LAPP Miltronic AB

LAPP Miltronic AB

Beskrivning

Ända sedan vi människor valde att slå oss samman i grupper, har grunden för samhället byggts på kommunikation. För oss startade kommunikationsäventyret för över 50 år sedan, med ett familjeföretag och kabeln ÖLFLEX®.

En kabel, en förskruvning, en kontakt. Var för sig uträttar de inga storverk, men kopplar du samman dem med människor, maskiner eller världar – då kan du flytta berg.

LAPP – en långsiktig, strategisk partner för kunder med ambitioner.

Brett och komplett
LAPP Miltronic AB är en komplett leverantör och har ett brett sortiment av kabel och elkomponenter. Våra största produktområden är kabel, specialkabel, automation, förskruvningar, kontaktdon, kapslingar, skyddsslang och släpkedjor. Kabelsortimentet omfattar bland annat flexibla kablar, temperaturbeständig-, data- och busskabel. Vi erbjuder också sensorer, märksystem, buntband med mera. Vi samarbetar med marknadsledande och kvalitetsmedvetna leverantörer från hela världen.

LAPP Group
LAPP Group är en global koncern med stor forsknings- och utvecklingsverksamhet, egen produktion och 44 säljbolag över hela världen. Företaget har 4 200 anställda. LAPP Miltronic AB är ett helägt dotterbolag till LAPP Group och är koncernens försäljningsbolag på den svenska och danska marknaden.

Adress
LAPP Miltronic AB
Box 1022
Kungshagsvägen 7
611 29  Nyköping
Södermanland
Sweden
Telefon
0155-777 80
Fax
E-post
skicka e-post
Hemsida
www.lapp.seYouTubeLinkedIn
Kontaktperson
Krister Karlsson
Telefon
0155-777 82
Anställda
51 - 100
Omsättning

Specialistområden

Flexibla kablar, temperaturbeständig-, data- och busskabel, specialkabel, automation, förskruvningar, kontaktdon, kapslingar, skyddsslang, släpkedjor, fotoceller, sensorer, givare, märksystem, kundanpassning

Verksamhetsområden

LAPP Miltronic AB
LAPP Miltronic AB
LAPP Miltronic AB

Klicka på bilden för att förstora

LAPP Miltronic AB
LAPP Miltronic AB
LAPP Miltronic AB

Verksamhetsområden

Automation-Automationssystem
Elektronik-El-, Apparatskåp
Elektronik-Elektromekanisk Montering
Elektronik-Elkomponenter
Elektronik-Kablage
Industriförnödenheter-Fästelement
Industriförnödenheter-Givare
Industriförnödenheter-Övriga industriförnödenheter
Industriförnödenheter-Sensorer/Givare
Märkutrustning-Gravyrmaskiner
Märkutrustning-Övrig Märkutrustning

Övrigt

Industri-Elektronik
Kvalitetsäkring-ISO 14001
Kvalitetsäkring-ISO 9001
Kvalitetsäkring-UL Certifierad

 

För att se kreditupplysningar från UC måste du vara inloggad. Logga in här


Nyheter

Nu byter Miltronic namn till LAPP!
Nu byter Miltronic namn till LAPP! Nu byter Miltronic namn till LAPP! Vi kommer helt enkelt heta vad vi redan varit i många år. Det är på tiden!
Andreas Lapp köper ledande företag inom automation och kablage
Miltronics ägare, Lapp, förvärvar SKS Automaatio och SKS Connecto i Finland samt SKS Connecto Polska i Polen.– Förvärvet av SKS-företagen stärker Lapps..
Miltronic bygger ut sin kundservice med chattfunktion
Miltronic bygger ut sin kundservice med chattfunktion Under det senare året har automationsleverantören Miltronic satsat på att digitalisera sin verksamhet. Bolaget har bland annat jobbat aktivt med..
Automationsleverantören Miltronic storsatsar
Automationsleverantören Miltronic storsatsar Nu presenterar Miltronic sin största satsning hittills i företagets historia. Med en nyutvecklad produkt- och tjänsteportfölj vill företaget, som har en..
Miltronic utökar med DIN-skenefästen i metall
Miltronic utökar med DIN-skenefästen i metall Miltronic fortsätter att bredda sitt kapslings- och tillbehörsutbud. Nu med två nya DIN-skenefästen från tyska Bopla. Fästena är..
Miltronic satsar på digitala kanaler
Miltronic satsar på digitala kanaler – Anställer webbredaktör I takt med att köpmönstret hos kunderna inom automations- och verkstadsindustrin har förändrats, har..
Halogenfria ÖLFLEX-kablar får UL-godkännande
Halogenfria ÖLFLEX-kablar får UL-godkännande – Förenklar export till USA Halogenfria produkter har en stark position på den europeiska marknaden och nu ökar även efterfrågan på den..
Miltronic satsar på skyddsslang för infrastruktursektorn
Miltronic satsar på skyddsslang för infrastruktursektorn – Lanserar halogenfri skyddslang för tåg och tunnelbanor Högkvalitativa kablar och kabelskydd för tåg och tunnelbanor är avgörande..
Ny säljchef på Miltronic
Ny säljchef på Miltronic Krister Karlsson ny försäljningschef på Miltronic Miltronic har utsett Krister Karlsson till ny försäljningschef med ansvar över både..
Ny serie givarkablage för kliniskt rena miljöer
Ny serie givarkablage för kliniskt rena miljöer – Erbjuds i både M8- och M12-utförande  Nu finns Lumbergs nya Wash-Down serie i Miltronics sortiment. Produktserien bygger på Lumbergs..
Miltronic satsar på fiber
Miltronic satsar på fiber – Breddar sortimentet med 200 nya fiberkablar Under det senaste året har Miltronic satsat stort på sitt fiberkabelsortiment under varumärket..
Kapslingsnyheter framtagna för DIN-skena
Kapslingsnyheter framtagna för DIN-skena Miltronic introducerar nu CombiNorm-Connect, en ny serie kapslingar med enkelt snäppmontage för DIN-skenor. Kapslingarna finns i flera bredder och har en kompakt..
Ny profilkapsling i många utföranden
Ny profilkapsling i många utföranden Miltronic introducerar nu Filotec – en ny serie profilkapslingar i anodiserat aluminium från Bopla. Kapslingarna är uppbyggda av strängpressade profiler och..
Tre kabelnyheter för servosystem hos Miltronic
Tre kabelnyheter för servosystem hos Miltronic I april månad breddar Miltronic sitt utbud av specialkabel för servosystem och motorer ytterligare. Tre kabelnyheter tillkommer och kabelleverantören erbjuder..
Miltronic presenterar nydesignad kapslingsserie från BOPLA
Miltronic presenterar nydesignad kapslingsserie från BOPLA Tyska BOPLA, som har ett av marknadens största utbud av standardkapslingar, introducerar BOCUBE – en ny serie högkvalitativa kapslingar för såväl..
Miltronic satsar framåt – utökar säljteamet
Miltronic satsar framåt – utökar säljteamet Ekonomisk oro råder – men för Miltronic ser 2013 ut att bli ett bra år. Sortimentet kommer att breddas med nya produkter och säljavdelningen..
Jan Svensson ny försäljningschef på Miltronic
Jan Svensson tillträder tjänsten som försäljningschef på Miltronic. Jan Svensson har bred erfarenhet av både försäljning och ledarskap..
Miltronic anställer säljare med expertis inom automation
Miltronic anställer säljare med expertis inom automation Tomas Eriksson, som har en bakgrund som elingenjör, blir ny Key Account Manager på Miltronic. Tjänsten tillträddes i maj och Tomas Eriksson kommer att jobba..
Amphenol – aktuell med ny serie kontaktdon
Amphenol – aktuell med ny serie kontaktdon Amphenol, en av världens största tillverkare av kontaktdon, fortsätter att utveckla sitt breda sortiment. Nu kompletteras AT-serien, som består av kontaktdon..
ÖLFLEX® SERVO FD 796 CP - nya generationens servokabel
ÖLFLEX® SERVO FD 796 CP - nya generationens servokabel I takt med att hastigheten på rörliga maskindelar ökar ställs högre krav på kablar vid anslutning av elektrisk, hydraulisk, pneumatisk och optisk..
Miltronic satsar på vindkraftsindustrin – anställer dedikerad produktchef
Miltronic satsar på vindkraftsindustrin – anställer dedikerad produktchef Det växande intresset för vindkraft och dess utveckling medför högre krav på leverantörer till vindkraftsindustrin. För att uppnå..
BOPLA släpper ny produktkatalog
BOPLA släpper ny produktkatalog Efter flera års väntan publicerar den tyska kapslingsspecialisten BOPLA en ny produktkatalog. I den nya upplagan återfinns BOPLA:s kompletta sortiment och ett..
Miltronics BETAdrive C-flex ger motorn längre liv
Miltronics BETAdrive C-flex ger motorn längre liv Miltronics nya kabel BETAdrive C-flex är en riktig energiinjektion för motorn - och är den enda halogenfria kabeln i sitt slag på den svenska marknaden...
BETAtherm® ENgine – kabeln som tål hetta och kemikalier
BETAtherm® ENgine – kabeln som tål hetta och kemikalier – Klarar den hårda klassningen för tåg Miltronics nya kopplingskabel, BETAtherm® ENgine, står emot både aggressiva kemikalier och..
Miltronic satsar på applikationsingenjörer
Daniel Ericson och Anders Sivén har tillträtt två nyinrättade tjänster som applikationsingenjörer på Miltronic. Genom de nya medarbetarna..
Miltronic lanserar ny kapsling från Bopla
Miltronic lanserar ny kapsling från Bopla Miltronic utökar nu sitt sortiment av Boplas kapslingsserie med elektronikkapslingen Circum. Bopla Circum är en väldesignad kapsling av hög kvalitet och har..
Patrik Lundberg ny produktchef på Miltronic
Patrik Lundberg ny produktchef på Miltronic Patrik Lundberg är ny produktchef hos Miltronic. Patrik, som har lång erfarenhet av försäljning och marknadsföring, kommer i sin nya roll att ansvara..
Miltronic lanserar nya kontaktdon från Amphenols AT-serie
Miltronic lanserar nya kontaktdon från Amphenols AT-serie Miltronic gör nu sitt breda utbud av kontaktdon ännu bredare genom att lansera i sitt sortiment AT-serien från Amphenol, en av världens ledande tillverkare av kontaktdon...
Ny marin- och fartygsklassad kabelserie i Miltronics sortiment
Ny marin- och fartygsklassad kabelserie i Miltronics sortiment Miltronic utökar sitt produktutbud av marin- och fartygsklassad kabel genom att introducera MarineLine som är en helt ny typ av kabelserie. Förutom att kablarna har god kemisk..
Johan Watz ny regionsäljare på Miltronic
Johan Watz ny regionsäljare på Miltronic Miltronic har anställt Johan Watz som ny huvudansvarig säljare för västra Mellansverige.  Watz har därmed det övergripande ansvaret för försäljning av hela Miltronics sortiment,..
Miltronic lanserar nya kontaktdon från Amphenols AT-serie
Miltronic lanserar nya kontaktdon från Amphenols AT-serie Miltronic gör nu sitt breda utbud av kontaktdon ännu bredare genom att lansera i sitt sortiment AT-serien från Amphenol, en av världens ledande tillverkare av kontaktdon...
Miltronic satsar på talkfria industrikablar
Miltronic satsar på talkfria industrikablar ? Ny teknik ger en renare arbetsmiljö  Miltronic introducerar nu i sitt sortiment talkfria Ölflex industrikablar som ska eliminera problem såsom nedsmutsning som uppstår vid..
Per Elfgren ny försäljningschef på Miltronic
Per Elfgren ny försäljningschef på Miltronic Miltronic har anställt Per Elfgren som ny försäljningschef. I sin nya roll kommer han att leda försäljningsorganisationen i Sverige och Danmark. Rekryteringen av Per Elfgren är..

Products

products.qimtek.se

Det finns inga artiklar som är relaterade till den här profilen