Medlemskap

Du kan anmäla ditt intresse för offertförfrågningarna. Alla leverantörer får vara med på Qimteks marknadsplats gratis, men om du vill bli förvald för att få förfrågningar skickade till dig direkt av kunden så kan du uppgradera din företagsprofil, läs mer.

För information om uppgradering och marknadsföring kontakta Qimtek på 08-753 48 00 eller info@qimtek.se.

Senast inkomna förfrågningar

Plåtbearbetning-Byggsmide
Vi ska göra en nybyggnation av ett större projekt beläget i Lunds Kommun, och behöver komma i kontakt med ett företag som kan utföra byggsmide. Smidet omfattar ett flertal stålstommar, räcken, pelare samt ståltrappor i varierande utföranden. Beräknad åtgång smide uppgår till ca 1200 ton. Hör av er till mig för vi behöver etablera en första kontakt med företag som kan utföra detta redan nu. Ritningsunderlagen blir klara vid årsskiftet och kommer delges då.
Plast & Gummi-Extrudering
Plast & Gummi-Extrudering
Vi är i behov av en skummad EPDM-list som skall användas för tätning mellan sektionerna i vårat mobila hallsystem. Storlek 30x8mm. Kolla på vår hemsida för mer info. Listen skall även ha en tejp på den plana sidan, så att den kan appliceras på vår modul utan krångel. Årsförbrukningen planeras till 1400m.
Skärande Bearbetning-CNC Fräsning
Skärande Bearbetning-CNC Fräsning
Ønsker en liten serie (~20 st.) med CNC-freste hjul, diameter=160mm, tykkelse=23mm, iht. vedlagt stl-modell.
Skärande Bearbetning-Automatsvarvning
We are interested in a supplier who can work with high volumes and high quality turned parts
Plåtbearbetning-Tunnplåtsbearbetning <6mm
Plåtbearbetning-Tunnplåtsbearbetning <6mm
Vi söker en leverantör för bearbetning av aluminiumplåtar. Tjocklek: 0,5 mm 1 mm och 2 mm. Artikel och antal: Metal curve 450x2100 33 st Metal curve 600x2082 69 st DISPLAY SET 1 METAL CURVE 1 750x953 46 st Metal curve 600x1855 69 st DISPLAY SET 1 METAL CURVE 5 450x953 20 st Metal curve 1750x953 38 st DISPLAY SET 3 METAL CURVE 6 1056x995 49 st DISPLAY SET 3 METAL SHELF 2 691x350 32 st DISPLAY SET 3 METAL SHELF 2 500x300 49 st
Plåtbearbetning-Svetsning
Plåtbearbetning-Svetsning
Tillverkning, leverans och montage av serviceplattform enligt underlag. Material S235JRG2, S355J2. T=20mm. Serviceplattformen skall vara LKAB tillhanda senast 2017-12-08. Montage påbörjas enligt överenskommenlse med beställare dock ska arbetet vara klart senast vecka 12, 2018.
Plåtbearbetning-Svetsning
Plåtbearbetning-Svetsning
Tillverkning och leverans av 2 st rullutläggare med option på ytterligare 3 st (totalt 5 st). Material plåt. T=10mm. Yttermått Ø2934mm.
Skärande Bearbetning-Bäddfräsning
Skärande Bearbetning-Bäddfräsning
Brådskande! Behöver få tag i en leverantör som kan ta stora grejer i fräsmaskin. Vi håller på att renoverar 3 st gamla maskiner och behöver hjälp med att fixa 2 st ben. Det som ska göras är att fräsa ytorna vid längdmåttet 2330. Det ska vara parallellt med båda sidor. Vikt ca 500 kg. 2 st nu och 4 st till så småningom.
Plast & Gummi-Glasfiber
Plast & Gummi-Glasfiber
Jag behöver hitta en leverantör som kan tillverka en detalj i kolfiber enligt bifogad bild och ritning. Det handlar i första hand om att ta fram en prototyp och därefter behöver vi ca 70 exemplar i första vändan.
Skärande Bearbetning-Skärande Bearbetning, CNC
Skärande Bearbetning-Skärande Bearbetning, CNC
Jag söker en leverantör med kapacitet för svarvning och fräsning av komponenter i aluminium eller rostfritt. Det är 200 olika artiklar med storleksintervall från M4 skruv upp till 500x500x10 mm. Korta serier från 3-30 st. Betalningsvillkor är 60 dagar och det är ett krav som vi ej kan frångå.
Ytbehandling-Våtlackering
Ytbehandling-Våtlackering
OBS! Aluminium!! Vi har en Aluminium detalj som vi behöver ha Målad / Lackerad. Se bifogad ritning , Vi har 372 st nu som redan är Anodiserade , och behöver nu Måla/ Lackera dessa. Års volymen är c.a 6-700 st. OBS! Detaljen måste maskeras invändigt, i båda hålen, och sedan målas.
Montering & Paketering-Paketering
Montering av gummimatta på plastbitar samt Paketering av dessa i påsar! Gummimattan levereras färdiga med dubbelhäftande tejp, lämpligt att göra manuellt i en fixtur. Plastbitarna skall packas två eller 4 stycken per påse och påsarna är 2 - 3 storlekar (ca 15 x 20 cm) Även inköp av påsar och tryckning av 4-färgstryck! Första omgången består av ca 100.000 produkter men söker ett långsiktigt samarbete i första hand! Vi tillhandahåller allt material.
Plåtbearbetning-Rörbockning
Plåtbearbetning-Rörbockning
Vi har en förfrågan på rörbockning av två olika ”rörkit”. Vi vill ha pris på följande stafflingar; 1. 2 x av varje som prov 2. 20 x av varje som order 3. Ramorder på 100st, där vi ropar av 20st enheter och leverantören förproducerar och har ett säkerhetslager på minst 20st hos er för omg leverans Det är viktigt att leverantören har CNC rörbockningen så allt sker maskinellt, inte manuellt. De måste hålla utsatta måtten på ritningen. Rören ska passa in på färdiga fästhål och handbockning är varken ekonomiskt eller bra rent måttmässigt. Eventuella frågor till inköparen måste ske via mail!
Skärande Bearbetning-Maskintillverkning
Vi söker leverantörer som kan tillverka maskiner i rostfritt stål för livsmedelsindustrin. Vi har idag ett behov på ca 200 maskiner/år.
Skärande Bearbetning-Precisionsbearbetning
Skärande Bearbetning-Precisionsbearbetning
Vi behöver få 10 st. små kopparblock tillverkade. Se bifogad ritning. Toleranserna är väldigt viktiga, eftersom blocket används för kalibrering. Blocket skall vägas innan borrning, och justering av vikten sker genom svarvning i ena änden. Sedan borras hålet i den andra änden. Hålet skall vara 0,55-0,6 mm. Materialet är en kopparvariant som heter C11000. Storlek 6,0x4,0 mm.
Skärande Bearbetning-Splinestillverkning
Söker leverantör för tillverkning av axlar med splines. Vanligt förekommande storlek är Ø 700 mm x 1000-1500 mm men upp till 2000 mm förekommer. Modul 8. Material; sträckgräns över 700, ej blybaserat. Specifikation kommer med varje axel. Materialanskaffning, bearbetning och exakt uppmätning ingår i arbetet. Vi är extremt krävande vad gäller toleranserna. Tänkt leverantör måste kunna hålla 8F klassificering på splinesen. I de allra flesta fall tillverkas bara 1 axel av var, likvärdigt prototyptillverkning.
Plåtbearbetning-Lödning
Plåtbearbetning-Lödning
Jag söker en leverantör för hårdlödning av hårdmetall mot svart material. Det bör vara en leverantör med vana av hårdlödning. Detta är en komponent med mycket hårda slitagekrav. Storlek: 265x49 mm. Vi önskar offert på 16 st av den bifogade artikeln nu men det finns ett flertal liknande produkter som vi kommer att vilja har tillverkade med återkommande leveranser. Tänkt leverantör kan ombesörja bara lödningen och vi tillhandahåller komponenter men det är en fördel om leverantören kan ombesörja hela tillverkningen.
Plåtbearbetning-Prototypstillverkning
Söker leverantör i Boråsområdet för tillverkning av prototyper och kompletta detaljer som ingår i förbättringsåtgärder, både i järnplåt och aluminium. Detaljerna ritas av vår konstruktör och skall sedan tillverkas som prototyp , småserie eller serie, beroende på utfall. Vi har idag samarbete med några leverantörer men vill gärna komma i kontakt med några ytterligare. Tänkt leverantör bör vara kunnig inom många områden då arbetet kan omfatta så väl laserskärning som svetsning, bearbetning och elförzinkning.
Plast & Gummi-Sammanfogning
Vi söker företag med ledig kapacitet inom plaströrsmontage i polyeten, dvs plaströrssvetsning på entreprenad hos våra kunder. Vi köper årligen dessa entreprenader för ca 30-40 miljoner SEK. Projektstyrda arbeten.
Elektronik-El-, Apparatskåp
Upphandling av kontrollskåp enligt bifogat underlag.  Leverans omfattar kontrollskåp och kopplingslådor.  Uppställning och montage av levererad utrustning kommer att upphandlas i sidoentreprenad.
Plåtbearbetning-Trådbearbetning
Plåtbearbetning-Trådbearbetning
Önskar offerter på bockad tråddetalj, handtag, enligt bifogad ritning. Brådskande då vi står utan leverantör på detta! Material Aluminium 6060-T6. Diameter 12 mm. Bredd 137 mm. Antal: 100 st i batch/år. Önskar minst två prototyper innan order läggs.
Plåtbearbetning-Valsning
Plåtbearbetning-Valsning
Söker leverantör för tillverkning av nederdelen till sittpallar/sittpuffar. Detaljen är ca 100 mm bred/hög och ska vara i mässing. Antal 4 st.
Skärande Bearbetning-CNC Fräsning
Skärande Bearbetning-CNC Fräsning
Önskar bästa pris och leveranstid på bearbetade komponenter enligt bifogad artikellista och ritningar. Vill beställa denna vecka helst så svar önskas snarast! Material: 6082-T6 33 st komponenter med antal från 1 st till 27 st. Storleksexempel: 100x100x10 mm
Plåtbearbetning-Plasmaskärning
Söker leverantör för plasmaskärning av remsor i härdat material. Maskinen bör klara 6-meters längder. Tjocklek 20-25 mm. Totala årsbehovet uppgår till ca 10.000 st. Önskar kontakter omgående!
Skärande Bearbetning-CNC Fräsning
Söker leverantör för fräsning av borstål, 170-180 brinell. Tänkbar leverantör bör ha en maskin där X=2,5 meter. I arbetet ingår även kronborrning. Antalet för denna artikel är 15-25 st men det totala årsbehovet är ca 10.000 st. Kontakter önskas omgående!
Plast & Gummi-Vulkning
Söker leverantör för vulkning av hattformade detaljer där det är själva hatten som ska gummeras. Storlek ø 150 mm. Materialkvalitet; Hårdhet 30-50 shore. Serie; 50 st, återkommande, kundorderstyrt.
Plåtbearbetning-Valsning
Plåtbearbetning-Valsning
Söker leverantör för valsning av 3 + 3 st koniska detaljer till syrgaslansar. 3 st ø 298,5-312 mm, 1000 mm längd. 3 st ø 295,5-318 mm, 1500 mm längd. Godstjocklek 10 mm, stålplåt.
Plåtbearbetning-Smide
Söker leverantör lokalt för smide och svetsning, observera att tänkt leverantör kan finnas maximalt 3 mil från oss, ju närmare desto bättre. Vi har behov av smeder till stålkonstruktioner för rack och vagnar av rör 40 x 40 mm och 50 x50 mm. Ungefärliga storlekar 2 x 1 x 1,5 meter. Små serier och konstruktionsjobb.
Ytbehandling-Gradning
Jag söker en leverantör för termisk gradning av ett flertal olika komponenter i vår produktion. Vi har återkommande behov varje vecka av komponenter i stål och aluminium i varierande antal mellan tiotals till tusentals. Storleksexempel 130x130x40 mm. Det är en fördel om tänkt leverantör kan tvätta komponenterna efter gradning.
Plåtbearbetning-Valsning
Jag söker en leverantör för valsning av U-profil100 1.4301 innerdiameter 3500 mm Valsa 12 meter och delas i 2 delar (ni står för materialet). 1 st profil som ska valsas.