LVD Scandinavia AB

Beskrivning

www.pullmax.se


Enklare, snabbare och mer lönsamt 


Vill du stansa, bocka och forma plåt enklare, snabbare och lönsammare allt i en operation utan mellanliggande omställningar ska du tala med Pullmax. Vårt omfattande sortiment av stansmaskiner och hanteringssystem gör det möjligt för dig att öka produktionen, plåtanvändningen och din lönsamhet. Detta resulterar i att du snabbt räknar hem din investering. Kort sagt: du blir konkurrenskraftigare.

Adress
LVD Scandinavia AB
Hulda Lindgrens gata 6C
421 31  Västra Frölunda
Västra Götaland
Sweden
Telefon
031-57 72 00
Fax
031 57 22 91
E-post
skicka e-post
Hemsida
www.pullmax.se
Kontaktperson
Michael Sigvardsson
Telefon
031-57 72 10
Anställda
31 - 50
Omsättning

Specialistområden

Öka vinstmarginalen, optimera produktionen
Det är bra med en snabb och flexibel maskin, men det de flesta glömmer eller missar är att se över hela sin produktion i samband med en ny investering. Ofta byter man ut en maskin för att ersätta den gamla på grund av att den är för långsam eller kostar för mycket i underhåll. Det är lätt att missa att modern teknik skapar helt andra möjligheter nu än för tio år sedan.
Genom att optimera flödet, korta genomloppstiden med ny teknik, förädla produkten mer i samma operation utan att få längre ställtider, köra automatiserat, minskas det bundna kapitalet och genomloppstiden.
Som producent idag med viljan att öka vinstmarginalerna har det aldrig varit viktigare att investera i rätt maskin för att uppnå optimal produktion.

Maskiner

Stansning
Pullmatic
LVD/Strippit

Laserskärning
Orion serien
Sirius serien
Electra FL serien
Axel serien
Impuls serien

Kantpress
DynaPress
PPS serien
PPEC serien
PPEB serien
Tool Cell
Verktyg till kantpress

Gradsax
CS serien
MVS serien

Verksamhetsområden

Verksamhetsområden

Plåtbearbetande Maskiner-Automatstansar
Plåtbearbetande Maskiner-CNC Pressar
Plåtbearbetande Maskiner-Kantpressar
Plåtbearbetande Maskiner-Laserskärmaskiner
Plåtbearbetande Maskiner-Mekaniska Pressar
Plåtbearbetande Maskiner-Plåtbearbetande Maskiner
Plåtbearbetande Maskiner-Plåtsaxar
Plåtbearbetande Maskiner-Stans- och Nibblingsmaskiner

Övrigt

 

För att se kreditupplysningar från UC måste du vara inloggad. Logga in här


Nyheter

Automation till Phoenix fiberlaser i storformat
LVD Company har introducerat nya atomationslösningar för sin serie av av storformats fiberlaser Phoenix modell FL4020 och FL6020. Nu med möjlighet för automatiserade..
LVD köper Pullmax Ab
LVD Company nv, Gullegem, Belgium har köpt Pullmax AB i Göteborg, världsledande inom avancerade stansmaskiner och automation för plåtindustrin.Baserat..
LVD’s STONE®-serie av kantpressverktyg ger stabil formnoggrannhet tack vare den unika patenterade verktygsgeometrin
LVD’s  STONE®-serie av kantpressverktyg  ger stabil formnoggrannhet tack vare den unika patenterade verktygsgeometrin LVD erbjuder nu precisionsslipade verktyg med den patenterade STONE®-radien för alla modeller i det breda programmet av kantpressar.  STONE är en..
Ny vd på Pullmax
Ny vd på Pullmax Michael Sigvardsson, 46 tillträder den 29 augusti som koncernchef och verkställande direktör på Pullmax AB. Michael kommer senast från Icomera AB,..
Pexymek väljer Pullmatic 720!
Pexymek väljer Pullmatic 720! Pexymek AB, en av Sveriges äldsta och största producenter av fäst och el-material trotsar den allmänna konjunktur nedgången och satsar på ny teknik från Pullmax. Pexymek AB..
Wernedal & Co AB väljer Pullmatic 720 med hanteringsutrustning Compact
Wernedal & Co AB väljer Pullmatic 720 med hanteringsutrustning Compact Wernedal & Co satsar framåt och står väl rustade när konjunkturen vänder med sin nya Pullmatic 720. Företaget ägs av vd:n Bo Larsson och är ett anrikt företag som startades..
Stansmaskin ger mer deg i bagerierna!
Stansmaskin ger mer deg i bagerierna! Tom Chandley Ltd. väljer Pullmatic 520 med hanteringsutrustning Compact Tillverkaren av bageriutrustning, Tom Chandley Ltd. utanför Manchester i England investerar i en..
Pullmax OEM AB förstärker säljorganisationen I Sverige med två nya säljare.
Pullmax OEM AB förstärker säljorganisationen I Sverige med två nya säljare. I mellansverige, med placeringsort Rejmyre, har Pullmax OEM AB förstärkt säljorganisationen med Bengt Kindstrand. Bengt har lång erfarenhet av försäljning av..
Förstärkning på exportmarknaden
Pullmax förstärker sin närvaro i Storbritannien och Irland!Även här fortsätter det goda samarbetet med Bystronic men Pullmax startar ett sälj- och servicebolag med säte i Warwick..
Pullmax AB växer sig starkare
Pullmax AB växer sig starkare Efter många lyckade år, representerade av Bystronic AB i Sverige och Danmark har de båda bolagen beslutat att arbeta under ett annat affärsupplägg.Det innebär att samarbetet med..

Products

products.qimtek.se
 
Stans- och Nibblingsmaskiner  
Märke: Pullmax; Typ: Pullmatic126FC; Beskrivning:
Antal verktyg: 15 alla fritt indexerbara Max verktygs storlek:76,2mm Plåtformat:2500 x 1250 + omtag Stanskraft:30 Ton In/utmating:Maskinen är utrustad med automatisk in och utmatning.