Industri Kemi Produktion i Viared AB

Industri Kemi Produktion i Viared AB

Beskrivning

50 års erfarenhet!
Vi är ett tillväxtföretag med många års erfarenhet av legotillverkning av industrikemikalier. Vårt utbud består i industrikemikalier och blandningstjänster, kundanpassningar såsom upplösningar till önskade koncentrationer, kross av torra råvaror och ompackningar.

Vi möter daglien ett stort behov av våra tjänster och produkter och vårt utbud ökar i takt med det. Att fortsätta skapa kundvärde genom att investera i vår produktion.
Kontraktsblandning
I vår specialanpassade produktionsanläggning i Viareds industriområde, kan vi utföra blandningar med kemiska produkter enligt kundens specifikation.

Vi verkar i en branch med höga krav från myndigheter och har ett stort miljöansvar. Vi har höga ambitioner att verka som ett större bolag när det kommer till vårt verksamhetssytem, kamikalieadministration, arbetsmiljö och lagbevakning.

Vi kan tillverka batcher från 3000 liter ner till 200 liter och fylla till önskad emballagestorlek, från IBC till fat och dunkar och märka med er eller kundens etiketter. Batch kontroller samt skriftlig dokumenation på utförda blandningar utförs efter kundens behov och önskemål.
All information mellan företaget och oss som uppdragsgivare hanteras naturligtvis konfidentiellt och med största sekretess. Kontakta oss gärna för en diskussion om vad vi kan göra för er.

Adress
Industri Kemi Produktion i Viared AB
Ödesgärdsgatan 5
504 64  Borås
Västra Götaland
Sweden
Telefon
031-788 14 41
Fax
E-post
skicka e-post
Hemsida
www.ikpab.seLinkedIn
Kontaktperson
Charlotte Stigen Låstberg
Telefon
076-168 62 97
Anställda
1 - 4
Omsättning

Specialistområden

Tillverkning av kemiska formulationer. Förädling av kemiska råvaror och service med avseende på kemikaliedistribution.

Vi tillverkar även våra ega avfettningsmedel. 20016 förvärvade vi Amfolyten ABs verksamhet. Anders Östling har utvecklat avfettningsmedel som visat sig vara väldigt konkurrenskraftiga på marknaden. Anders har fokuserat på att ta fram avfettningar som ska vara så skonsamma som möjligt både för materialet som för användaren. Genom att ligga på ett neutralt pH så minskar man risken för frätskador men bibehåller tvätteffekten genom att arbeta med sofistikerade tensidpaket som ger en modernare produkt. Men det största värdet är Anders unika kompetens som ger oss möjlighet att kundanpassa industritvättkemikalier för att säkerställa effekten ute hos användarna. Vi verkar enbart via återförsäljare och tar fram produktkataloger anpassade för att optimera upplevelsen av våra återförsäljares produkter eller tjänster. Vi arbetar idag med de större industritvättmaskintillverkarna men även levernatörer av tekniska kemikalier och smörjmedelsleverantörer. Allt för att optimera tvättresultatet men öven för att förlänga badlivslängder för att spara på miljö och kostnader.

Kunder

Vi arbetar främst med de större kemikaliedistributörerna i Sverige. Vi har även uppdrag från leverantörer av ytbehandlingskemikalier och specialkemikalier till tillverkningsindustrin.

Maskiner

Vi har möjlighet och tillstånd att farliga kemikalier och arbetar främst med syror och baser i dagsläget i våra blandningstankar. Vi har fyra stycken förvaringstankar i vårt kallförråd där vi kan erbjuda tankförvaring och distribution i mindre emballage. Vi har nyligen investerat i en kross vilket möjliggör att vi kan krossa kakade råvaror och packa om till BigBags alternativt lösa upp råvaran till önskade koncentrationer.

Verksamhetsområden

Industri Kemi Produktion i Viared AB
Industri Kemi Produktion i Viared AB
Industri Kemi Produktion i Viared AB

Klicka på bilden för att förstora

Industri Kemi Produktion i Viared AB
Industri Kemi Produktion i Viared AB
Industri Kemi Produktion i Viared AB

Verksamhetsområden

Kemikalier, oljor och gas-Rengörningsvätska
Miljöteknik-Rengöringsprodukter
Miljöteknik-Skärvätskerening
Montering & Paketering-Paketering
Ytbehandling-Special Tvätt
Ytbehandling-Tvättning

Övrigt

Kvalitetsäkring-ISO 14001
Kvalitetsäkring-ISO 9001

 

För att se kreditupplysningar från UC måste du vara inloggad. Logga in här


Nyheter

Det finns inga nyheter som är relaterade till den här profilen.

Products

products.qimtek.se

Det finns inga artiklar som är relaterade till den här profilen