Regal Components AB

Beskrivning

Om företaget
Affärsidé
Regal levererar lösningar inom motorsystem och sensorsystem till automationskunder i Norden. Portfolion byggs upp av egna produkter och agenturer för att tillgodose den nordiska marknadens behov. Målet är att vara en långsiktig samarbetspartner för vår kund där relationen bygger på förtroende, know-how och utveckling.
”Regal underlättar vardagen för alla som arbetar med automation”
Verksamhet
Regal Components AB grundades i vår nuvarande form i Uppsala 1992 och fokuserade då främst på linjärgivare för hydrauliska cylindrar, detta var starten för Regal-givaren. Sedan dess har Regal vuxit till ett av norra Europas ledande företag inom positionskontroll och verksamheten inkluderar idag även processkontroll och en motordivision. Regal besitter lång erfarenhet inom branschen och har genom åren samlat en stor kunskap om produkterna och dess applikationer.

I egna lokaler bedrivs idag verksamhet inom försäljning, utveckling, produktion och lager. Vi strävar efter att alltid ligga i frontlinjen gällande ny teknologi samt leverera rätt lösning till er applikation. Som en del i vår ständiga utveckling har vi ett nära samarbete med universitet och ett stort internationellt nätverk. År 2012 flyttade vi till nya och större lokaler för att låta verksamheten växa och möta framtidens möjligheter.

Kvalitet präglar vår verksamhet, inte bara produkterna utan hela vårt sätt att arbeta. Regal är ISO 9001:2008 certifierade, likaså våra huvudleverantörer. Kundens kvalitetskrav står alltid i fokus i vårt dagliga arbete. Som en del i vårt kvalitetsarbete arbetar vi aktivt för att minska vår miljöpåverkan, bland annat genom att arbeta med återvinningsbara material och omhändertagande av eventuellt miljöfarligt avfall.

Klicka på länkarna till höger för att se vår Kvalitet- och Miljöpolicy.

Adress
Regal Components AB
Lefflersgatan 1
754 50  Uppsala
Uppsala
Sweden
Telefon
018-65 70 00
Fax
018-10 74 78
E-post
skicka e-post
Hemsida
www.regal.se
Kontaktperson
Anders Jonsson
Telefon
Anställda
5 - 9
Omsättning

Verksamhetsområden

Verksamhetsområden

Automation-Automationssystem
Automation-Övrig automation
Automation-Pneumatik
Automation-Processautomation

Övrigt

Industri-Elektronik
Industri-Fordonsindustrin
Industri-Industrimaskiner
Industri-Marinindustrin
Industri-Transportindustrin
Kvalitetsäkring-ISO 9001

 

För att se kreditupplysningar från UC måste du vara inloggad. Logga in här


Nyheter

Det finns inga nyheter som är relaterade till den här profilen.

Products

products.qimtek.se

Det finns inga artiklar som är relaterade till den här profilen