SCHUNK INTEC AB

Beskrivning

Välkommen till SCHUNK Intec AB, Sverige

SCHUNK Intec AB, med placering i Södertälje är ett helägt dotterbolag till SCHUNK GmbH & Co, Lauffen am Neckar, Tyskland. KG. SCHUNK är ett familjeägt företag med 1800 anställda och är idag världens största tillverkare av hydrauliskt expanderande chuckar och svarvchucksbackar, marknadsledare i Europa av gripdon till industrirobotar.

Genom att tillhandahålla högkvalitativa produkter, kvalificerad och efaren personal samt lagerhållning av de mest frekventa produkterna har vår expansion sedan starten varit och är mycket stark.

Våra säljare placerade ute i landet och vår kunniga personal på huvudkontoret i Södertälje ser till att våra kunder får allra bästa service på ett snabbt och bra sätt. Ring gärna till oss och vi kommer att göra allt för att du skall bli nöjd!

Adress
SCHUNK INTEC AB
Box 19057
Morabergsvägen 28
152 26  Södertälje
Stockholm
Sweden
Telefon
08-554 421 00
Fax
08-554 421 01
E-post
skicka e-post
Hemsida
www.schunk.comLinkedIn
Kontaktperson
Göran Västberg
Telefon
Anställda
10 - 30
Omsättning

Verksamhetsområden

Verksamhetsområden

Automation-Övrig automation
Automation-Pneumatik
Automation-Processautomation
Verktyg-Handverktyg
Verktyg-Pressverktyg
Verktyg-Skärverktyg
Verktyg-Verktyg och Fixturer

Övrigt

Industri-Aerospace
Industri-Fordonsindustrin
Industri-Försvarsindustrin
Industri-Gruvindustri
Industri-Industrimaskiner
Industri-Konsumentvaror
Industri-Läkemedelindustrin
Industri-Livsmedel
Industri-Marinindustrin
Industri-Vitvaror

 

För att se kreditupplysningar från UC måste du vara inloggad. Logga in här


Nyheter

Schunk kickstartar 2020 med ny säljare
Jannice har lång erfarenhet från Epiroc och Rotool.Schunk kickstartar det nya året med en ny säljare. -Vi är väldigt glada att få presentera Jannice..
Hållande verktyg blir smartare
– Med de uppkopplade hållarna kommer vi att veta hur skärprocessen ser ut och kan kompensera hastigheter och allting för att få det optimalt, säger Roger Cronholm på..
SCHUNK utökar med ny kompetens
Med ett långt förflutet i ABB och RSP blir han ett efterlängtat tillskott som Design Engineer på Inside Technical Sales. SCHUNK Intec AB marknadsledande inom uppspänning och..
Schunk satsar på smarta gripdon
Ingår strategiskt parnterskap med världsledande AnotherBrain. Se en glimt av tekniken.SCHUNK ingår strategiskt partnerskap med AnotherBrain, som är världsledande..
SCHUNKs kollaborativa gripdon vinner designpris
Designen är rak och tydlig men med ett hållbarhetsperspektiv samt de nödvändiga tekniska inslagen för att kunna klassas och certifieras som ett äkta kollaborativt gripdon.SCHUNKs..
Investeringar för att öka kapaciteten blev ett lyckat drag för Jönköpingsverkstaden
De vågade ta steget med nya maskinlösningar och har även kunnat nyanställa.Jönköpings Modelltillverkning AB har satsat på ny teknik för att möta en..
Investeringar för att öka kapaciteten blev ett lyckat drag för Jönköpingsverkstaden
De vågade ta steget med nya maskinlösningar och har även kunnat nyanställa.Jönköpings Modelltillverkning AB har satsat på ny teknik för att möta en..
Nytt vakuumgripdon för kollaborativa robotar
Människor och robotar arbetar alltmer i samverkan. Schmalz har därför utvecklat en gripdonslösning som säkerställer ett säkert människa-robot samarbete (MRK) tack vare sin unika..
Kostnadsoptimerat gripdon från SCHUNK
Speciellt utvecklat för hantering av små gripobjekt.I applikationer där små gripobjekt skall hanteras är kraven på gripdonet ofta anpassade till vad det skall..
Hållande verktyg 4.0
Nu tar digitaliseringen ett grepp om hela industrin. Det är inte bara maskiner och verktyg som blir smarta. Verktygshållare är också på väg att..
Jag tycker om att bidra till att resultat skapas
Jag tycker om att bidra till att resultat skapas Svensk Verkstad VD intervjuv med Tomas Berg på Schunk Intec AB – Jag var vd för en maskinbyggare i sex år och kände att det där med att..
Det första säkerhetscertifierade gripsystemet
Det första säkerhetscertifierade gripsystemet Gripdonen EGN och EZN från SCHUNK med funktionerna SLS, SOS och STO är certifierade enligt DIN EN ISO 13849. De kan därför användas säkert i..
En välbyggd gentleman från Schunk
En välbyggd gentleman från Schunk Vänlig och sympatisk. Osynlig när den inte behövs, tillgänglig dygnet runt. Morgondagens betjänt heter ”Care-O-bot® 4”, är utvecklad..
Att producera mer effektivt
Att producera mer effektivt Att spara energi har varit aktuellt i många år. Ökande energikostnader, ett ökat miljömedvetande samt politiska beslut har fått många..
Nytt smart hålgripdon från SCHUNK
Nytt smart hålgripdon från SCHUNK SCHUNK, en av pionjärerna inom gripdonsteknik lanserar nu ett smart och enkelt gripdon för att gripa i hål. Den nya “hålgriparen” LOG är..
LEG palletteringsgripdon från Schunk
LEG palletteringsgripdon från Schunk Gripdonssystemet LEG från Schunk kan hantera många olika typer av produkter, alltifrån hela lastpallar, mellanlägg, plastbackar eller andra större..
Enkel igångkörning – allt är redan inbyggt
Enkel igångkörning – allt är redan inbyggt Innovativt gripdon med inbyggd webb-server Schunk introducerar nu WSG 50, det första mekatroniska gripdonet i en helt ny generation. Vid sidan av Profibus DP, CAN och RS232..
Lätt, med lågt underhåll för många uppgifter
Lätt, med lågt underhåll för många uppgifter ROTA NCL den nya lättviktschucken från SCHUNK GmbH, kompetensledaren inom uppspänningsteknologi och gripsystem, nydefinierar effektivitet för..
Snabbväxlingschuck för kortslagiga cylindrar från Schunk
Snabbväxlingschuck för kortslagiga cylindrar från Schunk Snabbväxlingschuckar från SCHUNK, betalar sig speciellt fort för svarvning av korta och medelstora serier.   Efter succen med kilstångschucken..
Schunk - Ett skruvstycke för alla arbetsstycken
Schunk - Ett skruvstycke för alla arbetsstycken SCHUNK KONTEC KSC centriskt spännande skruvstycke är ett flexibelt redskap för stationär uppspänning. Oavsett om du skall använda det..
Kompakt elektriskt vrid- och gripdon
Kompakt elektriskt vrid- och gripdon Det nya elektriska vrid- och gripdonet EGS från SCHUNK sätter en helt ny standard för kompakta lösningar vid hantering av små gripobjekt. EGS..
SCHUNK utvidgar med ny standard för krävande precisionsbearbetning
SCHUNK utvidgar med ny standard för krävande precisionsbearbetning Ny standard för krävande precisionsbearbetning   TENDO AVIATION ..
Kraftchuck från Schunk
Kraftchuck från Schunk Kraftchuck för bearbetning av stänger och rör   ROTA TB2 ..
Snabb verktygsväxling – för första gången helt elektriskt!
Snabb verktygsväxling – för första gången helt elektriskt! SCHUNK öppnar nu nya möjligheter inom robotanvändning, en helt elektrisk verktygsväxlare. Den nya elektriska verktysgväxlare EWS är en milstolpe..
SCHUNK utvidgar sitt snabbväxlings palettsystem
SCHUNK utvidgar sitt snabbväxlings palettsystem Clamping Technology/Stationary Workholding Nollpunktssystem med mikrotolerans   SCHUNK, kompetensledaren inom clamping technology och gripping systems utvidgar..
SCHUNKs nya elektriska gripdon klarar 3 mm slag på 0.03 s
SCHUNKs nya elektriska gripdon klarar 3 mm slag på 0.03 s Det mekatroniska gripdonet SCHUNK EGP 25-speed är det minsta gripdonet på marknaden med integrerad elektronik. Dessutom är EGP 25-speed även det snabbaste..
Snabb pallettväxling-nu upp till 1000 kg
Snabb pallettväxling-nu upp till 1000 kg Vår nya VERO-S NSR maxi 220 kan överföra moment på upp hela 4000 Nm och på ett säkert sätt hantera laster på upp till 1 ton...
Flexibel precisionshållare för automatiserad verktygsslipning
Flexibel precisionshållare för automatiserad verktygsslipning Den nya generationen verktygshållare för verktygsslipning, SCHUNK PRISMO, erbjuder högre effektivitet för nyproduktion och för omslipning av verktyg...
Större effektivitet med integrerad vibrationsdämpning
Större effektivitet med integrerad vibrationsdämpning Tillverkare som producerar precisionssvarvade detaljer i stora volymer har många faktorer att ta hänsyn till. Toleranser och ytkvalitet måste alltid..
SCHUNKs nya spännskena
SCHUNKs nya spännskena Clamping Technology/Stationary Workholding En flexibelt spännskena i system   SCHUNKs nya spännskena KONTEC KSM2 är en tillförlitlig..
QR-kod erbjuder intelligent hantering av verktygshållare
QR-kod erbjuder intelligent hantering av verktygshållare   Clamping Technology/Verktygshållare   På väg mot “Industry 4.0”, eller den 4:e industriella revolutionen sätter SCHUNK..
Schunk stängde NASDAQ-börsen
Schunk stängde NASDAQ-börsen SCHUNKs robothand SDH hjälpte till att starta stängningsklockan på NASDAQ-börsen. SCHUNKs robothand SDH, monterad på en robotarm från..
Smart gripdon från Schunk med många egenskaper
Smart gripdon från Schunk med många egenskaper Instinktiv, intelligent, anpassningsbar – det elektriska gripdonet WSG finns nu i ännu en storlek WSG finns i utförandena standard, med extra..
Schunk presenterar mästare i tungvikt
Schunk presenterar mästare i tungvikt Automatisk maskinladdning Snabb palettväxling – nu upp till 1,000 kg NSR maxi 220 . SCHUNK robotkoppling VERO-S NSR maxi 220 är designad..
Linjärenheter i kolfiber för höga hastigheter
Linjärenheter i kolfiber för höga hastigheter Lättare, styvare och snabbare. SCHUNKs nya linjärenhet LCx erbjuder stora fördelar när exempelvis Z-eller Y-axlar skall röra sig snabbt och med..
Vertygsväxlare för robotar från Schunk
Vertygsväxlare för robotar från Schunk Verktygsväxlare i miniformat SCHUNK utvidgar nu sitt program av verktygsväxlare med en ny miniatyrväxlare för små robotar. Den extremt..
Nya svivelenheter från SCHUNK
Nya svivelenheter från SCHUNK Med två nya svivelenheter som har integrerad genomföring erbjuder SCHUNK nya möjlig-heter för robotindustrin och dess användare. Den nya sviveln DDF 2..
Byte av backar på under 30 sekunder
Byte av backar på under 30 sekunder De kompakta spännblocken TANDEM KSP plus från SCHUNK är kända för sina höga spänn-krafter och repeternoggrannhet. Om man kombinerar dessa..
Introduktionspris till magnetteknologin MAGNOS Performace Line
Introduktionspris till magnetteknologin MAGNOS Performace Line Genom en omfattande standardisering inom produktserien ”MAGNOS Performance Line” har SCHUNK lyckats med avsevärda kostnadsbesparingar och därigenom mycket..
Magnetteknologi för svarvning och slipning - Uppspänning av ringar utan deformation
Magnetteknologi för svarvning och slipning - Uppspänning av ringar utan deformation SCHUNK har utvidgat sitt sortiment för högeffektiv uppspänning av arbetsstycken. För uppspänning av tunnväggiga ringar i slipmaskiner och..
Kraftblock för precis serieproduktion
Kraftblock för precis serieproduktion SCHUNK, kompetensledaren för uppspänningsteknologi och gripsystem har totalt omarbetat sin serie av TANDEM uppspänningsblock. De är nu en del i ett unikt..
Jörgen Petersson börjar på SCHUNK Intec AB
Jörgen Petersson börjar på SCHUNK Intec AB Vi vill välkomna Jörgen Petersson till oss på SCHUNK Intec AB. Jörgen började vid årsskiftet och kommer närmast ifrån SMC Pneumatics Sweden AB där han arbetade som teknisk..
SCHUNK Expert Days – Service Robotics 2010
SCHUNK Expert Days – Service Robotics 2010 Expert forum for the future of service robotics The first two Expert Days in 2008 and 2009 were a great success for all the partici-pants. Now SCHUNK, the specialist in..
SCHUNK SPK Jaw Boxes
SCHUNK SPK Jaw Boxes Alla konventionella uppspänningsmetoder har potentialen att bli mer effektiva, och detta bekräftas än en gång från SCHUNKs svarvchucksfabrik i Mengen, Tyskland. Här har SCHUNK..

Products

products.qimtek.se

Det finns inga artiklar som är relaterade till den här profilen