Nyheter

J.H Appelqvist erbjuder pulverlackering av skruv

den 6 februari 2019 15:23 Företagsprofil

Pulverlackering

J.H. Appelqvist AB

Tipsa dina vänner på Facebook
tweetTips dina vänner på LinkedIn

Mer Pressmeddelande

Coilmaster är en ny maskin som förbättrar både miljö och för operatör
När sista biten från coilsen ska dras ut blir det ofta stort spill samt operatören utsätts för stora risker med tungt och farligt jobb, säger Anders Gleerup på Agab.AGAB har utvecklat och tillverkat en maskin för coilhantering som ger cirkulär hållbarhet, ergonomisk fördel för operatören samt bättre ekonomi till kunden. -Vi pratar plåtförädling..
Ljungsarps Mekaniska har ledig maskin och produktionskapacitet
Ljungsarps Mekaniska har ledig maskin och produktionskapacitet
Ljungsarps Mekaniska AB har ledig kapacitet för bearbetning av tunnplåt i både maskinpark och produktion. Behöver ni hjälp med laser, stansning, bockning, svetsning, lackering eller montering så finns det just nu ledig kapacitet. Ljungsarps Mekaniska söker samtidigt nya uppdrag och kan erbjuda en komplett maskinpark som står till..
Swerub AB erbjuder gummikomponenter för att vibrationsdämpa, täta och skydda
Swerub AB erbjuder gummikomponenter för att vibrationsdämpa, täta och skydda
Swerub AB erbjuder ett brett sortiment av vibrationsdämpare och andra gummikomponenter för att täta och skydda. De två anläggningar i Ekshärad och Sunne är fullt utrustade för att utveckla alla typer av komponenter som passar ditt företagsbehov.  ”Det vi inte har, tillverkar vi. Att vara våra kunders mest pålitliga partner..
Lecsa Mekan AB i Gnosjöregionen erbjuder ledig kapacitet inom fleroperationsarbete
Lecsa Mekan AB i Gnosjöregionen erbjuder ledig kapacitet inom fleroperationsarbete
Lecsa Mekan AB erbjuder skärande bearbetning i metall och plast och strävar efter att ha en nära kontakt med sina kunder där önskemålen är den styrande faktorn i tillverkningen. Lecsa Mekan arbetar efter devisen att tillfredsställa de behov som dyker upp, vare sig det gäller stora serier eller enstaka prototyper. Nu har Lecsa Mekan ledig kapacitet..
Nystartad legotillverkare satsar på kvalitetsmaskiner
Investerar i utrustning från DMG MORI.Nystartade Axito AB i Helsingborg ägs av Jonas Borgström, som sedan tidigare äger och driver Rockad Lyft & Material Hantering AB. När verksamheten växte beslutade Jonas att starta ett bolag som förser Rockad med alla svarvade och frästa detaljer som behövsLäs mer
Olsons Maskinservice förstärker med två servicetekniker
Två erfarna ansluter till teamet.Olsons Maskinservice välkomnar två nya servicetekniker till sitt team. Det är Björn Jansson och Samuel Sollenby som sedan december har varit ute på fältet och förstärkt vår serviceorganisation i servicedistriktet Småland.   Björn Jansson är uppväxt iLäs mer
CBN-skär för applikationer i härdat stål
För effektiv bearbetning av härdade stål har Mitsubishi Materials ett omfattande sortiment av belagda CBN-skär, BC8100-serien. Fyra sorter utgör ett komplett sortiment: BC8105 för högsta skärhastighet och bästa ytfinish. Denna sort med förbättrad smörjförmåga hos beläggningslagren av CrAlN och TiAlN ger lång livslängd och en..
SSG startar nytt nätverk inom industriell IT och automation
Nätverket riktar sig mot industrin, leverantörer, konsulter och andra intressenter som är intresserade av att tillsammans hitta bäst praxis och vidareutveckla standarder för svensk industri.   Under året planerar SSG att starta upp ett nytt nätverk inom industriell IT och automation.  – Vi siktar på en bred förankring med deltagare som alla har sin syn och..
Nya LED-lampor effektiviserar lackeringsarbetet
Det danska innovationsföretaget SCANGRIP lanserar nu en ny generation av arbetslampor för färg- och lackindustrin.   Lamporna kombinerar ett effektivt LED-ljus i 5 olika färgtemperaturer med den senaste batteritekniken. Den nya arbetsbelysningen gör det nu möjligt för lackeraren att säkerställa korrekt färgåtergivning och en felfri finish av..
Bäst i mångårigt och verkligt korrosionstest
Galfan från SSAB.Nyligen presenterades ett verklighetsbaserat korrosionstest(*) där Galfan från SSAB klart överglänste konkurrerande material när det gäller förmågan att motstå korrosion. Framför allt när det rör sig om konstruktioner som har veck, rundningar eller andraLäs mer
Utbilda dig i Sveriges modernaste verkstad
Här är GPAs utbildningar 2019.Vi har svetsmaskiner för stumsvetsning (även stora dimensioner), muffsvetsning, elmuffsvetsning, tråd- och extrudersvetsning och IR-svetsning. Vi håller kurser inom alla dessa svetstekniker, oavsett om du ska svetsa avloppsrör eller rörsystem för medicinteknik. ViLäs mer
Nya branschorganisation: Swedish Fluid Motion Association (SFMA)
Organisationen syftar till att stärka svensk industris konkurrenskraft, skapa en positiv image för branschen och verkar för en ökad kompetensutveckling.HPF (Hydraulik och Pneumatik Föreningen) och IFS (Intresseföreningen för Fluid Systemteknik) har gått samman och bildat den nya branschorganisationen Swedish Fluid Motion Association (SFMA).  Pneumatik och hydraulik..
ABUS Kransystem i Sverige har utvecklats till en av de största på marknaden inom sitt segment
ABUS Kransystem i Sverige har utvecklats till en av de största på marknaden inom sitt segment
ABUS Kransystem i Sverige har utvecklats till en av de största på marknaden inom sitt segment, standardiserade industrikranar, med lyftkapacitet från 80 kg upp till 120 ton. Den framstående marknadspositionen har uppnåtts genom bl a: Via ett väl utbyggt återförsäljarnät över hela Sverige, från Kristianstad till Kiruna med..
Kärcher - Levereras med inbyggd framgångsfaktor
Kärcher - Levereras med inbyggd framgångsfaktor
Inom Kärcher arbetar mer än 500 ingenjörer och tekniker dagligen med att finna nya lösningar som sätter standarden inom rengöringsteknik. Hundratals patent finns inbyggda i Kärchers maskiner och gör din arbetsdag både enklare, säkrare och mer ekonomisk. Faktorer som hjälper dig att skapa framgång i just din bransch.
En 400-tonnare till Hallsberg
Intercut levererar en stor kantpress från Durma. Anrika Hallsbergs Smide AB har precis fått sin nya stora kantpress, en 400-tonnare från Intercut. Den här gången blev det en DURMA AD-S 40400 med 6-axligt anslag och plåtföljare. Intercuts maskinsäljare, Anders Holgersson, gläds åt sin DURMA agentur. -ViLäs mer