Nyheter

ABUS Kransystem på Underhållsmässan 10-13 mars 2020 - monter B10:22

den 18 februari 2020 14:02 Företagsprofil

Där visas bl a senaste lintelfermodellen, kättingtelfrar, lättraverssystem, portabla aluminiumkranar samt det elektriska styrsystemet ABUControl för traverser.

ABUS elektriska lintelfermodell GM1000M är en kombination av användar- och servicevänlighet, modern design samt intelligent teknik. Det ingår t ex som standard frekvensstyrning, även lyftrörelse, samt att en travers med denna modell utrustas med styrsystem

Läs mer

ABUS Kransystem AB

Tipsa dina vänner på Facebook
tweetTips dina vänner på LinkedIn

Mer Pressmeddelande

Gnosjöföretaget delar ut gratis handdesinfektion till kunderna
Viktigt att vi tillsammans jobbar emot de globala motgångarna och tar oss igenom dem gemensamt, menar Emil Göhlin.Den 18 mars tog familjeföretaget Göhlins i Gnosjö kontakt med bolaget Anolytech AB som har utvecklat utrustning för att effektivt kunna tillverka desinfektionsmedel på lokal nivå. De hade valt att gratis erbjuda handdesinfektionsmedel till de som..
5th Axis sätter en ny standard för 5-axlig bearbetning
För tre år sedan introducerade Partille Tool ett helt nytt fabrikat på den svenska marknaden, amerikanska 5th Axis. Nu släpps flera nyheter inom uppspänning som hjälper till att öka produktivitet och lönsamhet.– Med rätt utrustning kan du förkorta dina tider för omriggning till sekunder, det ger ökad lönsamhet och större produktivitet, säger Bo Blom, vd..
Qimtek stödjer medicintekniska företag med sourcing av komponenter och produkter
Qimtek stödjer medicintekniska företag med sourcing av komponenter och produkter
Qimtek AB, Sveriges största marknadsplats för tillverkningsindustrin, gör sin sourcingtjänst tillgänglig för inköpare i medicintekniska företag. Syftet är att ge inköparna snabb tillgång till underleverantörer i Sverige för att stödja produktionsökningen av vårdutrustning.  ”Behovet av medicinteknisk..
Fine Scandinavia - One Partner
Fine Scandinavia - One Partner
Din flexibla leverantör med stor kapacitet och produktions-anläggningar i Sverige och Vietnam.   Vi hjälper till med Legotillverkning Genom våra moderna produktionsanläggningar i Sverige och Vietnam får du tillgång till kompletta maskinparker och teknologi som stärker ditt företags kapacitet inom industriell produktion och..
Trestad Laser erbjuder djupdragning och hydroformning i en ny Quintus press
Trestad Laser erbjuder djupdragning och hydroformning i en ny Quintus press
Trestad Laser AB i Trollhättan kan erbjuda unik pressning och hydroformning i sin nya Quintus press.  "Genom att beställa en QFM 1.1-800 Quintus Press, tar vi metallformning till nästa nivå." säger VD Patrick Andersson. QUINTUS Djupdragningspress är den mest mångsidiga av Quintus Flexform pressar när det gäller..
JP Legotjänst AB erbjuder paketering & montering
JP Legotjänst AB erbjuder paketering & montering
Montering & paketering är det största av våra affärsområden. Området är brett och rymmer det mesta inom syning, mekanisk montering och förpackning. Hos oss är inget uppdrag oviktigt eller för litet. Berätta vad du vill ha hjälp med så lovar vi återkomma med en lösning och ett..
Haldex permitterar 250 anställda
Anpassar verksamheten efter tillfälligt lägre efterfrågan För att anpassa verksamheten till den lägre efterfrågan som följt av det globala COVID-19 utbrottet har Haldex idag beslutat att per måndagen den 30 mars korttidspermittera flertalet anställda i Landskrona. Sammanlagt berörs cirka 250 medarbetare. DeLäs mer
Hydro först ut bland svenska aluminiumproducenter
Hydros aluminiumanläggningar i Sverige är nu certifierade enligt ASI Performance Standard, som innebär ansvarsfull produktion, inköp och handhavande av aluminium. Certifieringen från Aluminium Stewardship Initiative (ASI) innefattar strängpressnings- och tillverkningsverksamheten vid Hydros anläggningar i Finspång och Vetlanda. Dessutom har Hydros omsmältverk i Sjunnen,..
Öka säkerheten på din arbetsplats när du arbetar med tryckluft
11 tips från CEJN!Att arbeta med tryckluft kräver säkerhetstänkande. Att vara medveten om farorna och ha rätt utrustning är avgörande för en säker arbetsplats och det ska vara säkert och pålitligt utan att det påverkar prestanda och effektivitet. I USA kommer mer än 25Läs mer
Digitaliserad orderhantering sparar tid och säkrar kvaliteten hos Lideco
Lideco är ett svenskt företag som levererar verktygskomponenter från egen produktion och världsledande leverantörer. Med hjälp av Connect Companies och en modern integrationslösning har Lideco nu digitaliserat och automatiserat en stor del av arbetet med offertförfrågningar och orderhantering. För Lideco har den nya integrationslösningen inneburit stora..
Härdservicegruppen expanderar och bygger nytt
Den första etappen innefattar ett investeringsprogram om 15 miljoner.Etableringen av en ny värmebehandlingsenhet i Hallstahammars Kommun är ett resultat av det framgångsrika förvärv Härdservice gjorde för snart 3 år sedan av KVB Kolbäcks Värmebehandling AB. Verksamheten i Kolbäck har sedan förvärvet 2017 genomgått en..
Hydroscand investerar i rörbockningsverksamheten i Hudiksvall
Uppgraderar med senaste tekniken.Hydroscands rörbockningsverksamhet i Hudiksvall har nu uppgraderat sin mätutrustning med den senaste tekniken inom portabla mätarmar för industri. Detta möjliggör en ökad kvalitetssäkring vid exakt mätning av bockade rör. Den nya mätutrustningen användsLäs mer
Renovera teleskopskydd när produktionen pausar
Passar ni på att göra underhåll på er maskinpark när produktionen går ner? Passa även på att se över era teleskopskydd.I dessa oroliga tider när flertalet företag pausar, eller går ner, i sin produktion, då är det många som passar på att göra underhåll på sin maskinpark. Ta då tillfället i akt att se över era teleskopskydd. Om..
Ny motorlyftvagn från Toyota
BT Levio LWI160 med modulbaserad litiumjondesign.Den nya BT Levio LWI160, motorlyftvagnen från Toyota Material Handling, är den första trucken som har utvecklats utifrån litiumjonkonceptet, vilket gör trucken mycket kompakt, lätt och energieffektiv och sätter nya standarder i branschen. ”Vår nya LWI160Läs mer
Exakt konturdetektering för inline kvalitetskontroller
Med den nya PMD Profiler presenterar ifm en ny givare för konturdetektering som är idealisk för kvalitetssäkringsuppgifter direkt i processen. Till skillnad från andra metoder är den nya konturgivaren väldigt lätt att installera och okänslig för omgivande ljus. PMD Profiler fungerar med hjälp av triangulering. Kontursensorn projicerar en rak laserlinje på..