Alutrade AB

Beskrivning

Alutrade är en komplett leverantör av aluminiumprofiler. Vi tillhandahåller kundanpassade profiler, standardmaterial, ramper - vi levererar allt inom aluminium.

Vår strävan är att vara en samarbetspartner, som erbjuder hela produktionsprocessen från materialanskaffning till färdig produkt, med spetskunskap på specialprodukter.

Vi jobbar med ett omfattande nätverk av Europeiska verk och grossister. Det innebär att vi kan erbjuda över 7 000 standarddimensioner från lager inom en vecka! Från verk finns nästan obegränsade möjligheter med dimensioner och olika legeringar.

Vår styrka är att ta fram kundanpassade verktyg för profiler och specialdimensioner enligt Era önskemål. Vi har även möjlighet att ombesörja bearbetning och ytbehandling.

Alutrade hjälper Er med framtidens aluminiumlösningar. Vi ser fram emot ett gott samarbete!

Adress
Alutrade AB
Box 165
Älgvägen 10
351 04  Växjö
Kronoberg
Sweden
Telefon
0470-74 54 00
Fax
0470-74 54 10
E-post
skicka e-post
Hemsida
www.aluminium.seLinkedIn
Kontaktperson
Mattias Söderqvist
Telefon
0470-74 54 01
Anställda
10 - 30
Omsättning

Specialistområden

aluminium, aluminiumprofiler, specialprofiler, uppkörningsramper, aluminium profiler, kundanpassade profiler, aluminiumlegeringar, aluminiumkonstruktion, aluminiumgrossist, standardprofiler, ytbehandling, återvinning aluminium, konstruktion, aluminiumlösning, kundspecifika profiler, profiloptimering, förädling, ytklasser, färgmärkning

Verksamhetsområden

Verksamhetsområden

Design / Utveckling-Ritningstjänster
Material-Aluminium
Skärande Bearbetning-Borrning
Skärande Bearbetning-CNC Borrning
Skärande Bearbetning-CNC Fräsning
Skärande Bearbetning-CNC Svarvning
Skärande Bearbetning-Fleroperationsbearbetning
Skärande Bearbetning-Gängning
Skärande Bearbetning-Kapning
Skärande Bearbetning-Komplett tillverkning
Skärande Bearbetning-Skärande Bearbetning, CNC

Övrigt

Kvalitetsäkring-ISO 14001
Kvalitetsäkring-ISO 9000
Material-Aluminium

 

För att se kreditupplysningar från UC måste du vara inloggad. Logga in här


Nyheter

En halv miljon extra till medarbetarna
Sedan några år tillbaka delar Växjöföretaget ut en del av vinsten till medarbetarna, något som skapar ansvar, motivation och engagemang. I år får medarbetarna på..
Alutrade levererar stororder till företag i inredningsbranschen
Alutrade levererar stororder till företag i inredningsbranschen Alutrade har fått sin genom tiderna största enskilda order, med ett ordervärde på drygt 3 miljoner SEK. Ordern har dellevererats från december..
Ökad orderingång leder till expandering av lagerutrymmet
Ökad orderingång leder till expandering av lagerutrymmet Alutrade expanderar och effektiviserar lagerutrymmet, som ett led i den ökade orderingången. För att bättre tillgodose kundernas behov av lagerhållning..
Förstärkning på inköp och teknik - välkommen Åsa Engström
Förstärkning på inköp och teknik - välkommen Åsa Engström Åsa kommer närmast från Hyllteknik i Alvesta och kommer nu att arbeta som inköpare samt med teknik hos oss på Alutrade. Välkommen Åsa!
Ny såg i maskinparken hos Alutrade
Ny såg i maskinparken hos Alutrade För att ytterligare kunna korta våra ledtider har Alutrade AB investerat i en ny automatsåg. Alutrades styrka är att ta fram specialprofiler enligt..

Products

products.qimtek.se

Det finns inga artiklar som är relaterade till den här profilen