Membership

To find out more about the RFQs on the right and how to get access to the full details, please click on the relevant RFQ and register your interest on the form below it.

For membership advice please contact our membership team on:

+46 (0)8 753 48 00
salj@qimtek.se

RFQ Details

Process:
Tool Making-Jigs & Fixtures
Rfq Id:
150SLX118033
Stage:
Closed
Description:
Här kommer specifikationer på vad jag skulle behöva er hjälp med:

Vi vevar upp långa tygpåsar för hand i dagsläget, se bilder nedan. Vi vill ersätta denna vev med en skruvdragare som fästs på liknande sätt som bilderna visar i bordet och med ett munstycke som ser likadan ut som nedan men passar i en skruvdragare.

Skulle behöva ha hjälp av er med att ta fram ett fäste till en skruvdragare som gör att man kan fästa den stabilt i ett vanligt träbord. Fästet måste dock konstrueras så att man enkelt kan byta batteri på skruvdragaren utan att montera loss skruvdragaren från fästet. Jag tänker då att man kan konstruera fästet så att skruvdragaren hänger utanför bordskanten så att batteriet enkelt kan bytas. Fästet måste vara rejält och stabilt så att skruvdragaren sitter väl fixerat i samma position hela tiden. Jag har gjort en ritning för hand nedan hur jag tänker mig den kan se ut.

Efterfrågar en offert på detta så snart som möjligt!Inte helt enkelt att förklara detta behov men ni är välkomna att komma hit så kan jag visa er ut i verksamheten så ni får en verklig bild över vad som efterfrågas. Slå mig en signal på numret nedan om det är några frågor.
Value:
Unspecified
Reason:
Quotation stage
Region:


If you would like access to the above RFQ, please complete the form below:

*
*
*
*
Add to Facebooktweet thisLet your contacts on LinkedIn know about it