Meiser Sweden AB

Meiser Sweden AB

Beskrivning

Meiser har Europas bredaste produktprogram av gallerdurk och lättdurk.

Meiser Sweden AB levererar ett komplett sortiment av gallerdurk, lättdurk samt trappsteg.

Som en del av Meiser, som är en av världens största tillverkare av gallerdurk kan vi erbjuda marknadens bredaste sortiment av gallerdurk och lättdurk till konkurrenskraftiga priser och stor leveranskapacitet.

Vi på Meiser Sweden AB arbetar hårt för att skapa och behålla goda relationer med våra kunder. Med god produktkännedom och bra service kan vi därför vara den rätta leverantören för er.

Om Meiser Sweden AB
Meiser har varit representerat på den svenska marknaden sedan 1991. I dag är Meiser Sweden AB ett helägt dotterbolag till Meiser i Tyskland som grundades 1956.

Meiser finns med försäljningskontor i Göteborg och Sundsvall.

Vi lagerhåller de vanligaste typerna och dimensionerna av gallerdurk och trappsteg i Helsingborg, Göteborg samt Luleå och har med korta leveranstider tillgång till Meisers huvudlager i Tyskland.

Meisers gallerdurk betraktas av fackmän som en av de bästa produkterna av sitt slag i Europa.

Hög kvalitet, enkel och snabb montering samt god stabilitet gör gallerdurken till en utmärkt produkt för golvytor. Kreativa designers har upptäckt fördelarna med gallerdurken och hittar ständigt nya användningsområden som ofta är mycket prisvärda. Några exempel är solskydd, fasadbeklädnader och paneler.

Serviceorienterade lösningar, hög kvalitet, säkra leveranser och kompetens som ger trygghet genom hela affären är faktorer som bidrar till att våra kunder är nöjda med oss.

Adress
Meiser Sweden AB
Box 8778
Universitetsallén 32
402 76  Göteborg
Västra Götaland
Sweden
Telefon
010-458 00 00
Fax
E-post
skicka e-post
Hemsida
www.meiser.se
Kontaktperson
Joachim Kühnel
Telefon
Anställda
1 - 4
Omsättning

Specialistområden

Gallerdurk, lättdurk, jalusidurk, pressdurk, tandad durk, specialdurk, staketdurk, fullpressdurk, offshoredurk, HD-durk, plastdurk, pressvetsdurk.

Kunder

Meiser levererar gallerdurk till bl.a. gruvindustrin, byggindustrin.

Verksamhetsområden

Meiser Sweden AB
Meiser Sweden AB
Meiser Sweden AB

Klicka på bilden för att förstora

Meiser Sweden AB
Meiser Sweden AB
Meiser Sweden AB

Verksamhetsområden

Byggnationer-Byggnationer
Material-Gallerdurk
Material-Glasfiber
Material-Övrigt
Material-Rostfritt stål
Material-Stål
Materialhantering och Förvaring-Entresolplan
Plast & Gummi-Glasfiber

Övrigt

Arbetssätt-Hög grad av automation
Arbetssätt-Mellanserier (1000-10000st)
Arbetssätt-Små serier (10-1000st)
Arbetssätt-Stora serier (10 000st +)
Arbetssätt-Stycketillverkning (1-10st)
Industri-Marinindustrin
Kvalitetsäkring-EN 1090
Kvalitetsäkring-ISO 9001
Material-Aluminium
Material-Rostfritt Stål
Material-Stål

 

För att se kreditupplysningar från UC måste du vara inloggad. Logga in här


Nyheter

Det finns inga nyheter som är relaterade till den här profilen.

Products

products.qimtek.se
 
Gallerdurk  
Beskrivning: Formstep G6, lättdurk med reducerad ljudnivå för inomhusbruk. Formstep G6, halkfri lättdurk med gummidubbar. Lättdurken Formstep G6 från MEISER är lämpad för inomhusbruk. Gummidubbar ger durken tillräckliga halkfria egenskaper. Även ljudnivån reduceras eftersom man inte går direkt på metallen. Gummidubbarna finns i svart och rött och levereras separat. MEISER levererar skräddarsydd fabrikstillverkad Formstep G6 i en rad olika utföranden beroende på användningsområde.; Dimension: Snabbfakta om Formstep G6 lättdurk: Används inomhus, Halkfria egenskaper, 750 gummidubbar per kvm.; Kvantitet :
Gallerdurk  
Beskrivning: Stepbloc D, halksäker lättdurk med dränerande egenskaper. Stepbloc D, lättdurk med uppåtperforerad yta. Lättdurken Stepbloc D från MEISER med tandad uppåtperforerad yta har goda greppegenskaper med högsta halksäkerhet och god stabilitet. Ovala öppningar ger dränerande egenskaper och tillåter vätskor att rinna av lätt. Stepbloc D passar tillämpningar som industriella landgångar och trappor, i hissar, i oljetankar och containers samt på byggplatser och jordbruk. MEISER levererar skräddarsydd fabrikstillverkad Stepbloc D i en rad olika utföranden beroende på användningsområde.; Dimension: Snabbfakta om Stepbloc D lättdurk: Luftgenomsläpplighet, 37 %, Genomskinlighet, Hög halksäkerhet, Passar miljöer med hög halkrisk, Leder bort vätskor.; Kvantitet :
Gallerdurk  
Beskrivning: HD-durk, en pressgallerdurk för riktigt hög belastning. HD-durk, perfekt vid stor spännvidd och extremt högt hjultryck. HD-durk från MEISER tillverkas av stål, rostfritt stål eller syrafast stål och garanterar extra hög stabilitet och säkerhet, vilket gör att den kan användas vid stor spännvidd och extremt högt hjultryck. Bärförmågan hos HD-durk klarar belastningen av lastbilar med upp till 60 tons totalvikt. MEISER levererar skräddarsydd fabrikstillverkad konstruktion beroende på användningsområde.; Dimension: Konstruktion HD-durk. Extra djupa och tjocka bärstänger tillskurna i rätt durkstorlek pressas samman med tvärstänger med ett tryck på 1 200 ton.; Kvantitet :
Gallerdurk  
Beskrivning: Offshoredurk för mycket extrema förhållanden. Offshoredurk, utvecklad för olje- och gasindustrin. Offshoredurk från MEISER tillverkas av stål, varmförzinkat stål, rostfritt ståls och rostfritt syrafast stål. Speciellt utvecklad för användning på borrplattformar har offshoredurken extra stabilitet och är saltvattenbeständig. Den lämpar sig också väl för andra offshoremiljöer, som till exempel hamnar, marinor och inom gasindustrier. MEISER levererar skräddarsydd fabrikstillverkad konstruktion beroende på användningsområde. Offshoredurken går även att få i en design som minimerar halkrisken.; Dimension: Konstruktion offshoredurk. Offshoredurken är en utveckling av pressdurken som fått ytterligare förstärkning av vridna rundstavar fastsvetsade på bärstängerna i bärstångsriktingen så att en provkula med 15 mm diameter inte faller igenom. Konstruktionen ger offshoredurken den extra stabilitet som är nödvändig i de förhållanden som råder på borrplattformar.; Kvantitet :
Konstruktion offshoredurk: Saltvattenbeständig, Stabil, Halksäker, Dränerande.
Gallerdurk  
Beskrivning: Pressdurk, konstant och exakt maskdimension som går att variera. Pressdurk, arkitektoniskt tilltalande design för kundanpassad applikation. Pressdurk från MEISER tillverkas av stål, varmförzinkat stål, rostfritt stål, aluminium eller rostfritt syrafast och garanterar en konstant och exakt maskdimension med plattstål i båda riktningarna. Produkten går även att få pulverlackad samt med tandade bär- och tvärstänger för minimerad halkrisk. En arkitektoniskt tilltalande produkt som är optimal för kundanpassade lösningar vad gäller form och funktion är resultatet av att rutnätets maskvidd samt höjd och tjocklek på såväl bärstänger som tvärstänger går att variera enligt önskemål. MEISER levererar skräddarsydd fabrikstillverkad konstruktion beroende på användningsområde.; Dimension: Konstruktion pressdurk. Bärstänger slitsas och pressas samman med tvärstängerna under ett tryck på 500 ton. Infattning sker antingen med T-profil eller plattstål. Kantstången svetsas med en motståndssvetsningsmetod i en automatisk kantningsmaskin. Den maximala längden på tvärstängerna är 2 300 mm och tillverkningstekniken sätter inga begränsningar för maxlängden på bärstängerna. I praktiken bestäms längden av styckevikten och statiska krav.; Kvantitet :
Gallerdurk  
Beskrivning: Pressvetsdurk, hög vridningsstabilitet och bärkraft. Pressvetsdurk, den vanligaste typen av durk i Sverige, går att få i det utförande du önskar. Pressvetsad gallerdurk från MEISER tillverkas av stål, rostfritt stål eller syrafast stål och garanterar tillsammans med svetsade tvärstänger hög vridningsstabilitet och bärkraft. Konstruktionen har en bärförmåga som klarar belastningen av lastbilar med upp till 30 tons totalvikt beroende på spännvidd. Olje- och gasindustrin, den petrokemiska industrin, gruvindustrin och kraftstationer är miljöer där golvbeläggningar utsätts för starka påfrestningar och behöver bytas frekvent. Här är pressvetsdurken en optimal och kostnadseffektiv lösning. MEISER levererar skräddarsydd fabrikstillverkad pressvetsdurk beroende på användningsområde.; Dimension: Konstruktion pressvetsdurk. Bärstänger och fyrkantstvinnade tvärstänger tillskurna i rätt durkstorlek pressas samman med ett tryck på 100 ton och svetsas samtidigt elektriskt med 2 500 kVA. Tandade bärstänger ger ökat halkskydd vid behov och pressvetsdurken kan även förses med kantstål. Den maximala längden på tvärstängerna är 1 250 mm och på bärstängerna 12 200 mm. Kontakta MEISER så hjälper vi dig med såväl färdiga som skräddarsydda lösningar inom ramen för pressvetsdurkens breda användningsområde.; Kvantitet :