Membership

To find out more about the RFQs on the right and how to get access to the full details, please click on the relevant RFQ and register your interest on the form below it.

For membership advice please contact our membership team on:

+46 (0)8 753 48 00
salj@qimtek.se

Latest material & equipment Rfqs

Stock Items-Optically Encoded Discs
Stock Items-Optically Encoded Discs
Söker leverantör som har denna detalj i sitt sortiment. Måttet på plastdelen är: höjd 20 mm, bredd hatt 13 mm, bredd under hatt ca 9,2 mm. Utstickande metalldel 8,5 mm med fjädrande funktion. Vårt årsbehov är 12.000st.
Material Stockholding-Stainless steel
Vi söker en grossist som har rör i olika dimensioner och längder, både rostfritt svart material. Vi köper in rör för ca 1-2 milj. SEK/år.
Metrology Equipment & Systems-Scales
Upphandling av bandvågar till ny Gråbergsutfrakt. I anbudet ingår materielleverans av 4 st vågutrustningar enl nedan inkl montage, kabelförläggning, kanalisation, stativ för apparatlådor, inkoppling, avgröning, idrifttagning och igångkörning av levererad utrustning.
Cranes and Lifting equipment-Travers (Overhead crane)
Underhängande travers 5t ca 5 m spännvidd, visningsjobb. Kontakta Magnus Hansen för visningstid
Material Handling & Storage Equipment-Mezzanine Floors
Jag vill omgående få in offerter på en höj- och sänkbar lastbrygga till vår lagerlokal i Malmö. Bygglov är redan beviljat så inköp och installation ska ske snarast.
Stock Items-Optically Encoded Discs
Önskar köpa 2 st impeller, gummihjul med flänsar till pump: UNISTAR 2000, 110120M.
Material Handling & Storage Equipment-Pallet Racking
I samband med en byggnation av snickeri och lager ska jag köpa in pallställ. Det är 2 st väggar som är lika långa som ska täckas med pallställ. Mått på varje vägg är: längd 9 meter, höjd 5 meter, djup 1,20 meter. Inflyttning i lokalerna kommer preliminärt att ske 1/5 2020 men jag vill ha in priser nu för att kunna göra inköp efter semestern.
Building Material-Industrial doors
Vi bygger en livsmedelslokal som är beläget i Kristianstads Kommun och ska köpa in ca 10 st av både snabb/skjutportar. Även ca 10 st innerdörrar av aluminium skall köpas in till projektet. Inköpet skall ske omgående
Manufacturing & Process Automation-Robotics
Vi ska investera i en robotcell med slip, bläster och tvätt. Cellen ska placeras jämte en flerop och även ha en borrenhet. Jag behöver kontakt med leverantörer för att i samråd få fram vilken som är den bästa lösningen för oss. Beslut/order kommer att läggas i augusti-september 2019.
Material Handling & Storage Equipment-Conveyor Equipment
Vi söker leverantör för leverans och montering av 3-4 st drivna rullbanor, ca 10 meter långa vardera. Anpassad för pallgods. Vi håller på att skissa på hur det ska komma att se ut, tänkbar leverantör får gärna komma med tips och ideér på utformningen av det hela.
Cranes and Lifting equipment-Other liftingequipment
Vi söker leverantör för leverans och montering av ett takhängt conveyorsystem med "power and free" funktion, ca 40 meter långt. Vikt på gods ca 2 ton. Vi håller på att skissa på hur det ska komma att se ut, tänkbar leverantör får gärna komma med tips och ideér på utformningen av det hela.
Stock Items-Magnets
Vi utvecklar våra akustiktavlor och har planer på att byta ut befintligt upphängningssystem mot magneter. Tavlorna ska fästas mot vägg så magneterna bör vara starka och med hål i för infästning. Om ni är intresserade av att börja leverera detta till oss är ni välkomna att kontakta mig.
Marking, Labelling & Packaging-Packaging Accessories
Marking, Labelling & Packaging-Packaging Accessories
Jag letar efter en leverantör som kan leverera rep i polyesterull enligt bifogad specifikation i rullar om ca 1000 m. Totalt behov är ca 1 M meter per år.
Building Material-Industrial doors
Upphandling av leverans och montage av port. Bredd: 4,0 meter. Höjd: 4,1 meter. Krav på porten är att den skall kunna köras manuellt och med fjärrstyrning. Service och rep av port skall kunna göras inom 8 timmar. Beställaren har intresse av öppnings och stängningshastighet på port. Beställaren bedriver normal produktionsverksamhet i närheten varför säkerhetsåtgärder för personal och mot störningar av driften skall vidtas.
Cranes and Lifting equipment-Hoist (Telfer)
Cranes and Lifting equipment-Hoist (Telfer)
I would like to ask for offers for renting (4months)/ buying electric chain hoists and synchro steerings. I need one offer for renting (4 months) and second offer for buying because we do not know yet what will be better for us. Please see attached drawing. We will need: - 9 pcs of electric chain hoist (2x 4 that will work together + 1 extra, in case of breaking), - 2 pcs of synchro steering. The electric chain hoists can be Nitchi Co MH5050 or equivalent. One electric chain hoist must have a specified load capacity of at least 5 ton. (Additionally I need also the price for Nitchi Co MH5100S, 10t or equivalent).
Material Stockholding-Aluminium
Material Stockholding-Aluminium
Vi vill komma i kontakt med leverantör som säljer aluminiumprofiler på metervara. Bredd 32mm, höjd 12mm, se även bifogad fil. Vi köper in ca 10 meter åt gången.
Metal Forming Machine Tools-Welding Equipment
Vi ska göra en för oss betydande investering i vår verkstad i syfte att bygga upp en tankverkstad för tillverkning av tryckkärl, bioreaktorer, och processtankar till läkemedelsindustrin. Vi ska då också automatisera rundsvetsningen. Tjocklekar 3-12 mm, Ø 500-3000, mestadels i austenitiskt rostfritt stål. Möjligen skulle en robot kunna vara inblandad men absolut en styrd enhet.
Stock Items-Pumps
Vi har behov av en leverantör av doseringspumpar. Dom ska kunna avge 1-50 ml/minut och gå på 12 volt likström. Till dessa behöver vi också flödesgivare för att verifiera rätt flöde. Behovet är ca 200 st på ett år.
Marking, Labelling & Packaging-Packaging Accessories
Vi är ett gjuteri som använder mycket emballage för att packa gjutgods för våra kunder. Just nu letar vi efter en leverantör, som kan erbjuda oss priset 3,50 SEK på Wellark 1150x750mmx3mm. Årsvolym för är ca. 50 000 st. Vänligen återkom med offerten senast den 20 Mars.
Metrology Equipment & Systems-Scales
Upphandling av bandvågar. I anbudet ingår materielleverans, montage, all kabelförläggning, kanalisation, stativ för apparatlådor, montage, inkoppling, avgröning, idrifttagning och igångkörning av levererad utrustning ingår i entreprenaden. Samtliga kapslingar, yttre apparater och givare som ingår i denna leverans ska förses med skyltar (vit plast, svart text). Vågsträckor skall märkas upp med rostfri skylt med utskuren text (Vågsträcka) storlek på skylt: längd 400 mm bredd anpassas till balkliv. I anbudet ingår att uppdatera befintliga mekaniska ritningar med våginstallation.
Cranes and Lifting equipment-Travers (Overhead crane)
Upphandling av konstruktion, tillverkning, leverans och montage av telferbalk ca 12 m samt leverans och montage av en ny telfer på 5 ton. Specifikation: Ny montage av telferbalk ca 12 m samt ska en ny 5 tons telfer levereras och monteras in och driftsättas, el-montage till telfer, eventuell strossning i taket för att klara lyfthöjd, demontage av befintlig telferbalk, konstruktion, beräkningar och ritningar skall ingå i offerten, uppdatering dokumentation i LKAB:s ritning system (Doris), montage höjd ska samordnas med brukarna innan montage utförs, erforderliga ställningar, montagelyft, transporter ska ingå i offerten, leverantören skall vid avtalad tidpunkt eller senast vid övertagandet överlämna de dokument som ska följa Anläggningen enligt tillämpliga förordningar, produktdirektiv och harmoniserade standarder avseende produkter och material som ingår i Anläggningen.
Cranes and Lifting equipment-Other liftingequipment
Vi kommer att göra om lite i vår paketering/montering under våren och jag ska köpa in 2 st telfrar i samband med detta. Maxvikt på lyften 100-150 kg. Offerter välkomnas!
Stock Items-Optically Encoded Discs
Söker leverantör av PA 12 slang i flertalet olika dimensioner och färger. Köper in mellan 1000-3000st/avrop och artikel.
Stock Items-Pumps
Önskar köpa 1 st vacuumpump, 10 millibar.
Material Stockholding-Other
Söker leverantör av Epoxi för ingjutning av elektronikkomponenter. 1- eller 2-komp. Låg viskositet. Epoxin kommer i härdat tillstånd komma i kontakt med dricksvatten så en certifierad produkt för livsmedel eller ännu hellre dricksvatten är att föredra. Volym: 2019E: 50L, avrop 10L-25L. 2020E: 100L
Building Material-Industrial doors
Vi ska köpa in ca 32 st. olika portar till en nybyggnation av en bussdepå som är belägen i Solna Kommun. Vi behöver få in offerter på bla. takskjutportar/rullportar för bussar. Jag behöver få in offerter under Q3 då även inköpet blir. Hör av er till mig via mail så får ni tillgång till mer information.
Metrology Equipment & Systems-Scales
Anbudsförfrågan gällande leverans och montage av 2st bandvågar av fabrikat Siemens till bandugnsverket enligt specifikation. Anbudet ska lämnas in via LKAB:s leverantörsportal och vara inne senast 2019-02-08 och innehålla följande: Totalpris för lösningen.
Metal Cutting Machine Tools-Grinding Machines
Vi söker ingående detaljer till en bandslipmaskin, exempelvis olika typer av tryckrullar, spännhjul, kontakthjul m.m.
Manufacturing & Process Automation-Robotics
Vi ska investera i en begagnad robot av märket ABB eller Motoman. Roboten skall stå vid en kantbockmaskin med en bana på 4-5 meter, lyfta gods som väger upp till 100 kg samt ha en räckvidd på 2-2,5 meter.
Building Material-Industrial doors
Upphandling av frekvensstyrd isolerad dukport med isolerande kantbeslag. Porten är till poolbilsgaraget.