Tre-Mek i Trelleborg AB

Beskrivning

Tre-Mek i Trelleborg AB grundades 1985 av tre tidigare kollegor med stor erfarenhet av maskinbearbetning, varav en av dessa var Tonny Rundqvist som än idag är verksam ägare i bolaget. Tre-Mek’s lokaler var under de första 27 åren i fastigheten Slakteriet ute på öster i Trelleborg, men är sedan sommaren 2012 beläget på Västra Industriområdet. Samarbetet med dåvarande Alfa Laval började 1986, medan det dröjde till 1989 innan samarbete etablerades med Tetra Pak, som idag är vår enskilt största kund.


Tre-Mek förvärvade NA-svets 2001 för att bli en mer komplett leverantör, och bli mer flexibla vilket stämmer med vår affärsidé. Denna sammanslagning har varit väldigt positiv och bidragit mycket till vår tillväxt. Tre-Mek är idag ett familjeföretag som 2009 gjorde ett generationsskifte där Anders Rundqvist tog över VD titeln från sin far Tonny. Därefter har företaget följt sin affärsidé, och arbetat frenetiskt med investeringar och andra förändringar för att bli en ännu bättre leverantör. 2012 var en höjdpunkt, då Tre-Mek flyttade in i nya lokaler, förvärvade Svetsspecialisten i Malmö, breddade sin verksamhet med slipning och polering och investerade i en större fräsmaskin.Våra kunder återfinns mest i Sverige inom förpacknings- och livsmedels- industrin, men vi levererar också en del på export och även inom andra segment med högt ställda krav. Orderna varierar från att tillverka små serier av små detaljer, till större monteringar av komplexa maskindelar. Det gemensamma hos våra kunder är att de kräver kvalitet, flexibilitet och hög kompetens från sina underleverantörer.

Adress
Tre-Mek i Trelleborg AB
Genvägen 9
231 62  Trelleborg
Skåne
Sweden
Telefon
0410-598 90
Fax
0410-402 53
E-post
skicka e-post
Hemsida
www.tremek.se
Kontaktperson
Anders Rundqvist
Telefon
0410-598 93
Anställda
10 - 30
Omsättning

Maskiner

Vår maskinpark är varierad på både fräs och svarvsidan. Vi kan arbeta med mycket snäva toleranser och våra operatörer är kunniga och kan tillverka såväl komplicerade som enklare detaljer med samma höga kvalitet. Vi har erfarenhet av många olika material såsom olika plaster och aluminium, men vi arbetar huvudsakligen i rostfritt stål. Vi är flexibla och jobbar gärna nära utvecklingsavdelningarna hos våra kunder och är prototypleverantör till bland annat Tetra Pak. Vår specialitet är mindre serier av detaljer med hög kvalitet.

Maskinparken innehåller bl.a.

Svarvar:
1 st Okuma LB3000EX
4 st CMT-styrda svarvar
1 st John Ford CNC svarv
2 st Potisie svarvar Fräsar:
1 st Hermle 5-axlig fleroperationsmaskin
1 st Dahlie fleroperationsmaskin
2 st John Ford fleroperationsmaskiner
1 st Hartford fleroperationsmaskin
2 st Värnamo fräsar
2 st Sajo fräsar
1 st TOS fräs

Vi har självklart även planslip och sågar.

Verksamhetsområden

Verksamhetsområden

Montering & Paketering-Montering
Plåtbearbetning-Bockning
Plåtbearbetning-Klippning
Plåtbearbetning-Svetsning
Skärande Bearbetning-CNC Borrning
Skärande Bearbetning-CNC Fräsning
Skärande Bearbetning-CNC Svarvning
Skärande Bearbetning-Fleroperationsbearbetning
Skärande Bearbetning-Kapning
Skärande Bearbetning-Skärande Bearbetning, CNC
Skärande Bearbetning-Skärande Bearbetning, Fleraxlig
Skärande Bearbetning-Slipning

Övrigt

 

För att se kreditupplysningar från UC måste du vara inloggad. Logga in här


Nyheter

Det finns inga nyheter som är relaterade till den här profilen.

Products

products.qimtek.se

Det finns inga artiklar som är relaterade till den här profilen