Membership

To find out more about the RFQs on the right and how to get access to the full details, please click on the relevant RFQ and register your interest on the form below it.

For membership advice please contact our membership team on:

+46 (0)8 753 48 00
salj@qimtek.se

Latest material & equipment Rfqs

Stock Items-Motors, Electric
Önskar pris och leveranstid på följande artiklar: 1st. Växellåda: Bonfiglioli W110 U KA P100 1st. Elmotor ABB Motors M2AA 100 LB-4 3Kw
Stock Items-Fastners
Önskar få kontakt med leverantör för att kunna få prisuppgift på diverse fästelement; skruvar i olika storlekar och utförande, årsvolymer 250.000-300.000st, mellan 10.000-80.000st/avrop, små gummibuffertar, plastbrickor m.m. årsvolym några 1000-tal/år.
Metal Cutting Machine Tools-Grinding Machines
Vi ska köpa in en rundslipningsmaskin som ersättning till vår gamla. Offerter önskas omgående. Vi är öppna för förslag gällande fabrikat. Slipen kan endera vara ny eller bättre begagnad. Styrd eller manuell spelar inte heller någon roll. Detaljer: Ø 250 mm och längd 400-500 mm.
Building Material-Storage buildings
Upphandling och leverans av lagertält med avfuktare. Lagertältet ska klara av vinterförhållande (snölast och vind) som är i Kiruna. Storleken 10x20m med vikport med gångdörr storlek 4x4m. I leveransen ska lagertältet vara utrustad med avfuktare och ventilation så att en torr miljö kan uppnås. I porten skall en traktor typ L90 rymmas. Leveransen skall följa gällande krav och normer.
Environmental Equipment-Other Environmental Equipment
Vi ska köpa in avgasutsug som ska användas till dieselmotorer. Det ska ha 2 st vikbara armar. Välkommen med din offert.
Cranes and Lifting equipment-Travers (Overhead crane)
Vi ska köpa in en travers 17 x 7 meter, lyftkapacitet 1 ton. Välkomna med offerter!
Material Handling & Storage Equipment-Pallet Racking
Anbudsfrågan gällande pall-stallage och montage. Längs båda långsidor skall pall-stallage monteras. 3 fack hög, 5 enheter bred. Monteras fackmannamässigt med påkörningsskydd & genomkörningsskydd. Slutbesiktning för användning ska vara inkluderad.
Material Handling & Storage Equipment-Conveyor Equipment
Upphandling av transportband till långlinje Kiruna sovringsverk. 3st transportband á 200 meter. 1st transortband á 100 meter.
Stock Items-Motors, Electric
Vi behöver investera i en ny magnetbroms till en elmotor, Intorq, och det är en 8 Nm 205 VDC 25 W. BFK 458-08E nr 00519524.
Material Handling & Storage Equipment-Racking/Shelving
Önskar få in offerter på grenställ. Det skall vara ca 5,5 meter högt och ha 3st "gavlar/balkar" med 6st "armar" på varje gavel. Lyftkapacitet ca 500 kg/hylla.
Cranes and Lifting equipment-Travers (Overhead crane)
Vi ska köpa in en ny travers som har en lyftkapacitet på 3 ton. Spännvidd 15 meter. Skall monteras på befintlig traversbana.
Plastic Machines and Equipment-Other Plastic Equipment
Vi ska köpa en plastbockningsmaskin till liten verksamhet (hjälpmedelscentral). Liten nätt maskin för plastbockning.
Metal Forming Machine Tools-Rolling Machines
Vi söker efter en begagnad rundvalsmaskin, 2 meter bred. Förbockning och konvalsning. Bör klara att hantera 8mm plåtar.
Material Stockholding-Steel
Vi är i behov av material, letar totalt 6 meter som skall kapas i 0,6m längder. Ämnesrör dim 101,6x82,1 OVAKO 380. Söker leverantör av detta omgående.
Cranes and Lifting equipment-Travers (Overhead crane)
Det är just nu aktuellt att ta in priser på travers i samband med ett projekt i Gällivare som omfattar nybyggnad av industrihall för LKAB. Storleken på hallen är 32x28 meter. Markarbeten ska starta direkt efter nyår, dvs början av januari 2020. Kontakta ansvarig inköpare för mer information om projektet och underlag.
Building Material-Industrial doors
Det är just nu aktuellt att ta in priser på 2 st stora portar, för lastbil, i samband med ett projekt i Gällivare som omfattar nybyggnad av industrihall för LKAB. Storleken på hallen är 32x28 meter. Markarbeten ska starta direkt efter nyår, dvs början av januari 2020. Kontakta ansvarig inköpare för mer information om projektet och underlag.
Material Stockholding-Aluminium
Vi tillverkar poolskydd. Vi söker nu aluminiumrör, anodiserade för säsongen 2020.
Material Handling & Storage Equipment-Conveyor Equipment
Vi ska investera i en barktransportör som har en kapacitet på 100m³/timme. Längd ca 330 meter och ca 30 meter i höjdskillnad. Det skall även ingå på- och avlastning från bandet. Kvalificerade leverantörer är välkommen med en intresseanmälan för att få ta del av underlagen.
Cranes and Lifting equipment-Light weight crane system (Profile system)
Önskar offerter på ett lyftbord, gärna med en liten bordsskiva som är max 800mm bred och 1200mm lång. Klara en vikt på 2 ton. Det är viktigt att lyftbordet är lågt när det är nedfällt.
Marking, Labelling & Packaging-Packaging Accessories
Marking, Labelling & Packaging-Packaging Accessories
Söker leverantör för tillverkning av dekal 50,5 x 15,5 mm. De vi köpt tidigare har levererats på rulle. Offert önskas för 200 st.
Environmental Equipment-Oil separators
Upphandling av oljeavskiljare system komplett med slamavskiljare, oljeavskiljare med larm samt pumpstation.
Stock Items-Pumps
Anbudsförfrågan gäller: Utbyte av tre st kompletta vakuumpumpsanläggningar. Demontering av befintliga pumpar (remdrivna Nash CL6000), motorer, kanal/rörsystem, betongfundament. Tillverkning av kanal/rörsystem, ljuddämpare, vattenavskiljare, pumpramar, kopplingsskydd. Samtliga betongarbeten som håltagning, rivning av fundament, gjutning av nya fundament. Rörinstallation av vakuumkanalsystem tätvatten och avtappningar. Montage av kompletta vakuumpumpsanläggningar. Samtlig demonterad utrustning körs utanför verk.
Material Stockholding-Plastics
Söker leverantör av skiva i nedbrytbar plast. Mått 400 x 400 mm. 300 st i en första order.
Marking, Labelling & Packaging-Packaging Accessories
Söker leverantör för tillverkning av emballage i kartong. 200 st av 5878556-02 och 500 st av 5882257-02.
Material Handling & Storage Equipment-Conveyor Equipment
Inbjuder Er att inkomma med anbud avseende Tillverkning transportör, Anrikningsverket, ficktoppen i Svappavaara. Den befintliga transportören ska ersättas med en helt ny transportör. Liknande som den befintliga TR005. Design på transportören och åket ska tas fram i samråd med beställaren. Banddrivning (eldrivtrumma) och åkdrift återanvänds. Konstruktion samt utförande. Relationsritningar skall vara inlästa i vårt ritningssystem ”Doris” efter att projektet avslutats. Beställaren skall äga rätten att fritt använda alla ritningar som tagits fram av entreprenören. Beställaren önskar att konstruktion och tillverkning startar så snart som möjligt efter antaget anbud. Arbetet skall slutföras under det planerade underhållsstoppet i april 2020 v.16-18 Transportören skall vara klar att användas i produktion 2020-04-27.
Stock Items-Optically Encoded Discs
Vi söker efter pumphus till våra pumpar. Dom ska vara ca 900x600mm i botten och ca 950mm höga. Kan vara tillverkade i glasfiber eller plåt. Vi köper in 35-50st/batch. Dessa pumphus ska finnas i ert standardsortiment och alltså inget som vi vill låta tillverkas enbart för oss.
Metal Cutting Machine Tools-Bandsaws
Vi ska investera i en begagnad kapmaskin. Klara av kapa 150mm balkar.
Metal Forming Machine Tools-Press-brakes
Vi har planer på att investera i en begagnad kantvikmaskin. Den ska klara plåtar som är upp till 4 mm tjocka och 2500mm breda.
Stock Items-Optically Encoded Discs
Söker leverantör av blandrör till tuber för 2-komponentslim. Vi gör av med ungefär 60'000 st /år och skulle önska komma ner till riktpris runt 4 kr/st.
Building Material-Storage buildings
Vi har behov av att köpa ett industritält för lagerhållning av material. Tältets storlek ska vara 10x20 meter och inkludera port. Portens storlek måste minst vara 3 m bred och 3,5 m hög då man ska kunna köra in i tältet för att hämta och lämna material. Tältet kan vara lättare begagnat med full funktion. Tältet skall vara oisolerat. Snözon 3.