SB Lasertech AB

Beskrivning

SB lasertech AB är ett familjeföretag beläget i Vellinge med många år i branschen – redan i början av åttiotalet grundades det som i dag är ett serviceinriktat och modernt industriföretag med dussintalet anställda. Tack vare vår långa erfarenhet har vi kunnat bygga upp ett stort kontaktnät och en kundbas, som fortsätter att växa, och gör att framtiden och vår utveckling ser fortsatt positiv ut.

Att företaget ligger i Vellinge har många fördelar. En av de viktigaste, eftersom vi har kunder i upp till halva Sverige, är närheten till de goda transport- möjligheterna. Motorvägen, som tar oss till Trelleborg i söder, Danmark i väster och övriga Sverige, ligger i princip utanför husknuten. Det gör att vi kan garantera snabba leveranser på ett kostnadseffektivt sätt samtidigt som vi försöker att minimera vår miljöpåverkan i så stor utsträckning som möjligt

Adress
SB Lasertech AB
Fabriksgatan 10
235 32  Vellinge
Skåne
Sweden
Telefon
040-42 77 50
Fax
040-42 77 55
E-post
skicka e-post
Hemsida
www.sblasertech.com
Kontaktperson
Lars-Åke Haker
Telefon
040-42 77 51
Anställda
5 - 9
Omsättning

Specialistområden

Vår huvudsyssla är laserskärning i plåt, rostfritt och aluminium men hjälper gärna till med mycket annat. Även kantning och svetsning diverse arbete och montering. Vi ombesörjer även målning och elförzinkning och varmgalvning. Till exempel erbjuder vi ytbehandlingar och andra typer av förädlingar. Vi kan även bocka, svetsa, gänga och sätta samman material till en färdig produkt, utifrån kundens önskemål och behov. Allt utfört och levererat med vår välkända millimeterprecision.

Kunder

Som vi tidigare nämnt arbetar SB lasertech med många typer av företag av alla storlekar. Ett par av de största är Alfa Laval och Heatex och till de mindre räknas exempelvis Ivo Haldör, arkitekten som bland annat ligger bakom de populära husen med annorlunda design på Bergsgatan i Malmö. I kundportföljen finns även hantverkare av olika slag, som kan specialbeställa och förverkliga sina idéer även i mindre upplagor. Dessutom hjälper vi ofta andra i branschen!

En hel del av våra kunder behöver även hjälp med att ta fram prototyper av sina skisser, ett område vi också känner oss starka på. En av våra avdelningar sysselsätter personal, som arbetar med att optimera ämnets ytmått, så att vi får ut mesta möjliga av stycket som behandlas. Mindre svinn leder till bättre affärer för såväl kunderna, som för oss och i slutändan även miljön.

Verksamhetsområden

Verksamhetsområden

Montering & Paketering-Montering
Plåtbearbetning-Bockning
Plåtbearbetning-Laserskärning
Plåtbearbetning-Smide
Plåtbearbetning-Svetsning

Övrigt

Material-Aluminium
Material-Rostfritt Stål

Nyheter

Det finns inga nyheter som är relaterade till den här profilen.

Products

products.qimtek.se

Det finns inga artiklar som är relaterade till den här profilen