LK Scandinavia AB

LK Scandinavia AB

Beskrivning

LK Scandinavia har sysslat med mätning och försäljning av mätutrustning sedan mitten på 80-talet. Idag med lite över 150 mätmaskiner ute i Sverige handhar vi service och support för både stora och små kunder. Alltid med samma motto att ge kunden en förstklassig investering. Vi är Generalagenter för Nikon Metrology och Automated Precision. Efter att Metris tagit in Coord3 i sin produktprotfölj har detta påverkat vårt produktsortiment otroligt positivt. Vi kan nu erbjuda Marknadens mest kompletta utbud av Mätmaskiner, Laserskanners och APIs Lasertrackers.

Adress
LK Scandinavia AB
Box 6039
Månskärsvägen 9
141 75  Kungens Kurva
Stockholm
Sweden
Telefon
08-646 70 75
Fax
08-710 75 75
E-post
skicka e-post
Hemsida
www.lksab.se
Kontaktperson
Markus Lindén
Telefon
08-646 70 75
Anställda
5 - 9
Omsättning

Specialistområden

CMM, Mätinstrument, Mätmaskiner, Mätarmar, Mätmjukvara, Laserscanners, Lasertrackers, Laserinterferometer, Laserräls, Probesystem

Maskiner

Produkter till försäljning : CMM, Mätinstrument, Mätmaskiner, Mätarmar, Mätmjukvara, Laserscanners, Lasertrackers, Laserinterferometer, Laserräls, Probesystem

Verksamhetsområden

Verksamhetsområden

Mätteknik-CMMs
Mätteknik-Mätmaskiner

Övrigt

Industri-Aerospace
Industri-Elektronik
Industri-Fordonsindustrin
Industri-Försvarsindustrin
Industri-Gruvindustri
Industri-Industrimaskiner
Industri-Kommunikationsutrustning
Industri-Läkemedelindustrin
Industri-Livsmedel
Industri-Marinindustrin
Industri-Medicinteknik
Industri-Tunga Fordon
Industri-Vitvaror
Kvalitetsäkring-ISO 14001
Kvalitetsäkring-ISO 9000
Kvalitetsäkring-ISO 9001

 

För att se kreditupplysningar från UC måste du vara inloggad. Logga in här


Nyheter

Det finns inga nyheter som är relaterade till den här profilen.

Products

products.qimtek.se
 
Mätmaskiner  
Beskrivning: LK Altera Serierna Keramiska mätmaskiner! • Bäst i klassen prestanda • Framtidssäker multisensor kapacitet • Lämplig för alla produktionsmiljöer • 10 års garanti på maskinens noggrannhet; Dimension: ; Kvantitet :
3D Skanner  
Beskrivning: Nikon Modelmaker H120 Efter mer än två decennium med produktlinjen ModelMaker, tar Nikon återigen ett enormt kliv med den nya helt otroliga ModelMaker H120 som återigen flyttar på gränserna om vad som är möjligt i handhållen laserskanning. Med Nikons nya blålaserteknik, extremt höga uppdateringshastighet och optik framtagen av Nikons optikavdelning i Japan har vi fått en skanner som klarar mäta allt till en extremt noggrannhet och upplösning. H120 är kompromisslös och lämnar de mest detaljerade, snabbaste skanningarna som dessutom är noggrannast på marknaden. Noggrannhet 6µm; Dimension: ; Kvantitet :
3D Skanner  
Beskrivning: Den extrema noggrannheten är resultatet av världens mest avancerade laserskanner. I tester som är jämförbara med ISO 10360 har LC15Dxuppnått noggrannheter som normalt förväntas vid användning av en CMM med en taktil prob. MPE: 1.9µm Nikons unika ESP3 teknik upprätthåller noggrannhet, snabbhet och datakvaliteten genom att anpassa laserinställningar i realtid. Användarna får en bättre förståelse för den dimensionella kvaliteten på sina produkter utan att ge avkall på cykeltider.; Dimension: 370gram, fullt kompatibel med Renishaw PH10 Mäthuvud; Kvantitet :