Membership

To find out more about the RFQs on the right and how to get access to the full details, please click on the relevant RFQ and register your interest on the form below it.

For membership advice please contact our membership team on:

+46 (0)8 753 48 00
salj@qimtek.se

Latest material & equipment Rfqs

Metal Cutting Machine Tools-Bandsaws
Önskar offerter på en automatisk kapmaskin/klingsåg för att kapa rör som är upp till 200mm i fyrkant. Den ska även kunna gera. Ny eller bättre begagnad.
Manufacturing & Process Automation-Other Automation Machines
Manufacturing & Process Automation-Other Automation Machines
Söker leverantör som kan hjälpa oss att ta fram en lösning. Vi ska parallellvinkla in laminat från sidan, från början sitter laminatrullarna ca 2,8-2,9m parallellt med linjen. Problemet vi behöver hjälp med att lösa är matningen samt limningen från den högra nedre sektionen (standardenhet). Det rödstreckade området är där vi lastar på laminaten från truck. Det i mitten är schematiskt hur limboxen kan se ut. Det lila är där vi tänker att vi vinklar in laminatet. Inmatningshöjden på transportbanan är 800mm och det måste matas från undersidan. Vi vill inte ha lim på någon rulle och limmet ska vara på ovansidan när det matas in på transportören. Laminering på rulle för limning av både ovan- och undersida. Idag måste vi köra en sida åt gången och sedan vända på skivan, kan man lösa det på ett smidigt sätt? Skivan är av kompositmaterial som klarar en radie på 50mm. Bredden på laminatet varierar mellan 1160-1300mm. Största skivorna är 1200x3000mm. Tänkbar leverantör kontaktar inköparen helst via e-post i ett första skede.
Material Stockholding-Stainless steel
Jag har behov av att hitta underleverantörer som kan leverera material på kolvstänger av den större varianten. Material kolvstänger: EN 1.4462 Diameter kolvstänger: 250 och 320 mm Längd: 7500 mm (får ej vara ihopsvetsat, ska vara hela längder).
Cranes and Lifting equipment-Other liftingequipment
Vi har för närvarande behov att köpa in ett flertal lyftverktyg både till motorblock och cylinderhuvud som väger upp till c:a 400 kg. Lyftverktygen ska användas tillsammans med svängkran, telfer eller liknande. Välkomnar kontakter från leverantörer som har kapacitet att leverera detta.
Stock Items-Pumps
Vi önskar få kontakt med leverantörer och få in offerter på en pump och pistol för att fylla 2-komponentmassa i kretskortslådor. Behöver inte vara någon avancerad utrustning.
Manufacturing & Process Automation-Other Automation Machines
Vi önskar offerter på en vibrationsfeeder för nitmuttar i aluminium M8 som en robot skall plocka.
Metrology Equipment & Systems-Scales
Vi har planer att investera i 1 st pallvåg för europall med krage. Vågen ska kunna räkna antal artiklar på pallen också. Det finns även planer på att investera i 2-3 st artikelvågar för kartonger med vikt upp till ca 25 kg.
Material Handling & Storage Equipment-Forklift Trucks
Vi har planer på att investera i en begagnad truck för inomhusbruk, typ ledstaplare, som skall kunna lyfta max 500 kg och upp till 3,5 meter.
Material Stockholding-Steel
Söker leverantör av olika material; bandstål, galvaniserad plåt spaltad i smala band. Tjocklek 0,4 och 0,5mm. Bredd: 20mm och 25mm, köper mestadels 20mm. Årsbehov 50-60 ton, köper in 10 ton åt gången. Söker även leverantör av perforerad tunnplåt med både runda och fyrkantiga hål samt sträckmetall i galvad plåt, aluminium och rostfritt.
Cranes and Lifting equipment-4-Post Lifts / Service Lifts
Vi kommer att göra en upphandling av 1st 2-pelarlyft "twin bush 5.0 heavy line" som ska klara att lyfta minst 4,5 ton till utbildningshall Revingehed utanför Lund.
Marking, Labelling & Packaging-Marking, Labelling, Packaging & Wrapping
Vi söker leverantör av en förslutningsmaskin, helautomatisk eller semiautomatisk. Maskinen skall sätta på en kork på en plastflaska som kommer på ett band eller en conveyor och sedan dra åt korken. Produkten innehåller handsprit. Idag görs detta manuellt, volymer strax under 5000st/dag och det vill vi nu öka. Önskar förslag på en lämplig lösning till detta, önskar kontakter omgående!
Building Material-Stairs
Aktuellt att ta in priser på montering av ståltrappor, utrymningstrappor samt invändiga trappor, till projektet som omfattar tennishall och gymnastikhall i Höganäs. Totalyta 2000 m². Inköp sker under april/maj 2020, entreprenaden ska utföras under juni månad 2020. Intresseanmälan via mejl till ansvarig inköpare för att ha möjlighet att ta del av underlag och lämna anbud.
Stock Items-Magnets
Är nedanstående magnet något som ni skulle kunna få fram till oss? Jag tänkte mig cirka 50-100 st. Målpris 23 kr/st. Magnet N48 Dia 16x8mm, 100°C Ø 16 x 8(a) mm N48M, tolerance ± 0,1 to all Axially magnetized 100°C
Material Stockholding-Plastics
Vi är i akut behov av 8mm Fep snöre med viton kärna, totalt behov 45 meter. Önskar köpa 15 meter inom 1 vecka, resterande 30 meter så fort som möjligt. Söker någon leverantör som har detta i sitt sortiment.
Material Stockholding-Plastics
Vi söker någon som kan leverera PFA till oss. Ca 50 mµ.
Marking, Labelling & Packaging-Packaging Accessories
Vi önskar få in offerter på vårt sortiment av vita kartonger enligt antal (från 2019) och storlekar i bifogad lista. Det är 24 olika storlekar där den vi har flest av är 430x50x50. Årsbehovet av denna var 500 st 2019.
Marking, Labelling & Packaging-Packaging Accessories
Söker leverantör av engångpallar. De kraven vi har är måtten:1200x800 mm 5-6 brädor, 16x75 mm ISPM15 Vi köper ca 9000 st pallar om året.
Metal Forming Machine Tools-Plasma Cutters
Vi önskar köpa in en cnc-styrd plasmaskärmaskin. Plåtarna som ska skäras är 1 x 2 meter och 2-3 mm tjocka. Maskinen kan vara endera ny eller bättre begagnad, typ demokörd. Önskar göra inköpet innan semestern 2020.
Building Material-Storage buildings
Vi planerar att investera i ett lagertält, mått ca 10x30 meter. Det ska vara 1st alternativt 2st portar som ska vara ca 5-6 meter höga och ca 4-5 meter breda.
Metal Cutting Machine Tools-Tumbling Machines
Vi ska investera i trumlingsutrustning. Ska kunna ta detaljer som är 400-500mm långa.
Safety and Security Equipment-Other
Jag söker omgående en leverantör som kan offerera ansiktsmasker/munskydd FFP3 eller liknande. Offert önskas på 1000 2000 5000 10 000. Vår nuvarande leverantör har problem med leveranser p. g.a coronaviruset.
Building Material-Industrial doors
Inbjuder Er att inkomma med anbud på leverans och montage av portar till transporten Vitåfors. - Leverans och montage av vikportar och takskjutsportar till transporten Vitåfors - Totalt antal portar som ska bytas är 20st under en 3-årsperiod - Under 2020 är de planerat att byta ca 6-7 st. portar. - I anbudet ska total pris för samtliga portar samt för respektive portmodell specificeras - Montage och idrifttagning utförs av leverantören
Marking Equipment-Other Marking Equipment
Vi ska köpa in en automatiserad klipp-/kapmaskin för tejpremsor med skyddspapper på. Viktigt att vi kan ställa in tejpens längd och antal. Bitarna vi ska klippa i första skedet är 170 mm x 50 mm. Önskar leverans av maskinen under våren då produktionen skall vara i full gång under sommaren.
Material Handling & Storage Equipment-Other Material Handling
Ni inbjuds härmed att inkomma med anbud på leverans samt montage av enkelsidigt grenställ, centralförrådet Svappavaara. Grenställ med höjd 3500mm med 9st gavlar c/c 1000mm. Varje gavel med 4st armar + asfaltfot (4 nivåer + asfaltfot) längd på arm/asfaltfot=800mm. Armen har en lutning på ca 2 grader uppåt i obelastat tillstånd. Utbredd last/arm min 350Kg. Varje gavel ska vara hålad för att kunna justera höjden på armarna c/c 100mm. Gallerdurk ska ingå på samtliga nivåer förutom på foten. Montage inklusive resor ska ingå i offerten. Leverans CF Svappavaara ska ingå i offerten. Plats centralförrådet Svappavaara. Underlag på golvet där grenstället ska vara är asfalt. Beställaren lossar samt kör grenställ till montageplatsen inom Svappavaara. Beställaren tillhandahåller gaffeltruck på plats centralförrådet Svappavaara.
Stock Items-Motors, Electric
Önskar pris och leveranstid på följande artiklar: 1st. Växellåda: Bonfiglioli W110 U KA P100 1st. Elmotor ABB Motors M2AA 100 LB-4 3Kw
Stock Items-Fastners
Önskar få kontakt med leverantör för att kunna få prisuppgift på diverse fästelement; skruvar i olika storlekar och utförande, årsvolymer 250.000-300.000st, mellan 10.000-80.000st/avrop, små gummibuffertar, plastbrickor m.m. årsvolym några 1000-tal/år.
Metal Cutting Machine Tools-Grinding Machines
Vi ska köpa in en rundslipningsmaskin som ersättning till vår gamla. Offerter önskas omgående. Vi är öppna för förslag gällande fabrikat. Slipen kan endera vara ny eller bättre begagnad. Styrd eller manuell spelar inte heller någon roll. Detaljer: Ø 250 mm och längd 400-500 mm.
Building Material-Storage buildings
Upphandling och leverans av lagertält med avfuktare. Lagertältet ska klara av vinterförhållande (snölast och vind) som är i Kiruna. Storleken 10x20m med vikport med gångdörr storlek 4x4m. I leveransen ska lagertältet vara utrustad med avfuktare och ventilation så att en torr miljö kan uppnås. I porten skall en traktor typ L90 rymmas. Leveransen skall följa gällande krav och normer.
Environmental Equipment-Other Environmental Equipment
Vi ska köpa in avgasutsug som ska användas till dieselmotorer. Det ska ha 2 st vikbara armar. Välkommen med din offert.
Cranes and Lifting equipment-Travers (Overhead crane)
Vi ska köpa in en travers 17 x 7 meter, lyftkapacitet 1 ton. Välkomna med offerter!