Nyheter

Svarvmekano finns på Elmia Subcontractor i år

den 3 november 2014 10:35 Företagsprofil

Vi kommer att finnas på Elmia Subcontractor mässan under 11-14 November i monter B08:02 i samutställning tillsammans med BodyCote S3P group.

Välkommen att besöka eller kontakta oss!

www.svarvmekano.se

Använd följande länk för att registrerar er.

Inbjudningskod

Din inbjudningskod: F402171

Inbjudningskod med länk: http://www.elmia.se/subcontractor/For-besokare/Entrebiljett/?code=F402171

 

Svarvmekano i Malmö AB

Tipsa dina vänner på Facebook
tweetTips dina vänner på LinkedIn

Mer Pressmeddelande

HP presenterar nya Jet Fusion 5200-serien
Fördjupar samtidigt sitt samarbete med Siemens genom sitt Additive Manufacturing Experience Center i Tyskland.HP lanserar i majg sin expanderande portfölj av 3D-skrivare med den nya HP Jet Fusion 5200-serien, med bland annat ett nytt certifierat TPU-material anpassat för att tillverka elastiska delar. Under lanseringseventet presenterades också samarbeten medLäs mer
Elektroautomatiks succéavdelning fyller 5 år
2014 lanserades Elektroautomatiks succéavdelning EA Service. Sedan dess har det gått spikrakt uppåt och serviceavdelningen har utvecklat flera nya erbjudanden. - Det är efterfrågan som styr utbudet, säger Urban Gustavsson, affärsområdeschef för EA Service. Vi har märkt ett stort behov av våra tjänster och det är det som har drivit utvecklingen..
Har du höga krav på prototyper och små serier?
Nu är det bara 1 vecka kvar - Datron neo kommer till Solectros showroom i Lomma.Passa på att boka in ett besök där du kommer att få se hur snabbt och enkelt det är att få fram en färdig detalj med det vägledande, smarta och enkla arbetsflödet på bara fyra steg.    Datron neo har en display med enkel..
Okuma ställer ut på Paris Air Show 2019
Verktygsmaskintillverkarens portfölj för flygindustrin omfattar tillverkningslösningar för många olika arbetsstycken som exempelvis turbinkomponenter, växellådor, hydraulventiler och landningsställ. Okuma, i Sverige representerad av Stenbergs, deltar i årets Paris Air Show den 17-23 juni. Okuma har mer än tre decenniers kompetens inom bearbetningsteknik för flygindustrin och..
WJX högmatningsfräs från Mitsubishi
Mitsubishi Materials har lanserat en ny serie högmatningsfräsar till sitt omfattande sortiment av vändskärsfräsar. WJX har utformats för att vara multi-funktionell och verka med höga matningar för att garantera effektivitet och funktionsduglighet över ett brett urval av applikationer. Den höga matningsprestandan hos denna nya fräskropp innebär att den är..
MittX i Färila stod värd för årets Företagargala i Ljusdal
MittX Aluminiumproffset blev Årets Företagare i Ljusdal 2018 och som värd för årets gala fick man tillfälle att visa såväl företag som produkter lite extra.Torsdagen den 9 maj korades Årets Företagare i Ljusdal 2019. Företagargalan ägde rum hos fjolårsvinnaren MittX i Färila.  MittX Aluminiumproffset AB, som grundades 1995, är proffs på att svetsa i..
Ökande orderingång bakom nyinvesteringar i Järpås
Legföretaget har vid flera tillfällen utökat såväl produktionsyta, som personal och maskinpark. Nu är det dags igen.Franzéns Mekaniska Verkstad AB som grundades 1971 är ett företag med specialisering på avancerad NC-bearbetning. Företaget kör legotillverkning av precisionsdetaljer i såväl små som stora serier till ett flertal av landets ledande..
JUMO heatTHERM P300 mäter säkert och tillförlitligt
Ny panelmonterad 3-fas termostat från JUMO.JUMO heatTHERM P300 utökar JUMOs portfölj med panelmonterade termostater. Enheten kan fås med maximal växlingskapacitet 30 A/480 V. JUMO heatTHERM P300 har en trip-free funktion för ytterligare säkerhet. Den elektromekaniska termostaten finns med olikaLäs mer
Arbabs forskning om verktygsstål ger direkt nytta för stålindustrin
Industridoktoranden Arbab Rehan har på uppdrag av Uddeholm forskat om hur man optimerar kallarbetsstålet Caldie.Hur man framställer verktygsstål är avgörande för att verktyg ska hålla hög kvalitet och vara hållbara över lång tid. – Med rätt typ av värmebehandling förbättras stålets egenskaper avsevärt, säger..
Samlingsmonter på Elmia Subcontractor 2019
För dig som är medlem i MVR har MVR tillsammans med Sinf skapat ett utställarpaket på Elmia Subcontractor 2019. Den 12-15 november har du möjlighet att disponera cirka fyra kvadratmeter yta i Sinfs samlingsmonter i hall B. Det är ett ypperligt tillfälle att marknadsföra ditt företag kostnadseffektivt, skaffa nya kontakter och bygga nätverk. Samlingsmontern..
Han är ny programmeringschef för AH Automation
Stefan Dahlqvist har varit på plats drygt två månader. – Jag lär mig nytt varje dag och trivs bra, konstaterar han. Stefan Dahlqvist har arbetat inom automatiseringsindustrin i drygt 20 år, de sex senaste på Callenberg som programmerare och projektledare. – Jag kände att det var tid för en ny utmaning, motiverarLäs mer
Rototilt breddar redskapsprogrammet med kraftfulla rivtänder
Med en förstärkt konstruktion och slitstål i HB450 både fram, bak och på sidorna är Rototilts rivtänder ett perfekt verktyg för frusen eller hård mark. Ett redskap byggt för att tåla verkligt tuffa tag. - Vi lanserar nu flera nya redskap som breddar vårt tiltrotatorsystem och erbjuder kunderna en helhetslösning. Med våra tiltrotatorer, maskinfästen, och redskap..
Euromaskin expanderar inom industritvättar
Ökar produktutbudet och rekryterar.Renhetskraven i industrin ökar och Euromaskin expanderar utbudet av industritvättar och anställer ytterligare en säljare till sitt kontor i Jönköping. Euromaskin representerar några av Europas främsta tillverkare av tvättutrustning för industrin. FörLäs mer
En ny flerop till Torsåker
Lichron levererar.Lichron AB har nyligen installerat en Bridgeport fleroperationsmaskin modell V1000 till Dalgränsens Mekaniska i Torsåker. Bridgeport V1000 har ett rörelseområde på X/Y/Z 1020/610/610mm. Maskinen har direktdriven spindel, system för temperaturkompenseringLäs mer
Succéstart för EdmoLift i Danmark
De högt satta målen för etableringen har uppnåtts.Lyftbordstillverkaren EdmoLift firar ettårsjubileum i Danmark, och företaget kan se tillbaka på ett fantastiskt första år. De högt satta målen för etableringen har uppnåtts och EdmoLift har på kort tid gjort ett rejält avtryck på den danska marknaden. MedLäs mer