Thonab AB

Thonab AB

Description

Vår historia började 1975 och sedan dess har vi oförtrutet arbetat vidare med att effektivisera inköpen och logistiken. En snyggt packad försändelse, tydligt märkt och framme där och när den ska – det har varit en ledstjärna sedan starten. Idag levererar vi hundratusentals komponenter till företag runt om i Sverige. Och vi har kunder som varit med sedan starten – ett bra betyg som vi verkligen uppskattar.

Vi kan erbjuda det mesta inom maskindelar för att spara dig tid och samtidigt minimera risken för kvalitets- och leveransproblem. Vi har ett rikt förgrenat nätverk av leverantörer i Sverige och utomlands. Vårt fokus på Östeuropa under senare år har gett oss flera mycket kvalificerade tillverkare med en mycket konkurrenskraftig prisbild, även i jämförelse med Asien.

Många av våra artiklar är kundanpassade och unika. Vi har konstruktionskompetens och i samarbete med tekniker från våra leverantörer kan vi hjälpa dig med utveckling av det du behöver. Oavsett om det är en mer standardbetonad produkt eller din egen, unika design kan vi, köpa in, låta tillverka och lagerhålla den för avrop. Helt enligt dina önskemål.

Address
Thonab AB
Box 42142
Vretensborgsvägen 28
126 15  Hägersten
Stockholm
Sweden
Phone
08-645 26 70
Fax
08-19 44 70
E-mail
send e-mail
Web address
www.thonab.se
Contact
Hans Thonestad
Phone
08-645 26 70
Employees
5 - 9
Turnover

Products and Services

Kolvring, kolvringar, Piston ring, Piston rings, svarvning, fräsning, Turning, Milling, Muffler, Ljuddämpare Hydraulik,Pneumatik,slipning, gjutning

Capabilities

Thonab AB
Thonab AB
Thonab AB

Select an image to enlarge

Thonab AB
Thonab AB
Thonab AB

Processes

Casting-Investment / Lost Wax
Casting-Precision Casting
Casting-Shell Moulding
Machining-Drilling, CNC
Machining-Machining with Fabrication
Machining-Machining, CNC
Machining-Machining, CNC Centres
Machining-Machining, High Precision
Machining-Machining, Multi-Axis
Machining-Machining, Prototyping
Machining-Milling, CNC
Machining-Turning CNC
Stock Items-Bearings

Other

 

To see financial information, you need to login


News

Inköpsföretaget Thonab ser fördelar i Östeuropa
Inköpsföretaget Thonab ser fördelar i Östeuropa - Det finns flera fördelar med att lägga produktionen i Östeuropa i stället för Asien, menar Nicklas Norgren, inköpsansvarig på Thonab. -..

Equipment

At the moment there are no adverts stories relating to this profile