Byggnadssmide AB

Beskrivning

Vår verksamhet grundas på tillverkning och montering av alla former av stålkonstruktioner samt industri- och fastighetsservice. Vi är även specialiserade på inredningssmide och konstsmide i rostfritt, mässing, aluminium samt gjutjärn. Utöver detta införskaffade vi år 2012 skärande bearbetning i och med ett köp av Verktyg och Produktion AB. Vi är mycket stolta över att vi kan hjälpa våra kunder med i stort sätt allt inom smide och skärande bearbetning.

Adress
Byggnadssmide AB
Björkholmsvägen 20
141 46  Huddinge
Stockholm
Sweden
Telefon
08-94 60 60
Fax
08-94 60 04
E-post
skicka e-post
Hemsida
www.byggnadssmide.se
Kontaktperson
Magnus Ling
Telefon
Anställda
10 - 30
Omsättning

Specialistområden

Byggsmide –Vi har byggnadssmide som stomme i vårt företag och vi tillverkar och monterar stålkonstruktioner så som stålstommar, avväxlingar, skärmtak, hiss- stommar med mera.

Servicesmide – Vi sätter stort fokus på att hjälpa våra kunder med till exempel inbrottsskador, reparation eller utbyte av nya eller gamla dörrar och galler. På industrisidan hjälper vi våra kunder med till exempel reparation och underhåll av fastigheter och produktionsmaskiner.

Inredningssmide – Vi tillverkar och monterar räcken, trappor samt inredningsdetaljer i offentlig och privat miljö. Vi samarbetar med glasmästare för exempelvis glasinsättningar i räcken.

Konstsmide – Vi restaurerar och tillverkar konstverk i alla
metaller. Våra kunder inom detta område är konstnärer samt exempelvis Stockholms stad som kontinuerligt genomför restaureringar av stadens utemiljöer.

Skärande bearbetning - Vi har sedan mitten av 2012 en avdelning som håller på med skärande bearbetning så som svarvar och fräsar mm. Manuella och styrda CNC maskiner. Här är vi bäst på prototyp eller mindre serietillverkning.

Tradition och kunnande
Byggnadssmide grundades 1972. Huvudinriktningen var då konstsmide och gjutjärn. Idag har verksamheten vuxit och breddats väsentligt men vi har varit måna om att bevara hantverkstraditionen och kunnandet inom konstsmidet. Vi har mycket kunnig personal inom Byggsmide, servicesmide, konstsmide, inredningssmide samt skärande bearbetning. Våran personal utbildas kontinuerligt internt och externt.

Organisation
Byggnadssmide har idag 16 smeder. Dessutom finns projektledare och arbetsledare. Funktioner som ekonomi och marknad delas inom koncernen för att bli så kostnadseffektivt som möjligt. I koncernen finns också en egen kranbil för att underlätta transporter.

Verksamhetsområden

Verksamhetsområden

Fastighet/bygg-Områdesskydd
Fastighet/bygg-Trappor
Plåtbearbetning-Byggsmide
Plåtbearbetning-Grovplåtbearbetning över 15mm
Plåtbearbetning-Klippning
Plåtbearbetning-Rörbockning
Plåtbearbetning-Rörbockning & Manipulering
Plåtbearbetning-Rullbockning
Plåtbearbetning-Smide
Plåtbearbetning-Svetsning
Plåtbearbetning-Tunnplåtsbearbetning <6mm
Plåtbearbetning-Valsning

Övrigt

 

För att se kreditupplysningar från UC måste du vara inloggad. Logga in här


Nyheter

Det finns inga nyheter som är relaterade till den här profilen.

Products

products.qimtek.se

Det finns inga artiklar som är relaterade till den här profilen