Membership

To find out more about the RFQs on the right and how to get access to the full details, please click on the relevant RFQ and register your interest on the form below it.

For membership advice please contact our membership team on:

+46 (0)8 753 48 00
salj@qimtek.se

Latest engineering RFQs

Tool Making-Jigs & Fixtures
Tool Making-Jigs & Fixtures
OBS Läs noga bifogad kravspec! Till vårt nya gjuteri behöver vi några maskinverktyg och söker erfarna potentiella leverantörer. Det är ett verktyg som man ska i huvudsak tillverka av befintliga ritningsunderlag. Verktyget är en del av maskinen och används för att mata ut gjutstycken från formflaskorna med sand. Verktyget består av en platta och matarstift som är konstruerade och dimensionerade av maskintillverkaren. Men materialegenskaperna och konstruktionen för utmatningsstiften bestämmas av verktygstillverkaren.
Fabrication-Laser Cutting
Fabrication-Laser Cutting
Vi söker en leverantör som kan laserskära och leverera ganska snabbt då det brådskar! Tjocklek 10 mm och storlek på artikeln ca 20x40 mm. Volymen är osäker, men vi kan anta ett hundratal för en ev första order. Vill gärna veta om ni kan tillhandahålla prototyp innan order. Materialet behöver vara höghållfaststål, t ex 4140 och ha sträckgräns minst 1000MPa. Toleranser ISO 2768-f Förzinkad yta.
Fabrication-Laser Cutting
Fabrication-Laser Cutting
Liten detalj med hög precision för laserskärning. Dimension: 12.80 x 5.69 x 1.5 (L x B x T mm) Batch: 1800 per avrop, 3600 per avrop, 7200 per år Material: Rostfritt
Machining-Turning CNC
Machining-Turning CNC
Hej, vi önskar pris och leveranstid på följande härdade hjul och flänsar: 51-319572 = 14st 51-319573 = 28st 51-319574 = 14st 51- 319575 = 14st Material: SS2172 Diameter på hjulen: 400 mm
Fabrication-Laser Cutting
Fabrication-Laser Cutting
Söker någon som kan laser- eller vattenskära ut 4 st former. De filer som benämns "top" vill jag ha i 1.5mm rostfritt borstat stål. De som benämns "bottom" vill jag ha i 3mm rostfritt borstat stål. Storlek på detaljer ca 300x250mm. Har ni möjlighet att ge mig ett prisförslag på detta inklusive frakt.
Tool Making-Press Tools
Tool Making-Press Tools
Vi behöver hjälp med framtagning av ett pressverktyg till en rostfri kanal (Dim ca. 700*70*50 i 3mm syrafast mtrl.) Behovet är akut och vi önskar pris på både idé/design som den rena tillverkningen (fräsning m.m. kan eventuellt utföras hos oss själva).
Machining-Turning Auto
Machining-Turning Auto
OBS! Kort anbudstid! Förfrågan gällande svarvning av distansrör. Material EN 1.4301. Längd=21,75mm. Ytterdiameter 6mm, innerdiameter 4mm. Årsvolym beräknas till ca 84.000 st. Tänkbar leverantör får återkomma med lämplig batchstorlek i offerten. Vi har tidigare gjort detta själva men vill nu lägga ut det till extern leverantör.
Fabrication-Welding
Fabrication-Welding
OBS! Brådskande förfrågan! Läs noga hela texten: Vill beställa 30 st av "fötter" enligt bifogade ritningar. Behöver leverans av 15 st så fort som möjligt. Det är en svetsad stålkonstruktion med bl.a fyrkantsprofiler där den längsta profilen är 1190 mm. Varmgalvanisering ingår. Det är ok att göra en intermittent svets på båda sidor med 5 cm "intervaller". OBS! OBS! Frågor om denna förfrågan skickas till tina.jonson@qimtek.se Alla frågor kommer att besvaras via en uppdatering på förfrågan inom kort. Ni kommer att få ett separat meddelande/mail med information om uppdateringarna. Komplettering 2020-04-02: Hålen behöver inte borras upp efter ytbehandling.
Plastic & Rubber-Rubber Moulding
Plastic & Rubber-Rubber Moulding
Söker leverantör för gjutning av 2st komponenter i silikon. De ska användas som en prototyp. Ø 5,15 mm. Önskar få pris och leveranstid. Hör av er ifall tillverkningen behöver ändras i designen för att anpassa gjutningsprocessen.
Fabrication-Wire Forming
Fabrication-Wire Forming
Önskar offerter på bockning av 4 mm Syrafast tråd till bygel enligt ritning. Längd på färdigbockad detalj är 70 mm. Behov ca 1000 st
Plastic & Rubber-Plastic Fabrication
Plastic & Rubber-Plastic Fabrication
Önskar offerter på bearbetad polyamidstång eller motsvarande produkt. Längd 70 mm Diameter 12 mm/10 mm Enligt ritning, fräst spår med delvis genomborrning/fräsning samt en långsida nedplanad 2 mm. Behov ca 1000 st Material tåligt mot tryck och klorerat vatten.
Machining-Turning, Conventional
Machining-Turning, Conventional
Bearbetning av aluminiumplattor för maskering. Art 001 Maskeringsfläns Ø265mm, T=20mm. Antal: 32st. Art 002 Sidofläns dim 113x113x15mm. Antal: 12st.
Machining-Milling, CNC
Machining-Milling, CNC
Söker leverantör för tillverkning av sula i 1.4404. Storlek 150 x 100 x 8 mm. Vi elpolerar och finpolerar själva. MP-10273-A Det är 1 st alternativt 5 st/leverans.
Machining-Machining with Fabrication
Machining-Machining with Fabrication
Vi letar en inhemsk tillverkare av mjukstängande beslag till vår toalettsitsproduktion vad gäller Exclusive (mjukstänging och snabbfäste). Se vår hemsida för fler bilder. Material plast och gjutgods. Ytbehandling: kromatering. Årsvolym ca 20 000 par (hö-vä). Batchstorlek 1500 st. Det finns inga ritningar att tillgå, dessa vill vi ha hjälp med att ta fram inför produktion. Vi köper in dessa som från Asien idag och vill nu börja tillverka dom själva.
Fabrication-Welding
Fabrication-Welding
Söker någon som kan kapa och svetsa 1 st polerad mässingstång. Relativt tjockt gods så det inte blir för vekt. Önskvärt att tänkbar leverantör kan fästa en mutter eller gänga i varje ände så det blir starkt och lätt att fästa. Längd: 1760mm. Ø20mm. Vi behöver även köpa in 5 st polerad mässingsstång som ska vara 1780mm långa och Ø 20mm. Har ni möjlighet att hjälpa oss med detta eller vet någon som kan så hör av er.
Additive Manufacturing-3D Printing
Sjukvårdshjälpen är en organisation som har i uppdrag att mobilisera resurser inom 3-d printing i både plast och metaller. Behovet av sjukvårdsmateriel är mycket större än vad man kan tänka sig. Vi jobbar nära sjukhus har "beställningar" med 1000-tal produkter som bör tillverkas omgående. Just nu utvärderas ett 10-tal olika masker, det finns också andra behov. Exakt om hur processen och ev ersättning kommer att vara vet vi inte ännu. Ni förbinder er inte till något. Vi vill bara veta att ni finns. Instruktioner och information kommer senare. Dela gärna länken till detta formulär, https://tiny.cc/vardhjalpen-3d till dem som har en 3D skrivare. Info om Sjukvårdshjälpen finner du i FB-gruppen: https://www.facebook.com/groups/494650038080423/ snart är hemsidor mm uppe. Varför skall vi göra detta. Vi befinner oss i en global pandemin och alla lager är därför hårt ansträngda globalt och det är huggsexa på utrustning och material. Tillsammans kan vi underlätta för sjukvården. GDPR: I och med att du fyller i formuläret så godkänner du att din information kommer fritt användas inom gruppen (sjukvårdshjälpen) och dess resurser. Du har inga skyldigheter och du kan när så önskas begära utträde ur registret. Kontakta: Hugo Wikström 070-534 30 01 hugo.wikstrom@gmail.com Kontakter önskas i första hand via mail.
Machining-Turning CNC
Machining-Turning CNC
Önskar pris och leveranstid på detta hjul. Antal: 5 stycken. 150 mm i diameter 20 mm tjocklek. Vikt 2,7 kg. Material: Rigor Ska härdas!
Fabrication-Rolling
Fabrication-Rolling
Vi skulle vilja ha offert på valsade aluprofiler. Aluprofiler 40x40x2 mm (vi kan tillhandahålla material om det behövs). r-2655 /184 st r-1732 /292 st r-1005 / 150 st
Assembly & Packaging-Blister Packaging
Vi söker leverantör för tillverkning av blisterförpackningar till läkemedel. Tänkbar leverantör skall verka inom GMP och ha erfarenhet av att hantera läkemedel. God dokumentation samt renrum krävs. Volymer: önskvärt med 20-30 pallar/vecka. Kvalificerade leverantörer tar kontakt med inköparen via mejl med en företagspresentation.
Fabrication-Pipework
Fabrication-Pipework
Önskar offert på 75 st räcken enligt ritning. Material: Obehandlat stål tubrör Ø70x2,9mm Handelskvalité EN10217-1 Färdigbockad mått 2000 mm lång.
Additive Manufacturing-3D Printing
Additive Manufacturing-3D Printing
Önskar pris och leveranstid på två ex av denna 3d-printad, enbart för passning. Toleranser ISO 2768-m, jämn yta. T ex PLA funkar bra.
Machining-Machining with Fabrication
Machining-Machining with Fabrication
Önskar pris och leveranstid på dessa: Det skal være 15 stk. slike pom. skinner 800 mm långa Det skal være 60 stk. stoppere. Ser problemet med rettheten på disse skinnene, men vet det finnes en type pom som er dobbeltspent og derfor noe enklere å få rett. Vänligen återkom med pris och leveranstid på dessa delar.
Fabrication-Welding
Anbudsförfrågan gällande tillverkning av 2+2st balkar och 4st konsoler med fästplatta. Kapning och målning av två balkar, I-200, DIN 1025, S235JR, L=9090. Balkarna och konsolerna målas i kulören RAL 7030. A-mått på svetsar där annat ej anges är a=4 mm. Träger IPB 300x5000. Vikt: 645,2 kg.
Plastic & Rubber-Dip Moulding
Söker leverantör för gjutning av olika medicintekniska duschskydd i latex. Skydden väger 120-250 g per styck. De ska klassas nr 1 motsvarande skydd mot väta med 100 %. Då detta är relativt nya produkter är det svårt att förutspå kvantiteter, avropen ligger idag på 30-40 st / detalj. För att se våra produkter och deras utformning hänvisar vi till bilder på hemsidan.
Casting-Sand Casting
Casting-Sand Casting
Jag skulle vilja komma i kontakt med den som tidigare har tillverkat "Lucka 3". Det är en inspektionslucka i aluminium till askstup. Utvändiga mått ca 230 x 230 mm. Vi vet inte vem som är tillverkaren då plåtar och annan information saknas. Finns den möjligen att köpa? Kan ni hjälpa oss med ytterligare information eller är den som tillverkat den är ni mer än välkomna att kontakta mig.
Fabrication-Prototyping
Fabrication-Prototyping
Jag vill komma i kontakt med leverantörer som kan tillverka hela eller större delar av träningsställningen enl. bifogad bild. Ritningar finns som STEP, DXF och i pdf – Ritningar skickas vid visat intresse. Först 1st prototyp, därefter första mindre serie om <25st och sedan volym om <75st. Material: Huvudkonstruktion SHS Square steel hallow section, dvs. Standard kvadratiska stålrör Plana plåtdetaljer enligt motsvarande stålstandard som kvadratiska stål rör Plastdetaljer till j-cups och safety spotter arms i tillverkas i ultra high molecular weight polyethylene End-caps i plast till kvadratiska och runda rör finns som standardprodukt Hitch pins (stålpinne med handtag) finns som standardprodukt Bultar och muttrar i gulzink eller vad er annat rekommenderat Samtliga plåtytor ska pulverlackeras
Finishing-Zinc plating
Elförzinkning i svartfärg av två rör och två kortare bitar. Ritning 20001 innehåller två delar. Bilden avser ritning 20003. Ritning 20002 kommer tillverkas i två längder, den längre 2750 mm vilket är max längd. Avrinningshål enl. ök. Lämna gärna pris per del och vilken kvalité/process.
Fabrication-Fabrication with Machining
Anbudsförfrågan gällande: Tillverkning av Utmatningslåda AO:7963959 Antal: 2st Skall målas utvändigt, Färg:C3, LKAB Blå, eller liknande. Skall Gummeras invändigt, 10mm 40SHORE. Material SS 1311, SS 2332.
Fabrication-Fabrication with Machining
Fabrication-Fabrication with Machining
Her er en hasteforespørsel. Vi trenges to dokkinger 19510-C-450 og to sett av styre-delene i rustfritt på 19510-C-105 Kan dere gi meg en pris og leveringstid på en dokkingstasjon og en pris på to dokkingstasjoner etter tegning 19510-C-450 samt delene på trallen i 19510-C-105 i samme antall. Vi er litt på etterskudd med disse delene så en rask leveringstid er noe vi håper på. Videre pris og leveringstid på to braketter etter tegning 19511-M-200 NB! Prisene skal være med ev. overflatebehandling, frakt og pakking etc. (Pris inklusive alt til vår montasjehall, eks mva.)
Machining-Milling, CNC
Machining-Milling, CNC
Fräsning av mässing. Antal 1 st. 120x18x4 mm.