Medlemskap

Du kan anmäla ditt intresse för offertförfrågningarna. Alla leverantörer får vara med på Qimteks marknadsplats gratis, men om du vill bli förvald för att få förfrågningar skickade till dig direkt av kunden så kan du uppgradera din företagsprofil, läs mer.

För information om uppgradering och marknadsföring kontakta Qimtek på 08-753 48 00 eller salj@qimtek.se.

Senast inkomna förfrågningar

Plåtbearbetning-Vattenskärning
Plåtbearbetning-Vattenskärning
Vi behöver 2st plåtar tillskurna, storlek 4500x85mm, tjocklek 4mm. Lämna pris inkl moms. Söker endast leverantör i närområdet i ett första skede.
Plåtbearbetning-Trycksvarvning
Plåtbearbetning-Trycksvarvning
Söker en leverantör som kan kupa en rund mässningsplåt med diametern 3 meter. Kupningsradie R 5 725. Bifogar även ritning.
Skärande Bearbetning-CNC Svarvning
Skärande Bearbetning-CNC Svarvning
Önskar prisuppgift på tillverkning av flänsar i rostfritt enl. bifogade bilder. I första stadiet intresserad av 5 st av vardera modell, kan komma att köpa dessa artiklar i batcher om 50-100 st av varje artikel. Det rör sig om totalt 10st artiklar, bifogat finns bilder på två stycken av dessa. Exempelstorlek diameter 95 x 22 mm.
Gjutning-Sandgjutning
Gjutning-Sandgjutning
Söker leverantör för tillverkning av 2 varianter av spännen. Det första heter EVA och har en årsvolym på 1500 st. Tanken är att spännet ska vara i stål och att det då blir gjutet eller printat. Några verktyg finns inte idag. Spännet måste vara extremt hållbart då man utsätter det för stor dragkraft när man spänner på sig bältet men även under själva lyftet. På detta spänne sitter det en ”pinne” som man kan förflytta i sidled, och här vet vi inte hur man ska lösa anordningen. Pinnen måste ju sättas dit på något sätt och frågan är om man kan göra den tvådelad och sedan skruvas ihop. Men delarna måste så klart sitta ihop ordentligt så att de inte lossnar under ett lyft. Förhoppningsvis har kanske tillverkaren någon lösning på detta. Finishen på spännet bör vara blankt stål. Antal per år är ca 1500 st, men vi räknar med att vi beställer 1000 st per tillfälle. Vi får så klart ta fram ett mindre antal så att vi kan testa spännet och bälte vid användning. Bältet som används till det här spännet tillverkas i Kina. Bifogar även bilder på befintligt spänne så man förstår funktionen. Det andra heter PL och har en årsvolym på 200 st. Finishen ska vara blankt stål, troligen rostfritt, måste vara starkt och hållbart material. Själva bältet producerar vi här i Sverige. Vi har inte landat i designen och det är möjligt att vi kommer att göra vissa justeringar, men i första läget vill vi veta att det finns tillverkare som kan göra det samt ett uppskattat pris. Exempelstorlek 100 x 70 mm.
Skärande Bearbetning-Skärande Bearbetning, CNC
Skärande Bearbetning-Skärande Bearbetning, CNC
Observera brådskande. Söker leverantör för tillverkning av 8 detaljer i olika material. Axlar, muttrar, hylsor och lagerhus. 1-4 st av vardera. Exempelstorlek diameter 65 x 30 mm.
Skärande Bearbetning-Skärande Bearbetning, CNC
Skärande Bearbetning-Skärande Bearbetning, CNC
Observera brådskande. Förfrågan om svarvning, fräsning och svetsning. Vi har 11 detaljer som ska tillverkas, 2-14 st av varje. Alla detaljer är i aluminium. Jag vill ha pris och leveranstid, svar helst i mitten av denna vecka, pga semestertider.
Träbearbetning-Träbearbetning
Träbearbetning-Träbearbetning
Söker leverantör av räcke till trappor för framtida försäljning. Det är alltså mer av ett ramavtal som efterfrågas än en specifik leverans. Ritning pillar kan erbjudas med annan standardpelare som ni har ert normala utbud. Mängder: Tidigare försäljning var 2019 ca 70 trappor, okänt hur många räcken som levererades. De flesta delarna är i furu Handledare kan vara i furu, ek och ask. Bifogade ritningar är gjorda som en prisförfrågan, tillverkningsritningar skickas innan tillverkning. Ange maxlängder som kan tillverkas i anbud.
Plast & Gummi-Bearbetning
Plast & Gummi-Bearbetning
Vi är i behov av nya material, se bifogat. Vänligen titta om detta är något ni kan tillhandahålla oss. T=5mm. Dimension 60x60mm. Material/typ: Rovingfabric/Strand mat. Jag önskar ett upplägg från er sida gällande: Pris Ledtid MOQ Vårt estimerade behov är 150-200 st/år. Vi ser givetvis helst att man kan dela upp leveranser och ordrar så vi inte får hyllvärmare, titta gärna på det också och upplägg kring önskemålet.
Skärande Bearbetning-CNC Svarvning
Skärande Bearbetning-CNC Svarvning
Önskar offert på 2 st artiklar, årsvolym 12 000 st av varje artikel. Materialet som är specat på ritningarna kan justeras vid behov. 1.4104 (X14CrMoS17). Storlek: ø 20 x 5 mm. EN 1.4404 (SS 2348-02). Storlek: ø 6 x 10 mm.
Skärande Bearbetning-CNC Svarvning
Skärande Bearbetning-CNC Svarvning
Önskar offert på tillverkning av reservdel till monteringsmaskin. Tillverkningsmetod: svarv + rundslip. Största detalj 105 x ø14 mm. Antal 20-25 st.
Plåtbearbetning-Komplett tillverkning
Plåtbearbetning-Komplett tillverkning
Önskar offerter på monteringssatser enligt nedan. Tjocklek på materialet är 1 mm-6 mm. Storlek på artiklar är exempelvis 350x600 mm. I dagsläget är det följande satser och antal vi behöver hjälp med: G25-A04-112-STD 5st Svartlackerat stål LU52-G500H210 1st Elektropolerat rostfritt MONT.GE28900628 5st Elektropolerat rostfritt Heat protection LU42 5st Elektropolerat rostfritt Heat protection LU52 5st Elektropolerat rostfritt Distans GST05 1mm 10st Rostfritt
Plåtbearbetning-Tunnplåtsbearbetning <6mm
Vi söker en leverantör i Östeuropa som är duktig på tunnplåtsbearbetning. Vi tillverkar verktygsskåp bl.a och då förekommer det laserskärning, bockning, stansning och lackering av hela skåp men även komponenter såsom hyllplan etc. Material är svartplåt i tjocklekar upp till 3 mm. Serier är allt från 10 st till ett hundratal.
Plåtbearbetning-Svetsning
Söker leverantör som kan svetsa rotornav i kallvalsad plåt. Diameter upp till 760mm. Antal 1000-talet/år. Ritningar skickas efter etablerad kontakt med tänkbar leverantör.
Plåtbearbetning-Rullbockning
Plåtbearbetning-Rullbockning
Offert önskas på tillverkning av 2 st svarteloxerade aluminiumplåtar. 2 mm. Storlek 750x200 mm Skall sitta i en styrhytt på en färja som panelplåt.
Skärande Bearbetning-Prototyptillverkning
Skärande Bearbetning-Prototyptillverkning
Söker leverantör för tillverka små serier om typ 10 st av liknande artiklar som bifogat. 4-5 olika modeller kan vara aktuella. 3D modell kan skickas om intresserade finns. Denna artikel längd ca 70 mm. Material: EN_AW-7075-T651
Skärande Bearbetning-CNC Svarvning
Tillverkning och leverans av 20st bakaxlar enligt ritning. Material 4140 HTRS. Dimension 250mm. Längd 2204mm. Vikt: 643,8 kg.
Plåtbearbetning-Stansning
Vi behöver eventuellt hjälp med stansning då vår stans är trasig och vi vet inte när vi kan få den lagad. Vi undrar därför om något företag som har möjlighet att hjälpa oss med stansningen av plåtdetaljerna i ett projekt. Ni behöver inte lägga ner tid på en offert i nuläget utan vi vill bara stämma av om det är möjligt eller inte. Finns det något företag som har utrustning och kapacitet för detta? Hur snabbt skulle de kunna hjälpa oss i så fall? Om det blir aktuellt så levererar vi detaljerna. Hör av er snarast om ni tror att ni har kapacitet! MATERIAL: S250GD Z275 Maxmått: T= 4 mm L= 4000 mm B= 1250 mm
Träbearbetning-Träbearbetning
Träbearbetning-Träbearbetning
Söker leverantörer för tillverkning av en sits i trä. Antal 1000st/år och avrop 200st/gång. Bifogat en ritning där jag markerat de mått som är viktiga. Dock är ritningen inte gjord för trä utan cellplast men grundmåtten är markerade som är viktiga.
Skärande Bearbetning-CNC Fräsning
Skärande Bearbetning-CNC Fräsning
OBS Brådskande! Söker leverantör till följande tre komponenter: hörnkloss, stödkloss samt fäste l-profil. Batchstorlek om 60st (hörnkloss) +30 +30 st av de andra två detaljerna. Antal batcher är i dagsläget ej fastställt. Dimension max 120mm. Material:aluminium.
Plast & Gummi-Formsprutning
Plast & Gummi-Formsprutning
Vi söker leverantörer och önskar få in offerter på en formsprutad artikel i PC som är 38x14 mm. Verktyg behöver tas fram. Vi räknar med 10 000 st/körning
Träbearbetning-Träbearbetning
Brådskande förfrågan! ”Vi söker en partner som har kapacitet att hjälpa oss tillverka utegym i stor skala. Vi har idag tagit fram 3-D skisser på konceptet (se bild), och behöver nu hjälp att snabbt ta dessa från skiss till fungerande gym. Detta innebär omgående hjälp med konstruktionsritningar, framtagande av prototyp under sommaren samt serietillverkning från hösten. Materialen är en kombination av sprutlackat stål och olika träslag (accoya, lärk, tryckimpregnerat). Vi behöver snabb återkoppling.”
Skärande Bearbetning-Precisionsbearbetning
Skärande Bearbetning-Precisionsbearbetning
Önskar offert på tillverkning av filterpackningar i EN 1.4310. Ø320mm. T=0,2mm. Behov uppgår till ca 50-100st/månad, vänligen offerera på 300st/avrop och 600-1200st/år.
Plast & Gummi-Varmpressning
Söker leverantör för tillverkning av textilliknande askar med med lock som har vår logga och dragkedjelås. Vi köper dessa i Kina idag men önskar ta hem tillverkningen till Sverige. Vi är öppna för förslag gällande tillverkningsmetod men tror att någon typ av formpressning/gjutning kan vara aktuell. Storlek: ca 20 x 8 x 5 cm. Serie: 100 st per år.
Skärande Bearbetning-Sänkgnistning
Skärande Bearbetning-Sänkgnistning
Söker leverantör för tillverkning av artikel i bifogad ritning. I första skedet prototyp för testning om det går att få den plan och sedan serieproduktion om det faller väl ut. Storlek: 219x67 mm Bearbetningsmetoder: CNC fräsning, Sänkgnistning. Problem med att detaljen blir oplan efter skivfräsning av flänsarna, om möjligt vill vi prova att sänkgnista flänsarna för att minska materialspänningarna i detaljen. Material: EN.1.4301
Skärande Bearbetning-CNC Fräsning
Skärande Bearbetning-CNC Fräsning
Söker leverantör för tillverkning av munstycke av aluminium som man formfräser och sedan eloxerar. Vi tillverkar dessa i Kina idag men vill gärna ta hem produktionen till Sverige. Storlek: ca 16x3x3 cm. Serie: 100 st per år.
Träbearbetning-Träbearbetning
Träbearbetning-Träbearbetning
Observera brådskande! Söker leverantör för träkilar i björk. Årlig volym, ca 160 000 kilar, fördelade på 7 artikelnummer. Se bifogad ritning och volym fördelning för mer detaljerad information. Största kil 65 x 57 x 9 mm.
Skärande Bearbetning-Skärande Bearbetning, CNC
Skärande Bearbetning-Skärande Bearbetning, CNC
Observera brådskande. Offert önskas omgående för 55 st av vardera ingående komponent. Endast tillverkningsdelar. Alltså ingen montering eller standarddelar i priset (muttrar och skruvar). Material: Aluminiumprofiler och POM. Se underlag för storlekar på detaljerna.
Teko-Industrisömnad
Söker leverantör för industrisömnad av material som är lite tjockare. Exempel på förekommande produkter hos oss är korgar inom räddningstjänsten, ryggsäckar och sportväskor. Volymerna är olika men runt 200 st/år.
Plåtbearbetning-Tunnplåtsbearbetning <6mm
Plåtbearbetning-Tunnplåtsbearbetning <6mm
Söker leverantör av delbart gångjärn i elförzinkat järn, ca storlek 30x50x2mm, inte så viktigt med exakt storlek, detta är bara en fingervisning. Önskar få pris på 500 respektive 1000 st par. Om någon leverantör har dessa i sitt standardsortiment är det också av intresse.
Gjutning-Sandgjutning
Gjutning-Sandgjutning
Söker leverantör för gjutning av prototyp av en komponent jag kallar knaster. Jag tillverkade detaljen i Kina tidigare men företaget har nu lagt ner sin verksamhet och därför söker jag nu någon ny som i ett första sked kan ta fram prototypen och förserie för att senare ev serietillverka den. Den ska gjutas i gråjärn då materialet är ljuddämpande. Storlek ø 448 x 68 mm. Storleken på fötterna kommer att justeras men underlaget kan ändå ligga till grund för offerter. Armarna är lösa, vilket inte framgår klart av underlaget men de ska gjutas separat och monteras i efterhand. Önskar pris för 1 och 10 st.