den finns med höjd 150 samt 190 mm. Då detta är en ny produkt finns ännu inga verktyg. Första året räknar vi med att pruducera 25-50 000 st och andra året 50- 100 000 st.
Plåtbearbetning-Prototypstillverkning
Plåtbearbetning-Prototypstillverkning
Önskar offerter på 1 st av låda enligt bifogad ritning. 1 mm tjockt rostfritt.
Skärande Bearbetning-CNC Fräsning
Skärande Bearbetning-CNC Fräsning
Material: Aluminum EN-AW6082och POM Ytbehandling E-Clips 3+, Anodisering. Antal 13 st detaljer i antal 500 st/artikel.
Skärande Bearbetning-Fleroperationsbearbetning
Skärande Bearbetning-Fleroperationsbearbetning
Önskar komplett pris för skärning, material, gradning och blästring. På några artiklar önskas montering av skruv osv. Material aluminium. T=10. Ø623mm. Vi kan ta ut större volymer per order om det gör att priset blir lite bättre. Önskar pris på leveranser om 10,20 och 40st artiklar/leverans. Hur ser det ut med ledtider? Leveransvillkor? Offerter skickas till mail.
Ytbehandling-Blästring
Vi söker en leverantör som kan glasblästra rostfritt. Omfattning: ca en gång i månaden, detaljer som är c:a 1200 x 800 mm. Vi ser gärna att tänkt leverantör finns i vårt eller som längst bort, närliggande län.
Additiv tillverkning-3D Printing
Additiv tillverkning-3D Printing
Önskar offerter på 3d-printade artiklar: Ritad för 3-D printing: Ritn 019162 35 st/år, vi kan lägga kontrakt på 70 st för avrop inom 24 månader OBS! Vi önskar den efterbearbetad efter printning om möjligt (enl ritning) Försök med metalldel tillverkad i plast 017106 1 st Artikelstorlek: 327x160x5 mm
Skärande Bearbetning-Automatsvarvning
Skärande Bearbetning-Automatsvarvning
Svarvning av nippel, sexkantsstång i mässing med M6 gänga. Ø8mm. Längd 32,5mm. Antal 1000st men det kan diskuteras.
Skärande Bearbetning-Borrning
Söker leverantör för längsgående borrning av oljekanaler i axlar. Det ska borras 1 hål för centrum och 8 hål runt omkring. Material: stål och gjutjärn. Längd 400-500 mm. Ø 60 120 mm. Årsvolym ca 50 st, avrop 5 st. Vi föredrar att kunna transportera detaljer med bil och ser därför att tänkt leverantör finns så nära som möjligt.
Plåtbearbetning-Laserskärning
Söker leverantör för för laserskärning och bockning av plåtdetaljer. De ska tas fram ur 2 och 3 mm plåt. Förfrågan gäller en förserie om något hundratal bitar men kan senare komma att serietillverkas.
Gjutning-Precisionsgjutning
Gjutning-Precisionsgjutning
Jag söker en leverantör som kan gjuta ett lock och en lur i aluminium, ADC12. Storlek: 350x350x30 mm. Brådskande med kontakter då vi behöver få ett riktpris för offerering till vår kund. Pris önskas på 500 st. Verktyg behöver tas fram.
Plåtbearbetning-Bockning
Söker leverantör som kan skära, bocka och lackera plåt, flera olika artiklar oftast små serier (10, 20, 30st), tunnplåt cirka 5mm, varierande storlek från ca. 80X80mm till 1300X200mm t.ex.
Plåtbearbetning-Komplett tillverkning
Plåtbearbetning-Komplett tillverkning
Söker leverantör i Östeuropa. Det vi är ute efter för tillverkning är en konstruktion som heter fläkttorn. Det är i huvudsak en tunnplåts konstruktion i svart-plåt EN-10025-S235JR tjocklekar 3–6mm. Tornet är c:a 1500 x 1500mm och höjd 6000 till 12000mm. Tillverkning; Laserskärning av plåt, sedan bockning och svetsning och primermålning som ett transportskydd mot korrosion. Transport sker företrädesvis i container, som vi levererar till tillverkaren. Jag skickar några principritningar.
Additiv tillverkning-3D Printing
Additiv tillverkning-3D Printing
Jag behöver offert på: Container MM020331 1 st Slider MM020328 1 st Material: Polykarbonat Storleksexempel 101x45 mm
Skärande Bearbetning-Slipning
Skärande Bearbetning-Slipning
Önskar offert på planslipning av 48st detaljer. Sidstål 10488-A 12st Sidstål 10488U 12st Sidstål 10489-A 12st Sidstål 10489U 12st Hårdhet ca 62 HRC Slipning 0,35mm per sida. Råämne är 12,2mm (Ritningar anger 12,7 stämmer ej) Storleksexempel 349x125 Tj 12,2 samt 371x125 Tj 12,2
Plast & Gummi-Glasfiber
Plast & Gummi-Glasfiber
Jag skulle vilja ta fram kuber i polerat polyesterharts. Se bifogade bilder. Är det något material som ni har och kan hjälpa mig med det? Det är 7- 10 kuber cirka i storlek 40 x 40 x 40 cm. Om det blir bra kan det bli aktuellt att köpa fler.
Skärande Bearbetning-CNC Svarvning
Skärande Bearbetning-CNC Svarvning
Söker leverantör av detalj med svarvad bruten spets. Detaljerna kapas av 3 mm rostfri stång och svarvas därefter. Längd 40 mm. Antal 1000 st.
Skärande Bearbetning-Automatsvarvning
Skärande Bearbetning-Automatsvarvning
Söker leverantör för svarvning av mässingsstift. Det står ytbehandling på ritningen men detta efterfrågas ej på grund av den korta leveranstiden. L 25,85 x ø 6,20 mm. Offert önskas för 20 st, engångsleverans.
Plåtbearbetning-Komplett tillverkning
Plåtbearbetning-Komplett tillverkning
Det här är vad jag skulle vilja ha hjälp att tillverka (ca 100 st till att börja med). En stålcylinder med diameter 7 cm, 1 mm tjock, som först kapas till 2.5 cm, 7 cm och 3 cm. I cylindern på 2.5 cm (locket till höger) vill jag ha ett spår inuti, ungefär i mitten ca 0.5 mm djupt och 4 mm brett. Cylindrarna på 7 och 3 cm kapas vertikalt i fyra lika delar och ska märkas som i första bilden. På baksidan av cylindersegmenten (bild 2), vill jag ha fyra (i den långa) eller två (den korta) ca 25 mm långa och 4 mm breda 0.5 mm stålband i varje segment, som ska lödas (eller svetsas) fast i mitten av stålbanden (resten av banden ska vara rörliga). Vidare vill ska ha 2 kryss i 1.5 mm stålplåt, med längderna 73 mm x 70 mm, samt 73 mm x 30 mm (dvs lika långa som resp. cylinder). Sen behöver jag en platta, gärna i 1.5 mm stål som är cirkulär med diameter 11 cm. I mitten ska ett hål på 5 mm finnas med en försänkning ca 1 mm djup, 10 mm hål, på baksidan av hålet (så man kan fästa en skruv genom plattan). Plattan ska vara märkt med ett kryss som är helt vinkelrätt och ringar på 10, 8 och 6 cm, centrerade i mitten. Slutningen vill jag ha en kon, som kan skruvas fast i mittenskruven på plattan, ca 2 cm hög och med en basdiameter på 2 cm. Det som kräver hög precision är cylindersegmenten, som måste vara exakta (+/- 0.1 mm) kvadranter längs hela segmenten, samt kryssen som måste vara exakt vinkelräta hela vägen och ha bredden 73 mm. Längden på cylindrar + kryss är mindre viktig, bara dom är exakt lika långa och plana. Övriga detaljer kräver ingen hög precision, utom att konen ska vara centrerad när den skruvas fast i plattan. Jag har beställt stål med hög utmattningstolerans från SSAB, då jag märker att banden som jag lödas fast inuti segmenten lätt går av om man böjer dom fram och tillbaks några gånger.
Plåtbearbetning-Svetsning
Plåtbearbetning-Svetsning
Söker leverantör för svetsning av lastväxlarram/chassi. Färdigsvetsat ca 6000 mm långt. Målas Zinkepoxy-grundfärg + 2komp täckfärg NCS S8502-B 3st per avrop, uppskattar 10st per år.
Skärande Bearbetning-Skärande Bearbetning, CNC
Vi är fyra elever från Göranssonska skolan och tillsammans driver vi ett uf-företag. Vår skola fokuserar väldigt mycket på miljötänk, precis som vårt uf-företag. Vi vill därför tillverka skyltar till brevlådan för att minska dagens reklamförbrukning. Vår vision är att skyltarna tillverkas så miljövänligt som möjligt, samtidigt som de är ekonomiskt bra för både oss och kunden, och att de är tåliga i utomhusmiljö. Just nu är tanken att tillverka skyltarna i aluminium med måtten 100mm x 40mm x 3mm. Vi önskar att göra ett samarbete där vi får ett bra pris mot att vi marknadsför er om ni kan tänka er det? Annar önskar vi höra om ni kan tänka er att göra produkten och vad kostnaden skulle bli.
Skärande Bearbetning-CNC Svarvning
Skärande Bearbetning-CNC Svarvning
Önskar offert på svarvning av hjul i rosfritt. Ytterdiameter 80mm, innerdiameter 20mm. Höjd 45mm. Förfrågan avser 16st hjul men det kan komma att bli fler liknande detaljer i samma seriestorlek framöver. Vi vill ha hjulen levererade senast 2019-12-10.
Skärande Bearbetning-CNC Fräsning
Skärande Bearbetning-CNC Fräsning
Söker leverantör för tillverkning av ventilblock för hydraulik, i främst aluminium, men även stål förekommer. Tänkt leverantör finns med fördel i Stockholm eller närliggande län. Det är viktigt att tänkt leverantör har erfarenhet av tillverkning av dessa produkter. Exempelstorlek: 300 x 200 x 150 mm.
Plåtbearbetning-Laserskärning
Plåtbearbetning-Laserskärning
Jag skulle vilja få offert på 3 prototyper samt 25 st till serietillverkning av dessa bitar. OBS, detalj 73005 vill jag ha offert på 6 / 50 st. Sammanlagt 15 detaljer. Okej att ej offerera på sätesdelarna (73031, 73030 samt 73032). Vill ha offert på lackad detalj.
Plåtbearbetning-Komplett tillverkning
Vi har några projekt just nu där vi har en del plåtdetaljer som ska skäras, bockas, svetsas och borras bl.a. Endast rostfritt material 3 mm tjockt och längder upp till 2000 mm. Om ni har kapacitet för dessa projekt nu är jag tacksam om ni skickar mig ett mail omgående!
Skärande Bearbetning-Kuggbearbetning
Skärande Bearbetning-Kuggbearbetning
Jag behöver pris vid 20 st åt gången. Diameter 130 mm Tjocklek 20 mm Material rostfritt
Plåtbearbetning-Smide
Plåtbearbetning-Smide
Söker leverantör för tillverkning av tunn mutter i mässing, leverans innan februari. Ø15mm. Höjd 4mm. M6 gänga. Önskar offert på 800 st.
Design / Utveckling-Rapid Prototyping
Söker kontakt med leverantörer för flertalet projekt, inledningsvis behövs prototyper framställas för utvärdering och test innan vi rullar igång med serier om 10-20st per detalj. Mestadels rör det sig om aluminium samt S355. Detaljstorlek runt 200mm längd och diameter 80mm. Det finns inga ritningar att tillgå.