Schneider Electric AB, Huvudkontor och lokalkontor

Beskrivning

 

Adress
Schneider Electric AB, Huvudkontor och lokalkontor
Eskilstunavägen 7
Box 1009
611 29  Nyköping
Södermanland
Sweden
Telefon
0155-26 54 00
Fax
E-post
skicka e-post
Hemsida
www.schneider-electric.se
Kontaktperson
Mikael Larsson
Telefon
Anställda
501 - 1,000
Omsättning

Verksamhetsområden

Verksamhetsområden

Elektronik-El-, Apparatskåp
Elektronik-Elkomponenter

Övrigt

Nyheter

Schneider Electric i stort samarbete för att tillverka 10 000 respiratorer
Unik arbetsgrupp från olika kända industriföretag arbetar tillsammansRegeringen i Frankrike har bett franska industriföretag att stötta Air Liquide, ett gasföretag..
En av Europas största guldgruvor digitaliserar
Digitaliseringen ökar driftssäkerheten och dubblar effektkapaciteten i gruvan i Västerbotten.Nu har Björkdalsgruvan, en av norra Europas största guldgruvor, tagit..
Schneider Electric Sverige rekryterar nya chefer
Gäller affärsområdena Industry och Secure PowerSchneider Electric får under hösten 2019 två nya affärsområdeschefer för Industry och Secure Power...
Han blir ny svensk vd för Schneider Electric Sverige
Första gången på över åtta år som en svensk tar vd-posten för det svenska bolaget.Schneider Electric får den första juni 2019 en ny VD i Sverige. Charlie Timmermann..
Mångmiljonorder till Schneider Electric
Projektet är en del i Stockholms Läns Landstings största satsning någonsin. I takt med att stockholmarna blir allt fler så ökar också trycket på..
Ny vd för Schneider Electric Sverige
En långvägare inom företaget tar vd-posten den 1 januari 2017.Schneider Electric, en global specialist inom energihantering och automation, får den första januari 2017..
Han blir ny chef hos Schneider Electric
I sin nya roll som affärsorådeschef för Industri inom Schneider Electric kommer Henrik Dalby Damm att ansvara för försäljning och leverans av automationslösningar till..
Schneider Electric: program för mångfald och jämställdhet
Schneider Electric: program för mångfald och jämställdhet Energi- och automationsföretaget Schneider Electric är i full färd med att utarbeta sitt program för mångfald och jämställdhet, som bland..
Världens första klimatpositiva datacenter
Världens första klimatpositiva datacenter Världens första klimatpositiva datacenter har nu börjat byggas i VM-staden Falun. Överskottsvärmen ska värma husen i Falun. EcoDataCenter blir ett..
Schneider Electric och Autodesk har tecknat samarbetsavtal
Schneider Electric och Autodesk har tecknat samarbetsavtal Schneider Electric och Autodesk kommer att samarbeta för att förbättra nuvarande metoder för livscykelhantering av byggnader baserat på processen..
Schneider Electric lanserar nu plattformen Resource Advisor - hjälper dig få överblick över hur hållbar din verksamhet är
Schneider Electric lanserar nu plattformen Resource Advisor - hjälper dig få överblick över hur hållbar din verksamhet är Schneider Electric lanserar nu plattformen Resource Advisor i Sverige – den första programvaran som hjälper företag och kommuner att få total..
Schneider Electric söker Automationssäljare (OEM) till Stockholm!
Schneider Electric är en global energispecialist som erbjuder integrerade och produktiva lösningar för säkrare, mer pålitlig och effektiv energi.Företaget är verksamt inom..

Products

products.qimtek.se

Det finns inga artiklar som är relaterade till den här profilen