Essity Hygiene and Health AB

Beskrivning

Tork – din professionella leverantör av hygienlösningar

Vårt främsta fokus är alltid att hjälpa våra kunder. Och ju bättre vi känner till ditt företag, desto mer kan vi gynna din verksamhet – så att du kan fokusera på det som är viktigt för dig. Vi arbetar dessutom alltid med miljö och hållbarhet i åtanke.

Tork inom industrin

Torkpapper, rengöringsdukar och hållare av hög kvalitet är viktiga på många arbetsplatser inom industrin och gynnar både hygienen och produktiviteten. Vi ger personalen rätt material för att få jobbet gjort.

Tork har ett brett sortiment av avtorknings- och rengöringsmaterial samt dispensrar. Allt från produkter som ska suga upp vatten till avancerade dukar för rengöring där det är viktigt att dukarna inte släpper fibrer. Våra dispensrar kan användas för stora rullar, medelstora rullar och vikta dukar. Dessutom erbjuder Tork centrummatade rullar för generell avtorkning.

Varumärket Tork är en del av SCA, Svenska Cellulosa Aktiebolaget. SCA är ett globalt hygien- och pappersföretag som utvecklar och producerar personliga hygienprodukter, mjukpapper, tryckpapper och sågade trävaror. Försäljning av produkterna sker i över 100 länder. För mer information om SCA, gå till www.sca.com

Adress
Essity Hygiene and Health AB
Mölndalsbro 2
431 49 Mölndal
405 03  Göteborg
Västra Götaland
Sweden
Telefon
031-746 00 00
Fax
031-746 19 00
E-post
skicka e-post
Hemsida
www.tork.se
Kontaktperson
Tork Kundtjänst
Telefon
+46 31 746 17 00
Anställda
10,001 +
Omsättning

Specialistområden

Testa en rengöringsduk gjord för rengöring!

Ett lönsamt alternativ till tygtrasor
Mindre avfall
Mindre förbrukning av lösningsmedel

Läs mer om de olika material vi erbjuder. Du kan också beställa prover och/eller välja att bli kontaktad av en representant från Tork genom att gå in på länken nedan.

http://www.tork.se/torkmaterial

Verksamhetsområden

Verksamhetsområden

Miljöteknik-Övrig Miljöteknik
Miljöteknik-Rengöringsprodukter

Övrigt

 

För att se kreditupplysningar från UC måste du vara inloggad. Logga in här


Nyheter

Att ersätta tygtrasor med nonwoven ger stora besparingar i industrin
Att ersätta tygtrasor med nonwoven ger stora besparingar i industrin Avfalls- och hanteringskostnader kan minskas med upp till 80 procent genom att ersätta tygtrasor med rengöringsdukar av nonwoven. Detta enligt en studie av ett..
Att få mekaniken att fungera i sex meter höga vågor och vindar på 40 knop
Att få mekaniken att fungera i sex meter höga vågor och vindar på 40 knop På ett fabriksgolv får inget gå fel. Samma sak gäller på Team SCA:s båt i Volvo Ocean Race. I världens tuffaste seglingstävling..

Products

products.qimtek.se

Det finns inga artiklar som är relaterade till den här profilen