Elmia Subcontractor

Beskrivning

För industrin. Av Industrin.
Elmia Subcontractor är norra Europas ledande mässa för underleverantörer inom den tillverkande industrin och deras kunder - en äkta specialistmässa för produktutveckling och inköp.

Mässan arrangeras på Elmia i Jönköping. Här samlas årligen runt 1200 utställare från 30 länder och cirka 15 000 besökare. Sällan har du chans att på så kort tid träffa så många som är knutna till underleverantörsindustrin!

Att mässan är viktig är uppenbart. Här grundläggs varje år affärer för närmare 18 miljarder kronor!

Adress
Elmia Subcontractor
Box 6066
550 06  Jönköping
Jönköping
Sweden
Telefon
Fax
E-post
skicka e-post
Hemsida
www.elmia.se/subcontractor
Kontaktperson
Karla Eklund
Telefon
Anställda
Ospecificerat
Omsättning

Verksamhetsområden

Verksamhetsområden

Event/Seminarier-Mässor

Övrigt

Nyheter

Elmia Subcontractor slog förväntningarna
Trots varningar om bistrare tider var detta inte något som märktes i Lesjöforsmontern den 12-15 november på Elmia Subcontractor.I Lesjöforsmontern hördes ett..
Från 1000 komponenter till 70
Fordonskomponentgruppen listar 7 områden med nya möjligheter när elbilarna rullar ut i världen.Från 1 000 till 70 komponenter. Så dramatiskt blir det när..
Premiär på Elmia för ny koncern inom plåtbearbetning
Företagen från Gnosjö, Värnamo och Ljungby kompletterar varandra och siktar nu på att bli Europas starkaste aktör inom plåtbearbetning.En helt ny industrikoncern har tagit klivet..
Så ska svenska leverantörer hänga med på Volkswagens klimatsmarta resa
Vad ska svenska leverantörer tänka på för att hänga med på tåget med klimatneutrala elbilar? – Det är en bra utgångspunkt att det som tillverkas, tillverkas på..
En arbetsmarknad under förändring där 85 procent av jobben kan försvinna
När dagens trender går mot hållbarhet, flexibilitet och automatisering, hur ser då framtidens arbetsliv ut?Hur ser framtidens arbetsliv ut? Det säkraste svaret på..
Nu avslöjas komponenterna som behövs i framtidens fordon
Det krävs nya artiklar för att tillverka framtidens fordon. På Elmia Subcontractor visas de live för första gången.Men redan nu ger Peter Bryntesson på FKG en hint om vilka..
Business på Elmia– but not as usual
Det händer så otroligt mycket på kort tid just nu, säger projektledare Gabriella Banehag. Elmia Subcontractor är i ständig utveckling, men känns ändå..
Dags att digitalisera produktcertifikaten
Smarta digitaliseringslösningar till kvalitets- och inköpschefer.Har du koll på produktcertifikaten i din leverantörskedja? På Elmia Subcontractors Pop-up Expo..
Hållbara nyheter inom formblåsning
Nordens främsta formblåsare Blowtech GP kommer till Elmia Subcontractor med flera heta nyheter, både inom material och teknik. Mångåriga utställaren Blowtech GP..
Hur blir affären lyckad för både leverantören och OEM-företaget?
Den knäckfrågan ska en av branschens tungviktare, Scanias förre inköpsdirektör, PO Svedlund, ge svar på under Elmia Subcontractor.Efter att ha varit både..
Bra mix av mässbesökare på Elmia Subcontractor ger affärer
Den 12-15 november är det dags för underleverantörsmässan Elmia Subcontractor. En av företagen som ser affärsmöjligheterna är Addema, som bland annat tagit fram prototypen för..
IoT-experten: Enklare än du tror att göra stora vinster
Allt fler företag inom den svenska industrin hittar smarta sätt att jobba med IoT.Man kommer långt med en enkel lösning och engagemang från medarbetarna, anser..
Prototyper i världsklass med skarpt know-how
I över 40 år har de tillverkat modeller, alltid med inriktning mot krävande uppdrag och fordonsindustrin som främsta målgrupp. Nu är företaget ambassadör för Elmia..
Metallbearbetningsföretaget blir ambassadör för Elmia Subcontractor
De rekryterar via gameing, gör stora satsningar på innovation och säger sällan nej till kunden. Läs om Gnosjöföretaget som är årets första Elmia Subcontractor-ambassadör.Idag..
Elmia Subcontractor: Industri i förändring med riktning framåt
Som Sveriges största industrievent har Elmia Subcontractor återigen stått värd för nyskapande idéer, banbrytande kontakter och en framtidsoffensiv debatt. Elmia Subcontractor..
Industriföretag i Skövde är med på Elmia Subcontractor
Made in Skövde har genom åren byggt upp en väl fungerande plattform för erfarenhetsutbyte och utvecklingssamverkan. För nionde året ställer man nu gemensamt ut på..
Här möter tolvhundra experter tusentals andra
Elmia Subcontractor 2018 står för dörren.Underleverantörsmässan Elmia Subcontractor växer i år. Ytterligare 30 procent fler utställande företag..
Nu väcker nya supermaterialet stort intresse hos fordons- och rymdindustrin
Vingen till en unik racing-Tesla i linfiberkomposit kommer till Elmia Subcontractor nästa vecka.   Schweiziska Bcomps unika linfiberkomposit lockar både bil- och..
Hållbara material och 3D tar klivet in i fordonsproduktionen
Det som tidigare mest handlat om prototyper eller enskilda komponenter börjar alltmer övergå till serieproduktion.Nu tas hållbara material och 3D-printning in i..
Flyg- och rymdindustrin ger nya affärsmöjligheter för svenska leverantörer
20.000 nya flygplan beräknas byggas de närmaste 20 åren. Det innebär många nya affärsmöjligheter, men hur blir man leverantör till rymd och flyg?Aerospace Cluster Sweden..
Hur ska dagens industriföretag hitta rätt kompetens för framtiden?
Peter Siljerud ger två konkreta tips till underleverantörerna.   Robotar och avancerade datorer tar över allt mer av arbetet inom industrin. Kvar finns de mer..
Ett miljövänligt kompositmaterial
Det började 2012 som ett mindre forskningsprojekt. I dag är det ett miljöprojekt på stor frammarsch.   – Användning av naturfiber som armering i stället..
Inköparna hett villebråd i Jönköping
På tisdagen slår Elmia Subcontractor upp portarna i Jönköping. Utställarna laddar i sina montrar och Svensk Verkstad känner några inköpare på pulsen.Förutom utställarna..
Business unusual – as usual i Jönköping
Det är ett framgångskoncept som årligen lockar runt 1 200 utställare och mer än tio gånger så många besökare. Tisdag den 14 november är det dags igen. Business unusal är..
Det finns ingen trend för hemflyttning
Enligt forskning från Lunds universitet sker det fortfarande en nettoutflyttning från Sverige som är ungefär dubbelt så stor som flödet hem.Svenska företag är mer..
Det finns ingen trend för hemflyttning
Enligt forskning från Lunds universitet sker det forfarande en nettoutflyttning från Sverige som är ungefär dubbelt så stort som flödet hem.Svenska företag är mer..
13 underleverantörer sätter Sverige på världskartan
Nästa vecka åker de till Tyskland för att visa upp sig. Behovet att finnas på exportmarknader växer snabbt bland de svenska leverantörerna inom..
Är man underleverantör till fordon klarar man även andra industrier
Med företag som Volvo och Scania finns det en fantastisk styrka i Sverige. Bo Andersson, majoren som hamnade mitt i bilindustrins centrum, och Anders H Gustavsson från Volvo Cars..
En samlad industri med fokus på affärer
Sveriges största industrievent, Elmia Subcontractor, har återigen stärkt sin position som den främsta marknadsplatsen. Med nya affärer och viktiga diskussioner. – Vi lyfter..
Innovationsgurun visade nya och smarta material på Elmia
Dr. Sascha Peters föreläste på Subcontractor InnoDex om smarta material för effektiva lösningar inom konstruktion och design. Innovationer inom konstruktion och design ökar hela..
Personliga möten möjliggör lyckad export
De personliga kontakterna är viktiga vid en exportsatsning. Det framgick när Anders Ekdahl, vd på Svensk Industriförening, presenterade Exportkartläggningen 2016 under Elmia..
Underleverantörerna på Elmia Subcontractor
- Lite för lite folk första dagen, säger Tomas Jernkrook, säljchef på A-teknik. Men det som var positivt var att då träffade vi många befintliga kunder. Det är värt mycket. - Jag..
Trumps politik kan påverka svenska underleverantörer
Fordonskomponentgruppen FKG: Svensk industri och framför allt fordonsindustrin är otroligt beroende av den amerikanska marknaden. Under andra dagen av Elmia Subcontractor undgick..
Vad innebär digitaliseringen för inköparna?
Digitalisering och hållbarhet ur inköparens synvinkel. Det var ämnena för Elmia Subcontractors stora diskussion under tisdagen.   Framtidens smarta inköp..
Unik länkarm i Scanias jättesatsning
– Vi är inte en massproducent av enkla produkter, utan gör komplexa komponenter som få andra klarar av, säger Johan Bunse, försäljningschef på RUPF i Skandinavien som nu visar..
Elmia Subcontractor närmar sig - hur tänker inköparna?
På tisdag drar det ihop sig till underleverantörsmässa i Jönköping. Det är inköparna som underleverantörerna vill ha i sina montrar. Men hur viktig är mässan för inköparna?..
Elmia Subcontractor arrangerar samlingsmonter för underleverantörer i Tyskland
Resultatet av samarbetet med Hannover Messe: Ett tiotal svenska leverantörer ställer ut tillsammans i Hannover i april. Ett av dem är Makeni, leverantör till fordonstillverkare..
”Subcontractor har varit en ’game changer’ för oss”
För sex år sedan ställde Eigenbrodt om sitt fokus mot nya kundgrupper. ”Rätt” besökare fanns på Elmia Subcontractor och idag finns bolaget med tidigt i utvecklingsprojekt inom..

Products

products.qimtek.se

Det finns inga artiklar som är relaterade till den här profilen