Nyheter

Stjernberg Automation förstärker säljavdelningen

den 5 december 2014 08:16 Företagsprofil

Stjernberg Automation fortsätter att växa och förstärker nu sin säljavdelning genom att anställa Stefan Börjesson.

- Jag kommer närmast från IT-branschen, så inom området automation har jag mycket att lära, berättar Stefan Börjesson. Lyckligtvis har jag mycket kompetenta och hjälpsamma kollegor som har ett djupt tekniskt kunnande. Jag har en spännade, lärorik och utmanande tid framför mig och jag ser fram emot den med tillförsikt, berättar Stefan vidare. 

Stefan har över 20 års erfarenhet av försäljning och började sin anställning hos Stjernberg Automation den 1 december.  

Stjernberg Automation AB

Tipsa dina vänner på Facebook
tweetTips dina vänner på LinkedIn

Mer Pressmeddelande

Mikromekanik i Eskilstuna investerar
Företaget har sedan startet inriktat sig på att bli en marknadsledande leverantör av finmekaniska legodetaljer.Nyligen investerade Mikromekanik i en CLX 350 från DMG MORI. Man hade behov att byta ut en äldre befintlig maskin och upplever att leverantören DMG MORI står för kvalitet. Förväntningarna på den nya maskinen är hög tillgänglighet..
Investeringar för att öka kapaciteten blev ett lyckat drag för Jönköpingsverkstaden
De vågade ta steget med nya maskinlösningar och har även kunnat nyanställa.Jönköpings Modelltillverkning AB har satsat på ny teknik för att möta en ökad efterfrågan på företagets tjänster och produkter. Under 2018 har företaget bland annat investerat i en ny femaxlig fräsmaskin och nu kompletterar man med palettväxlingsmodulerLäs..
Industrigruppen får ny vd
Med ny affärsplan går industrigruppen ,med bas i Norrköping, nu in i en expansiv fas.Hans Nilsson har utsetts till ny vd och koncernchef för Industripartner JohSjö AB. Hans har en bakgrund som General Manager på Ericsson i Stockholm och har lång erfarenhet av ledande befattningar inom Supply Chain, Produktion, Produktledning och globalLäs mer
Investeringar för att öka kapaciteten blev ett lyckat drag för Jönköpingsverkstaden
De vågade ta steget med nya maskinlösningar och har även kunnat nyanställa.Jönköpings Modelltillverkning AB har satsat på ny teknik för att möta en ökad efterfrågan på företagets tjänster och produkter. Under 2018 har företaget bland annat investerat i en ny femaxlig fräsmaskin och nu kompletterar man med palettväxlingsmodulerLäs..
Gasen i botten på Saltängen
Inleder året med en order i mångmiljonklassen. För Saltängen startar 2019 med en riktigt nyårsraket. Företaget har nämligen fått i uppdrag att axla ett projekt värt ca tio miljoner. Vi kan med glädje kan informera om att vi redan nu fått förtroende av en kund i södra Sverige att utföra ett stortLäs mer
En oöverträfflig 3D-kamera
Photoneos absolut senaste 3D-kamera har en oöverträfflig detaljnivå och levererar upp 2mpx 3D-bilder i upp till 20 fps. Detta med en noggrannhet på 0,15 mm. Kameran klarar rörliga objekt med en hastighet av 40 m/s och ni hittar den hos OEM Automatic. PhoXi 3D-kameran använder en patenterad teknik som heter Parallel Structured Light, tack vare en anpassad CMOS bildsensor.Läs mer
Revolution möter evolution – nu lanseras bränslecelldrivna Linde Roadster
Teknologin erbjuder en rad fördelar, bland annat sänkta kostnader, minimal miljöpåverkan och snabb påfyllning.Nu finns Linde Material Handlings revolutionerande truckmodell Roadster tillgänglig med ett av framtidens mest lovande energisystem – bränsleceller. En av de viktigaste frågorna inom materialhantering är vilket energisystem som är rätt för en..
Med fokus på första bearbetningssteget inom aluminiumbearbetning
Sandvik Coromant presenterar sin tangentiella hörnfräs M5Q90 för första grovbearbetningssteget av gjutna aluminiumdetaljer för fordonsindustrin. Det nya verktyget är framtaget för ”cubing” (det första bearbetningssteget av plana ytor efter gjutning) i en passering utan risk för gradbildning på detaljerna. Fräsen är utrustad med tangentiellt placerade..
Investeringar hos aluminiumbåttillverkaren
I 15 år har företaget de aluminiumbåtar, nu omfattar företaget 5.000 kvadratmeter produktionsyta i Öregrund. Håkan von Arronet har med sin bror Niklas byggt aluminiumbåtar i över 15 år. I sitt nybyggda varv i Öregrund på över 5.000 kvm tillverkar man över 200 aluminiumbåtar per år genom proffsig serieproduktion. Nu investerar företaget..
KG Knutsson AB blir exklusiv partner för WhisperPower i Sverige
Nederländska WhisperPower tillverkar innovativa strömförsörjningslösningar för båtar, fartyg och arbetsfordon.Från och med 2019 tar KGK över distribution och marknadsföring för WhisperPower på den svenska marknaden.  ”WhisperPower har några av branschens smartaste lösningar för mobil kraftförsörjning, och kanske marknadens tystaste..
Sålt: En trumlingsbläster till Bredaryd
Pris och kompetens avgörande när Ewes skulle välja trumlingsbläster till sin stålfjäderproduktion.Den beställda trumlingsblästern ska med hjälp av så kallad shot peening eller kulbombning som blästertekniken även kallas, användas i företagets omfattande stålfjäderproduktion för att förstärka och förbättra ytan på..
Teknikprodukter startar samarbete med PXL Seals
Under 2019 utökar Teknikprodukter sitt tätningssortiment med hjälp av en ny spännande samarbetspartner: PXL Seals.  PXL Seals är en fransk producent specialiserad på stora tätningar för bland annat vattenkraft, tung industri och marina applikationer. Produkterna blir ett väldigt bra tillskott i Teknikprodukters redan kompletta sortiment.  Den franska..
Welded tank crown rings
Welded tank crown rings
Did you know that MADESTA - Steel Prefabrication can also take care of pre-assembly and welding of various steel structures? For a tank storage project in the Port of Amsterdam MADESTA delivered prefabricated and welded tank crown rings to a UAE based contractor.  Save time and money, buy prefabricated!
MonoReam – optimerad kylning för flerskärsbrotschar
Flerskärsbrotschar är det naturliga valet när man vill ha höga skärdata och kort bearbetning tid. Pga. de konventionella bearbetningmetodernas begränsningar, har det inte varit möjligt att få kylkanalerna på exakt rätt ställe när man använder stålkroppar. Kompromisser har alltid varit accepterat när det gäller designen av kylkanalerna. Tack..
Ta kontroll över de svåra materialen
Dormer Pramet lanserar nu flera högpresterande sorter för fräsning i härdade material och precis gängsvarvning.Våra nya frässkärsorter inom Pramet-sortimentet, M4303 och M4310, erbjuder hållbarhet och tillförlitlighet i såväl medelfin bearbetning som finbearbetning. Båda sorterna är konstruerade för höghastighetsfräsning av formverktyg,..