Livallco Stål AB

Beskrivning

Stålkunskap är vår styrka.
Över 30 års erfarenhet av import och export av stål har givit LIVALLCO en unik kunskap avseende material, olika ståltillverkare samt transporter. Detta tillsammans ger Er en garanti att vi alltid kan leverera produkter av hög kvalitet till konkurrenskraftiga priser.


LIVALLCO tar vid där andra grossister slutar.
Vår affärsidé är att leverera material som normalt inte lagerhålls av lokala stålgrossister. LIVALLCO kompletterar grossistens roll genom att leverera och lagerföra material som normalt inte lagerhålls av stålgrossister.

Ett bredare sortiment.
Livallco levererar och lagerför material som normalt inte lagerhålls av stålgrossister. Styrkan hos företaget är ett brett sortiment och 30 års erfarenhet.

Tre decenniers import och export av stål har gett Livallco gedigna kunskaper om material, ståltillverkare och transporter. Livallco levererar därmed alltid produkter av hög kvalitet till konkurrenskraftiga priser.

Livallco hjälper grossister och verkstadsföretag att bredda sitt sortiment på ett smidigt och ekonomiskt sätt.

Plåt och stång
Livallco kompletterar grossistens roll genom att på mycket kort tid leverera material av udda kvaliteter, dimensioner och kvantiteter.

Enligt kundens specifikationer levererar Livallco både kapade och figurskurna detaljer. Tack vare ett nära samarbete med erfarna underleverantörer kan Livallco bearbeta såväl korta som långa serier, i både tunn och grov plåt.

Livallco utför skärning (såsom vatten-, gas-, laser- eller plasmaskärning), klippning, kapning, sågning och bockning.

Livallco-gruppen har ingått samarbete med Hempel Special Metals

Livallco Stål AB och Nordic Pipe AB är från 1 januari 2015 Hempel Special Metals officiella samarbetspartner i Sverige.

Hempel Special Metals har totalt 400 anställda och 6 serviceanläggningar runt om i världen och är Europas största lagerhållare av titan och nickellegeringar.

Vi är väldigt glada att kunna tillhandahålla en unik bredd av plåt, stång, rör, rördelar och flänsar i titan och nickellegeringar, t.ex kundanpassad plåt som är antingen klippt, laser-, vatten-, eller plasmaskuren och sågad stång efter kundens behov.Förutom titan och nickellegeringar kan vi tillsammans med Hempel Special Metals även leverera speciallegeringar såsom tungsten och tantalum.Hempel Special Metals kompletterar utmärkt vår affärsidé att leverera nischade stålprodukter, Rätt stål till Rätt applikation och till Rätt pris.

Adress
Livallco Stål AB
Hantverksvägen 4
443 61  Stenkullen
Västra Götaland
Sweden
Telefon
0302-150 10
Fax
(0)302-120 80
E-post
skicka e-post
Hemsida
www.livallco.se
Kontaktperson
Johan Norlander
Telefon
Anställda
31 - 50
Omsättning

Specialistområden

Stål, rör, plåt, stång

Verksamhetsområden

Verksamhetsområden

Material-Rostfritt stål
Material-Stål

Övrigt

 

För att se kreditupplysningar från UC måste du vara inloggad. Logga in här


Nyheter

Livallco-gruppen officiell partner till Hempel Special Metals
Livallco-gruppen officiell partner till Hempel Special Metals Livallco Stål AB och Nordic Pipe AB är från 1 januari 2015 Hempel Special Metals officiella samarbetspartner i Sverige. Hempel Special Metals har totalt 400..

Products

products.qimtek.se

Det finns inga artiklar som är relaterade till den här profilen