RedClean AB

RedClean AB

Beskrivning

 

Adress
RedClean AB
Spinnarevägen 28
194 53  Upplands Väsby
Stockholm
Sweden
Telefon
08-590 344 60
Fax
E-post
skicka e-post
Hemsida
www.redclean.se
Kontaktperson
Ingemar Karlsson
Telefon
Anställda
1 - 4
Omsättning

Verksamhetsområden

RedClean AB
RedClean AB
RedClean AB

Klicka på bilden för att förstora

RedClean AB
RedClean AB
RedClean AB

Verksamhetsområden

Miljöteknik-Rengöringsprodukter
Ytbehandlingsutrustning-Industritvättmaskiner

Övrigt

 

För att se kreditupplysningar från UC måste du vara inloggad. Logga in här


Nyheter

Det finns inga nyheter som är relaterade till den här profilen.

Products

products.qimtek.se
 
Industritvättmaskiner  
Märke: ; Typ: ; År:
Trumtvätt. Justerbar trumhastighet. Justerbara temperaturer för tvätt, skölj och tork. Anpassade för vattenbaserade tvättmedel. Storlekar på trumman. Ø 250, 400 och 500 mm. Värme och ljudisolerade. Torrkörningsskydd. Hög kapacitet och hög driftsäkerhet. Konstruerad för kontinuerlig drift. Låg energiförbrukning. Stort tillbehörsprogram möjliggör optimeringar.
Industritvättmaskiner  
Märke: ; Typ: ; År:
Tunneltvättar. Om du vill ha ett mycket flexibelt rengöringssystem, ska du välja Compo Cleaner. Detta in-line transportsystem tvättsystem tillverkas i moduler, som kan innehålla tvätt-, skölj-, passivering- och torkzoner. Med andra ord – maskinen är specificerad enligt din ansökan och finns i 3 olika arbetsbredd (200, 400 eller 600mm) för att passa dina komponenters dimensioner.
Industritvättmaskiner  
Märke: DF-serien; Typ: ; År:
DF-serien tillhör familjen av olika kabin tvättmaskiner. Maskinerna har en vertikal ytterdörr, och maskinen rengör komponenter med hjälp av ett effektivt roterande tvättsystem. DF-serien är speciellt utformad för rengöring av stora komponenter med vikter upp till 2000 kg och längd upp till 3000 mm.
Industritvättmaskiner  
Märke: DT-serien; Typ: ; År:
Serien finns I två storlekar. DT 700C och DT 800C och är fullt automatiska tvättmaskiner samt att det finns en manuell yttre spolborste. Uppvärmning av tvättvätska upp till +90°C. Nivåvakt för torrkörningsskydd av pump och värmeelement. DT-modellen används inom tillverkning och för underhållsrengöring. Tillverkad I rostfritt stål. Ljud-och värmeisolerad. Utrustad med styrpanel för inställning av tvättprocessen.