Membership

To find out more about the RFQs on the right and how to get access to the full details, please click on the relevant RFQ and register your interest on the form below it.

For membership advice please contact our membership team on:

+46 (0)8 753 48 00
salj@qimtek.se

Latest material & equipment Rfqs

Material Stockholding-Aluminium
Vi letar efter någon som levererar aluminium i 8 my tjocklek. Det skall vara aluminium i ark eller rulle. Används till att indikera mottryck av luft.
Metrology Equipment & Systems-Scales
Upphandling av nya bandvågar. • 2 st. SEG-enkelvågar med max 3% felvisning, (mätområde 0-80T i dagsläget), bandbredd 1200mm. • Uppmätning och markering av vågsträcka. • Vågställ komplett med lastcell (SEG). • Tachometer, varvtalsgivare med fästen SEG F-25. • 1 Justerbart rullställ före och efter vågställ (plus ett extra set för montering och injustering på en befintlig våg). • Provvikt med avlastningsställ samt provvikt (stansad vikt) möjlighet att använda befintlig provviktsanordning finns. • Transmitter Display SEG Z-H14 A2 eller motsvarande samt skiljeförstärkare (rostfri kapsling för montage på transportören samt signalkabel och 230 v matning finns på plats).
Material Handling & Storage Equipment-Conveyor Equipment
Önskar kontakt med leverantörer för olika transportutrustning för svetsar. Det kan röra sig om något hundratal för mindre modeller till enstyckes av större rullbanor.
Manufacturing & Process Automation-Other Automation Machines
Vi har planer på att investera i ett automationssystem till vår limstation. Vi tillverkar tak/väggar/golv till fritidsfordon. Vi är i ett tidigt projektstadie och behöver underlag för att kunna gå vidare med detta projekt. Tänkbar leverantör bör ha goda kunskaper och erfarenhet att utifrån kundens behov ta fram robot- och automationslösningar.
Material Handling & Storage Equipment-Forklift Trucks
Vi ska köpa in en begagnad motviktstruck som ska vara liten och smidig. Har idag en Linde H30D som är ca 2,30 m hög och ca 1,20 bred, söker nu en likvärdig. Trucken ska ha en lyftkapacitet på 3 ton, lyfthöjd ca 4 meter. Helst ha luftgummihjul. Inköp sker så snart vi hittat lämplig truck.
Manufacturing & Process Automation-Other Automation Machines
Vi skulle vara mycket tacksamma om ni kan skicka oss snarast möjligt en offert, med bästa pris, dörr till dörr till vår adress i Eskilstuna - Sverige. Vänligen kontrollera specifikationen nedan: 1 st SHAFT SEAL VARILIP TPA200600-T251V Varilip 60,0 x 80,0 x 8,0 TRELLEBORG 2 st WIPER WD1701650 d=165 TRELLEBORG Allmänna klausuler: 1. Betalningsvillkor och leveranstid 2. Priser per styck 3. Övriga kostnader 4. Rabatterbjudande 5. Leverans villkor 6. Information om garantier och teknisk support. 7. Alla produkter ska vara original (ingen ersättning). Tack på förhand!
Marking, Labelling & Packaging-Packaging Accessories
Söker leverantör för tryckt tape i banderollform. Historiskt har vi köpt 1200 rullar a´ 110 meter tape per år fördelat på 4-5 beställningar. Teknisk spec skickas efter etablerad kontakt.
Stock Items-Optically Encoded Discs
Stock Items-Optically Encoded Discs
Söker leverantör som har denna detalj i sitt sortiment. Måttet på plastdelen är: höjd 20 mm, bredd hatt 13 mm, bredd under hatt ca 9,2 mm. Utstickande metalldel 8,5 mm med fjädrande funktion. Vårt årsbehov är 12.000st.
Material Stockholding-Stainless steel
Vi söker en grossist som har rör i olika dimensioner och längder, både rostfritt svart material. Vi köper in rör för ca 1-2 milj. SEK/år.
Metrology Equipment & Systems-Scales
Upphandling av bandvågar till ny Gråbergsutfrakt. I anbudet ingår materielleverans av 4 st vågutrustningar enl nedan inkl montage, kabelförläggning, kanalisation, stativ för apparatlådor, inkoppling, avgröning, idrifttagning och igångkörning av levererad utrustning.
Cranes and Lifting equipment-Travers (Overhead crane)
Underhängande travers 5t ca 5 m spännvidd, visningsjobb. Kontakta Magnus Hansen för visningstid
Material Handling & Storage Equipment-Mezzanine Floors
Jag vill omgående få in offerter på en höj- och sänkbar lastbrygga till vår lagerlokal i Malmö. Bygglov är redan beviljat så inköp och installation ska ske snarast.
Stock Items-Optically Encoded Discs
Önskar köpa 2 st impeller, gummihjul med flänsar till pump: UNISTAR 2000, 110120M.
Material Handling & Storage Equipment-Pallet Racking
I samband med en byggnation av snickeri och lager ska jag köpa in pallställ. Det är 2 st väggar som är lika långa som ska täckas med pallställ. Mått på varje vägg är: längd 9 meter, höjd 5 meter, djup 1,20 meter. Inflyttning i lokalerna kommer preliminärt att ske 1/5 2020 men jag vill ha in priser nu för att kunna göra inköp efter semestern.
Building Material-Industrial doors
Vi bygger en livsmedelslokal som är beläget i Kristianstads Kommun och ska köpa in ca 10 st av både snabb/skjutportar. Även ca 10 st innerdörrar av aluminium skall köpas in till projektet. Inköpet skall ske omgående
Manufacturing & Process Automation-Robotics
Vi ska investera i en robotcell med slip, bläster och tvätt. Cellen ska placeras jämte en flerop och även ha en borrenhet. Jag behöver kontakt med leverantörer för att i samråd få fram vilken som är den bästa lösningen för oss. Beslut/order kommer att läggas i augusti-september 2019.
Material Handling & Storage Equipment-Conveyor Equipment
Vi söker leverantör för leverans och montering av 3-4 st drivna rullbanor, ca 10 meter långa vardera. Anpassad för pallgods. Vi håller på att skissa på hur det ska komma att se ut, tänkbar leverantör får gärna komma med tips och ideér på utformningen av det hela.
Cranes and Lifting equipment-Other liftingequipment
Vi söker leverantör för leverans och montering av ett takhängt conveyorsystem med "power and free" funktion, ca 40 meter långt. Vikt på gods ca 2 ton. Vi håller på att skissa på hur det ska komma att se ut, tänkbar leverantör får gärna komma med tips och ideér på utformningen av det hela.
Stock Items-Magnets
Vi utvecklar våra akustiktavlor och har planer på att byta ut befintligt upphängningssystem mot magneter. Tavlorna ska fästas mot vägg så magneterna bör vara starka och med hål i för infästning. Om ni är intresserade av att börja leverera detta till oss är ni välkomna att kontakta mig.
Marking, Labelling & Packaging-Packaging Accessories
Marking, Labelling & Packaging-Packaging Accessories
Jag letar efter en leverantör som kan leverera rep i polyesterull enligt bifogad specifikation i rullar om ca 1000 m. Totalt behov är ca 1 M meter per år.
Building Material-Industrial doors
Upphandling av leverans och montage av port. Bredd: 4,0 meter. Höjd: 4,1 meter. Krav på porten är att den skall kunna köras manuellt och med fjärrstyrning. Service och rep av port skall kunna göras inom 8 timmar. Beställaren har intresse av öppnings och stängningshastighet på port. Beställaren bedriver normal produktionsverksamhet i närheten varför säkerhetsåtgärder för personal och mot störningar av driften skall vidtas.
Cranes and Lifting equipment-Hoist (Telfer)
Cranes and Lifting equipment-Hoist (Telfer)
I would like to ask for offers for renting (4months)/ buying electric chain hoists and synchro steerings. I need one offer for renting (4 months) and second offer for buying because we do not know yet what will be better for us. Please see attached drawing. We will need: - 9 pcs of electric chain hoist (2x 4 that will work together + 1 extra, in case of breaking), - 2 pcs of synchro steering. The electric chain hoists can be Nitchi Co MH5050 or equivalent. One electric chain hoist must have a specified load capacity of at least 5 ton. (Additionally I need also the price for Nitchi Co MH5100S, 10t or equivalent).
Material Stockholding-Aluminium
Material Stockholding-Aluminium
Vi vill komma i kontakt med leverantör som säljer aluminiumprofiler på metervara. Bredd 32mm, höjd 12mm, se även bifogad fil. Vi köper in ca 10 meter åt gången.
Metal Forming Machine Tools-Welding Equipment
Vi ska göra en för oss betydande investering i vår verkstad i syfte att bygga upp en tankverkstad för tillverkning av tryckkärl, bioreaktorer, och processtankar till läkemedelsindustrin. Vi ska då också automatisera rundsvetsningen. Tjocklekar 3-12 mm, Ø 500-3000, mestadels i austenitiskt rostfritt stål. Möjligen skulle en robot kunna vara inblandad men absolut en styrd enhet.
Stock Items-Pumps
Vi har behov av en leverantör av doseringspumpar. Dom ska kunna avge 1-50 ml/minut och gå på 12 volt likström. Till dessa behöver vi också flödesgivare för att verifiera rätt flöde. Behovet är ca 200 st på ett år.
Marking, Labelling & Packaging-Packaging Accessories
Vi är ett gjuteri som använder mycket emballage för att packa gjutgods för våra kunder. Just nu letar vi efter en leverantör, som kan erbjuda oss priset 3,50 SEK på Wellark 1150x750mmx3mm. Årsvolym för är ca. 50 000 st. Vänligen återkom med offerten senast den 20 Mars.
Metrology Equipment & Systems-Scales
Upphandling av bandvågar. I anbudet ingår materielleverans, montage, all kabelförläggning, kanalisation, stativ för apparatlådor, montage, inkoppling, avgröning, idrifttagning och igångkörning av levererad utrustning ingår i entreprenaden. Samtliga kapslingar, yttre apparater och givare som ingår i denna leverans ska förses med skyltar (vit plast, svart text). Vågsträckor skall märkas upp med rostfri skylt med utskuren text (Vågsträcka) storlek på skylt: längd 400 mm bredd anpassas till balkliv. I anbudet ingår att uppdatera befintliga mekaniska ritningar med våginstallation.
Cranes and Lifting equipment-Travers (Overhead crane)
Upphandling av konstruktion, tillverkning, leverans och montage av telferbalk ca 12 m samt leverans och montage av en ny telfer på 5 ton. Specifikation: Ny montage av telferbalk ca 12 m samt ska en ny 5 tons telfer levereras och monteras in och driftsättas, el-montage till telfer, eventuell strossning i taket för att klara lyfthöjd, demontage av befintlig telferbalk, konstruktion, beräkningar och ritningar skall ingå i offerten, uppdatering dokumentation i LKAB:s ritning system (Doris), montage höjd ska samordnas med brukarna innan montage utförs, erforderliga ställningar, montagelyft, transporter ska ingå i offerten, leverantören skall vid avtalad tidpunkt eller senast vid övertagandet överlämna de dokument som ska följa Anläggningen enligt tillämpliga förordningar, produktdirektiv och harmoniserade standarder avseende produkter och material som ingår i Anläggningen.
Cranes and Lifting equipment-Other liftingequipment
Vi kommer att göra om lite i vår paketering/montering under våren och jag ska köpa in 2 st telfrar i samband med detta. Maxvikt på lyften 100-150 kg. Offerter välkomnas!
Stock Items-Optically Encoded Discs
Söker leverantör av PA 12 slang i flertalet olika dimensioner och färger. Köper in mellan 1000-3000st/avrop och artikel.