Mercedes-Benz Sverige AB

Beskrivning

Mercedes-Benz Sverige AB är den officiella importören av Mercedes-Benz i Sverige. Företaget ingår i den globala bilkoncernen Daimler, som har huvudkontor i Stuttgart, Tyskland.

Mercedes-Benz Sverige AB har sitt huvudkontor i Öresundsregionen, närmare bestämt i både Malmö och Köpenhamn. Vi har en gemensam svensk-dansk organisation där flera funktioner delar på ansvaret för bägge våra marknader. Sammanlagt har vi cirka 250 medarbetare som arbetar med en rad varierande uppgifter inom bland annat försäljning, marknadsföring, teknik och service.

Adress
Mercedes-Benz Sverige AB
Box 50530
202 50  Malmö
Skåne
Sweden
Telefon
040-671 8484
Fax
E-post
skicka e-post
Hemsida
www.mercedes-benz.se
Kontaktperson
Fredrik Wahrolén
Telefon
Anställda
Ospecificerat
Omsättning

Verksamhetsområden

Verksamhetsområden

Övrigt

Nyheter

Fordonsjätten vinstvarnar
Avsättningar rörande koncernens dieselfordon ligger bakom.Den tyska biljätten Daimler sänkte på söndagskvällen sin prognos för helåret..
Nu går Mercedes-Benz första helelektriska bil att beställa i Sverige
Den fyrhjulsdrivna bilen har en räckvidd på 417 km och en total effekt på 408 hästkrafter. Så här mycket kostar den.I september premiärvisades eldrivna Mercedes-Benz EQC 400..
Mercedes levererar första elektriska transportbilen till svenska kunder
Budcompaniett blir den första kund som tar den helt nya eldrivna transportbilen Mercedes-Benz eVito i bruk på svensk mark. Långsiktiga miljömässiga vinster lockar...
Daimlers vd tar farväl med årlig julvideo
2019 kommer svensken Ola Källenius, nuvarande FoU-chef för Daimler, ta över ledarskapet för den tyska biljätten. Det var i september som Daimler AG meddelade att Ola..
PLAY: Framtidens transporter enligt Mercedez Benz
Spana in URBANETIC - biltillverkaren Mercedes Benz vision om hur framtidens transporter av människor och gods ska lösas!Vision URBANETIC från Mercedes-Benz, är en helt..
Världspremiär för helt elektriska Mercedes EQC
600 inbjudna gäster deltog när Mercedes-Benz lanserade sin nya elbil i Stockholm. Se bilderna.På tisdagkvällen firade Mercedes-Benz världspremiären av..
Mest spektakulära konceptbilarna någonsin
Mercedes visar eldriven silverpilPå årets upplaga av Monterey Car Week visade Mercedes-Benz upp vad som kan vara en av de mest spektakulära konceptbilarna..
Mercedes testar helt självkörande bilar i Silicon Valley
Redan 2019 kommer Bosch och Daimler att ha helt självkörande shuttle-transporter i trafik på fastlagda sträckoUtvecklingen mot självkörande bilar går snabbare..
Mercedes storsatsar på Formel E
0-100 på 3 sekunder och mitt i loppet byter föraren till en ny fulladdad eldriven bil.I Formel E tävlar man med eldrivna bilar som accelererar 0-100 på 3 sekunder och..
PLAY: Smygprovkörning av Mercedes nya elbil
Efter fyra års utvecklingsarbete och tester bland annat på svenska vintervägar, är bilen nu i det närmaste helt färdig.   I september är det premiär för..
Mercedes satsar 100 miljarder kronor på elbilar
Sex fabriker byggs om till elbilsfabriker och 2019 startar produktionen av den första helt eldrivna Mercedes-modellen EQC.Mercedes-Benz storsatsar på elektrifiering. Under..
Förarlösa snöröjare från Mercedes-Benz
Oförutsedda snöfall är ett av de största problemen för dagens flygplatser. Nu driver Daimler och flygplatsbolaget Fraport ett projekt med självkörande snöröjare. Se filmen.De..
PLAY: Nya Mercedes X-klass nu på svensk mark
Nu har den anlänt! Vid måndagens pressevent fick marknadens första premium-pickup bekänna färg på leriga skogsvägar på Trosta Park. Se filmklippet.I somras visades pickupen..
Nya Mercedes X-klass till Sverige i november
Marknadens första premium-pickup utlovar både både komfort och lyxkänsla. Så här mycket kommer den att kosta.   Nya Mercedes X-Klass lär göra att ännu..
Mercedes X-klass till Sverige redan i höst
Biltillverkaren spår att nya Mercedes X-klass kommer göra att ännu fler ser pickupen som ett intressant alternativ till en SUV. I juli premiärvisades den nya..
Kör du också nedcabbat?
Enligt Transportstyrelsen gör i alla fall 142 000 svenskar det. Här är svenskarnas favoritcab.Trots ett kort och kyligt sommarhalvår gillar svenskarna att åka..
Världspremiär i Sverige: Första pickupen med stjärna
Under största hysch-hysch planerade Mercedes-Benz den första visningen någonsin av en pickup från företaget – en världspremiär som skedde under tisdagen i Stockholm.På plats..
NYPD kör smart merca
Nu ersätter Mercedes smart-bilar de klassiska kantiga 3-hjuliga scooterbilarna som i många år varit en vanlig syn i New York city. Polisen i New York har fått ett nytt..
Första bilderna på Mercedes tunga el-lastbil
Mercedes-Benz Urban eTruck premiärvisades på den stora IAA-mässan i Hannover och är en helt unik eldriven lastbil för distributionskörning, med en totalvikt på 26 ton och 20 mils..
Mercedes visar tung lastbil med batteridrift.
Häromdagen var det premiärvisning av Mercedes-Benz Urban eTruck. En helt unik eldriven lastbil med en totalvikt på 26 ton och 20 mils räckvidd som kan komma att radikalt minska..
Daimler lanserar ny lösning för fordonsflottor
Daimler lanserar ny lösning för fordonsflottor Daimler etablerar sig nu på den svenska markaden för fordonsflottor genom det nybildade Daimler Fleet Management. Erbjudandet omfattar både personbilar och..

Products

products.qimtek.se

Det finns inga artiklar som är relaterade till den här profilen