Permanova Lasersystem AB

Beskrivning

Vi förser tillverkande industrier med produktionsutrustning baserad på laserbearbetning

Adress
Permanova Lasersystem AB
Krokslätts Fabriker 30
431 37  Mölndal
Västra Götaland
Sweden
Telefon
031-706 19 80
Fax
031-86 46 12
E-post
skicka e-post
Hemsida
www.permanova.se
Kontaktperson
Erik Vännman
Telefon
Anställda
10 - 30
Omsättning

Verksamhetsområden

Verksamhetsområden

Plåtbearbetande Maskiner-Laserskärmaskiner

Övrigt

 

För att se kreditupplysningar från UC måste du vara inloggad. Logga in här


Nyheter

Lasersvetsning i fokus när Permanova stod värd
Laserdagen arrangeras två gånger per år för att öka industrins användning av laserteknik och utgöra en plattform för kunskaps- och erfarenhetsutbyte.Torsdagen den 17 oktober..
Så förstärker Engcon sina tiltrotatorer
Resultatet har blivit färre produktionsstopp för kunderna samt minskade kostnader för service och underhåll.En grävmaskin ska inte bara vara flexibel och hålla en..
Permanova levererar laserstation till Volvo Cars i Kina
Permanova levererar laserstation till Volvo Cars i Kina Permanova Lasersystem AB har kört igång en laserstation i Chengdu för lasersvetsning och -skärning av kaross. Volvo Cars startade officiellt..
Permanova levererar laserstation till Volvo Cars i Kina
Permanova levererar laserstation till Volvo Cars i Kina Permanova Lasersystem AB har kört igång en laserstation i Chengdu för lasersvetsning och -skärning av kaross. Volvo Cars startade officiellt produktionen i..
Permanova levererar laserstation till Volvo Cars i Malaysia
Permanova levererar laserstation till Volvo Cars i Malaysia Permanova Lasersystem AB har kört igång en laserstation i Malaysia för lasersvetsning och -lödning av kaross. Stor flexibilitet i..
Permanova levererar till tysk fordonsindustri
Permanova levererar till tysk fordonsindustri Lasersvetsverktyg från Permanova till tysk fordonstillverkare Permanova Lasersystem AB har avslutat idrifttagningen av totalt tre lasersvetsverktyg hos en tysk..
Lasersvetsverktyg från Permanova till tysk fordonstillverkare
Lasersvetsverktyg från Permanova till tysk fordonstillverkare Permanova Lasersystem AB har avslutat idrifttagningen av totalt tre lasersvetsverktyg hos en tysk fordonstillverkare, för svetsning av karossdelar. Verktygen är av..
Permanova kontrollerar laserstrålars fokus i Spanien
Permanova kontrollerar laserstrålars fokus i Spanien Permanova Lasersystem AB har under sommaren installerat 3 FPS:er (FokusPositionsSystem) hos en biltillverkare i Spanien. Instrumenten kontrollerar att fokus ligger rätt, i..
Permanova Lasersystem tecknar stororder
Permanova Lasersystem tecknar stororder Permanova har precis tagit hem en av de större beställningarna i företagets historia. Det gäller en robotiserad lasersvetsstation, där fördelarna..
Permanova Lasersystem tecknar stororder
Permanova Lasersystem tecknar stororder Permanova har precis tagit hem en av de större beställningarna i företagets historia. Det gäller en robotiserad lasersvetsstation, där fördelarna..
Permanova för in laserteknik hos LB:s Mekaniska
Permanova för in laserteknik hos LB:s Mekaniska Permanova Lasersystem AB levererar en flexibel laser-robot-station för framför allt lasersvetsning till LB:s Mekaniska Verkstad AB i Älvängen, strax norr om..
Permanova automatiserar med laserprocesser hos Volvo Aero
Permanova automatiserar med laserprocesser hos Volvo Aero Detta är en stor order för Permanova Lasersystem AB. För flygmotortillverkaren Volvo Aero i Trollhättan innebär den ännu ett kliv från..

Products

products.qimtek.se

Det finns inga artiklar som är relaterade till den här profilen