Maskin AB A. Fransson

Maskin AB A. Fransson

Beskrivning

MAF är ett fullserviceföretag inkl. kvalificerad service av maskiner och reservdelar, utbildning och finansiering. Lager och utställning i Hölö.

Vår filosofi är att samarbeta med våra kunder och de utomordentliga maskinbyggare som vi representerar. Vår mycket kvalificerade och hängivna servicepersonal har tillgång till de bästa hjälpmedlen och kan ofta göra nya maskiner ännu något bättre än när de lämnade fabriken.

Vår solida ekonomi är ytterligare en styrka. Bisnode/Soliditet har gett oss högsta kreditbetyg "AAA" senaste 25 åren. Det betyder trygghet för alla företagets intressenter.

Inställningen att alltid sträva efter att göra våra kunder nöjda är ingen modefluga hos oss utan har varit vägledande från starten 1964. Varje år mäter vi kundnöjdhet på åtta olika punkter och vi har varje år fått ett genomsnittsbetyg över 4.0 på en 5-gradig skala. Att våra kunder blir nöjda, kan utvecklas och växa tillsammans med oss är och har varit vår ledstjärna ända sedan starten.

Vi kan och vill leva upp till Era förväntningar!

Adress
Maskin AB A. Fransson
Hälleby 19
153 92  Hölö
Stockholm
Sweden
Telefon
08-554 309 30
Fax
E-post
skicka e-post
Hemsida
www.maskinfransson.se
Kontaktperson
Henrik Fransson
Telefon
08-554 309 35
Anställda
10 - 30
Omsättning
58,000,000

Specialistområden

Skärteknik
CNC-svarvar
Längdsvarvar
Karusellsvarvar
Vertikalsvarvar
Vertikala fleroperationsmaskiner
Horisontella fleroperationsmaskiner
Femaxliga fleroperationsmaskiner

Verksamhetsområden

Maskin AB A. Fransson
Maskin AB A. Fransson
Maskin AB A. Fransson

Klicka på bilden för att förstora

Maskin AB A. Fransson
Maskin AB A. Fransson
Maskin AB A. Fransson

Verksamhetsområden

Finansiering-Maskinfinansiering
Maskiner för Bearbetning-Arborrverk
Maskiner för Bearbetning-Borrmaskiner
Maskiner för Bearbetning-CNC Fräsar
Maskiner för Bearbetning-CNC Svarvar
Maskiner för Bearbetning-Fräsar
Maskiner för Bearbetning-Gängmaskiner
Maskiner för Bearbetning-Gnistmaskiner
Maskiner för Bearbetning-Horisontella Flerop-maskiner
Maskiner för Bearbetning-Konventionella Svarvar
Maskiner för Bearbetning-Kuggbearbetningsmaskiner
Maskiner för Bearbetning-Sågar och Kapmaskiner
Maskiner för Bearbetning-Slipmaskiner
Maskiner för Bearbetning-Stångautomater
Maskiner för Bearbetning-Vertikala Flerop-maskiner
Underhåll-Balansering
Underhåll-Maskinunderhåll
Utbildning-Maskinoperatör

Övrigt

Industri-Industrimaskiner
Kvalitetsäkring-ISO 9001

 

För att se kreditupplysningar från UC måste du vara inloggad. Logga in här


Nyheter

Vad vi skulle ha visat på ELMIA-mässan den 12-15 maj
Under ELMIA-mässan i Jönköping den 12-15 maj skulle MaskinFransson ha visat 7 maskiner.HEDELIUS ACURA 65, en 5-axlig fleroperationsmaskin som på kort tid har blivit mycket..
Maskin Fransson rekryterar mitt i Coronatider
Maskinleverantören anställer inom sälj för verktyg och verktygsmaskiner. Vi på MaskinFransson är glada att meddela att vi har anställt Peter Blom som..
Microprecision- en av de största kontraktstillverkarna i Mälardalen investerar
Utökar kapaciteten med horisontell flerop från japanska Enshu Microprecision AB i Kungsängen är en av de största kontraktstillverkarna i Mälardalen...
Först i Sverige med nya maskinen
Den största i sin klass.Elisolation AB i Laxå grundades redan på 1940-talet och är verksamma inom områdena för tillverkning av isolationskomponenter till..
Nerike Kugg & Mekan fräser på med ny maskin
Nischade inom skärande bearbetning och tillverkning av transmissionsdetaljer. Nerike Kugg & Mekan AB i Örebro är nischade på både skärande..
Säljaren som blev vd
Redan som nybakad ingenjör fick han anställning som säljare på maskinhandelsföretaget. Idag är han vd och sätter upp riktlinjerna, men vill inte detaljstyra. Mysig sommarstad men..
Järvsöföretaget investerar i utökad fräskapacitet och automation
Investerar i sin första robotcell.Hela cellen, som består av två fleroperationsmaskiner av märket Trident och en robotcell från Marab, levererades i november..
Här tillhör MaskinFransson de regelbundna besökarna
Många av företagets maskiner kommer från regionen och huvuddelen av maskinsäljarens huvudmän finns representerade på Taipei International Machine Tool Show – TIMTOS.Taipei..
MaskinFransson ny agent för Hedelius
MaskinFransson ny agent för Hedelius Sedan den 1 mars 2016 är MaskinFransson ny agent för Hedelius. Hedelius, som ligger i Meppen i nordvästra Tyskland, är en välkänd tillverkare..
Norrköpings Verkstadstekniska investerar i robotlösning
Norrköpings Verkstadstekniska investerar i robotlösning MaskinFransson har levererat en MURATEC MT200G T2 till NVT i Norrköping. "När vi på NVT skulle modernisera vår maskinpark med en robot så tittade..
CMW i Valdemarsvik investerar igen
CMW i Valdemarsvik investerar igen När det var dags att skaffa en ny "Teach in svarv" föll valet på Harrison Alpha 1550XS från MaskinFransson. Maskinen är i produktion efter en väl..
MaskinFransson firar 50-år Välkomna!
MaskinFransson firar 50-år Välkomna! Välkomna till 50-årsjubileum med Öppet Hus i Hölö den 28 augusti 09.00-18.00 Ämne: 50..
Teknikcentrum i Gimo investerar i 3 st Quaser-maskiner för att utbilda framtidens CNC-operatörer
Teknikcentrum i Gimo investerar i 3 st Quaser-maskiner för att utbilda framtidens CNC-operatörer Teknikcentrum är ett Sandvik-ägt utbildningsföretag som utbildar såväl gymnasieelever som YH-studenter samt erbjuder anpassade kurser..
Gama Mekaniska Verkstad rustar för framtiden
Gama Mekaniska Verkstad rustar för framtiden GAMA Mekaniska Verkstad AB i Södertälje har under våren haft en ökad orderingång och har för att utöka sin kapacitet anställt Jovo..
RM Legotjänst investerar i ytterligare en Quaser för att möta den ökade efterfrågan
RM Legotjänst investerar i ytterligare en Quaser för att möta den ökade efterfrågan RM Legotjänst AB är en mekanisk verkstad som tillverkar detaljer i främst aluminium och rostfritt stål. Företaget är specialiserade på..
MaskinFranssons 50-årsjubileum med Öppet Hus i Hölö!
MaskinFranssons 50-årsjubileum med Öppet Hus i Hölö! Tid: Torsdagen den 28 augusti kl 09:00 - 18:00 MaskinFransson grundades 1964 av min farfar Arthur Fransson. Den första agenturen var den välkända engelska..
MaskinFransson levererar ny längdsvarv till Mekanvi
MaskinFransson levererar ny längdsvarv till Mekanvi Vi är glada att meddela att vi nyligen fick leverera och installera en Tsugami längdsvarv B0326-II till Mekanvi i Lundsbrunn! Maskinen har Fanuc 32i..
MaskinFransson visar maskinnyheter och automationslösningar på M.A.X
MaskinFransson visar maskinnyheter och automationslösningar på M.A.X ..
Maskin AB A. Fransson 50 år i branschen
Maskin AB A. Fransson 50 år i branschen I år fyller vi 50 år som företag och det kommer att synas även under MAX-mässan. Vi kommer att ha en monter (A02:21) på närmare..
Filmer och bilder från Maskin AB A. Fransson monter under MAX 2012
Filmer och bilder från Maskin AB A. Fransson monter under MAX 2012 Den 23-26 oktober 2012 ställde Maskin AB A. Fransson ut 5 maskiner i deras monter på MAX 2012.  Länkt till Film och bilder Maskinerna som visades var..
MaskinFransson visar 6 maskiner på Tekniska Mässan
MaskinFransson visar 6 maskiner på Tekniska Mässan Vi kommer att ha en monter på ca 160 m2 och vi kommer att visa följande 6 maskiner. Colchester-Harrison Alpha 1350XS, en Teach-in-svarv som kan köras med 4 olika..
MaskinFransson har ny hemsida
MaskinFransson har ny hemsida MaskinFransson har precis lanserat en ny hemsida med modernare gränssnitt, baserat på innehållshanteringssystemet Drupal som är en..
MaskinFransson har levererat 2 st Quaser MV154-L till Microprim i Eskilstuna
MaskinFransson har levererat 2 st Quaser MV154-L till Microprim i Eskilstuna Microprim är ett legoföretag i Eskilstuna med inriktning på skärande bearbetning och slipning. Kunderna finns från Malmö i söder till Luleå i norr. C:a 50 % av kunderna finns..
MaskinFransson har levererat ytterligare en Quaser till Hova Mekaniska
MaskinFransson har levererat ytterligare en Quaser till Hova Mekaniska Hova Mekaniska Verkstad AB är sedan 1985 ett familjeföretag som idag sysselsätter tretton personer. Företagets största kunder finns inom Offshore industrin men de bearbetar även..
MaskinFransson har levererat en You Ji karusellsvarv till Pani Mekaniska AB!
MaskinFransson har levererat en You Ji karusellsvarv till Pani Mekaniska AB! Pani Mekaniska AB har investerat i en stor karusellsvarv av märket You Ji från Maskin AB Fransson. Pani Mekaniska AB ägs och drivs av Niklas Johansson och Patrik Fredman i..
Trident Machinery ny agentur hos Maskin AB A. Fransson
Trident Machinery ny agentur hos Maskin AB A. Fransson Maskin AB A. Fransson har helt nyligen inlett ett samarbete Trident Machinery som tillverkar supersnabba kompakta maskiner för borrning, gängning och fräsning och till..
NYHETER PÅ EMO 2009
NYHETER PÅ EMO 2009 Quaser Quaser kommer att visa upp en ny vertikal flerop med 1200 x 600 mm bordsstorlek och rörelser 1020 x 610 x 610 mm. Modellen heter MV184 och hamnar storleksmässigt mellan..
You Ji karusellsvarv levererat till Höganäs Verkstad AB
You Ji karusellsvarv levererat till Höganäs Verkstad AB Höganäs Verkstad AB har investerat i en stor karusellsvarv. Bolaget fungerade under lång tid som centralverkstad åt Höganäs AB. 2005 såldes bolaget till Svenska Stålgruppen. Idag..
You Ji karusellsvarv levererad till Recotech AB!
You Ji karusellsvarv levererad till Recotech AB! Recotech AB har investerat i en stor karusellsvarv av märket You Ji från Maskin AB Fransson. Recotech AB, som bildades ur nedläggningen av Volvo Aero Support i Arboga, är ett..

Products

products.qimtek.se

Det finns inga artiklar som är relaterade till den här profilen