Din Maskin i Värnamo AB

Description

Vi inriktar oss på försäljning av produktionsutrustning för plåtbearbetning. Ett kontrakt med oss är ett långsiktigt samarbetsavtal. Ett avtal som innebär att du ger oss förtroende att leverera produktionsutrustning som skall ge dig möjlighet att uppfylla dina åtagande mot dina kunder.

På denna hemsida presenterar vi våra maskiner och vår personal.Vi beskriver aktuella installationer av maskiner som levererats, presenterar nyheter, beskriver våra lagermaskiner, våra begagnade maskiner samt mycket annat.

DIN MASKINs verksamhetsområden är:

Nyförsäljning av maskiner för plåtbearbetning.
Installation, utbildning, underhålls- och akutservice.
Reservdelshållning till hela vårt produktprogram samt även andra maskintyper.
Servicekontrakt för plåtbearbetningsmaskiner.
Kompletterande utbildning på maskiner och programvaror.
Försäljning av verktyg till kantpressar, stansmaskiner och pressar.
Försäljning av begagnade maskiner.
Vår affärsidé är att med kunskap och erfarenhet tillhandahålla och marknadsföra produktionsanläggningar inom verksamhetsområdet plåtteknisk bearbetning för att höja produktivitet, effektivitet och konkurrenskraft inom svensk industri.

Address
Din Maskin i Värnamo AB
Box 742
331 27  Värnamo
Jönköping
Sweden
Phone
0370-69 34 00
Fax
E-mail
send e-mail
Web address
www.dinmaskin.se
Contact
Alexander Ström
Phone
0370-69 34 08
Employees
Unspecified
Turnover

Products and Services

plåtbearbetning, lagermaskiner

Capabilities

Processes

Material Handling & Storage Equipment-Racking/Shelving
Metal Cutting Machine Tools-Bandsaws
Metal Forming Machine Tools-CNC Punching Machines
Metal Forming Machine Tools-Gas cutting machines
Metal Forming Machine Tools-Guillotines
Metal Forming Machine Tools-Hydraulic Presses
Metal Forming Machine Tools-Laser Cutters
Metal Forming Machine Tools-Mechanical Presses
Metal Forming Machine Tools-Metal Forming Machine Tools
Metal Forming Machine Tools-Nibbling & Notching Machines
Metal Forming Machine Tools-Other Metal Forming
Metal Forming Machine Tools-Plasma Cutters
Metal Forming Machine Tools-Plate cutting
Metal Forming Machine Tools-Press-brakes
Metal Forming Machine Tools-Punch-presses
Metal Forming Machine Tools-Rolling Machines
Metal Forming Machine Tools-Shearing & Folding Machines
Metal Forming Machine Tools-Stamping Machines
Metal Forming Machine Tools-Tube Working Machinery
Metal Forming Machine Tools-Waterjet Cutting Machines
Metal Forming Machine Tools-Welding Equipment

Other

 

To see financial information, you need to login


News

Din Maskin levererar till norsk verkstadsgrupp
Med nära 500 miljoner i omsättning siktar nu norska Stansefabrikken ännu mer mot den svenska marknaden, bland annat fordonsindustrin.Det norska företaget Stansefabrikken i..
Din Maskin levererar till norsk verkstadsgrupp
Med nära 500 miljoner i omsättning siktar nu norska Stansefabrikken ännu mer mot den svenska marknaden, bland annat fordonsindustrin.Det norska företaget Stansefabrikken i..
Weland Stål gör storinvestering
Weland Stål gör storinvestering Sedan tidigare har Weland Stål en hydraulisk kantpress, 480 ton, från SafanDarley och Din Maskin. Nu är det alltså dags för ytterligare investeringar..
140 sålda E-brake sedan 2004 talar sitt tydliga språk
140 sålda E-brake sedan 2004 talar sitt tydliga språk Det var en något skeptisk marknad som tog emot den första servodrivna kantpressen när den introducerades 1995. Men marknaden kom snabbt över sin skepsis, och..
Wermlands Mechanics växlar upp maskinparken
Wermlands Mechanics växlar upp maskinparken Wermlands Mechanics har investerat i två robotceller till sina tillverkningsenheter i Töcksfors respektive Svanskog. Båda cellerna består av kantpressar..
Sättraby Verkstad investerar i servoelektrisk stansmaskin
Sättraby Verkstad investerar i servoelektrisk stansmaskin Maskinen som Sättraby Verkstad nu investerar i är en Prima Power E5x CE. En stor fördel med maskinen är sorteringen av detaljer som går genom..
Daloc Investerar från Din Maskin
Daloc Investerar från Din Maskin DALOC I MELLERUD INVESTERAR I STANSMASKIN SAMT ROBOTISERAD KANTPRESSCELL Familjeföretaget Daloc är en väletablerad svensk industrikoncern med ett flertal bolag..
CNC-plåt i Västervik investerar i den första helautomatiserade lasern i Sverige
CNC-plåt i Västervik investerar i den första helautomatiserade lasern i Sverige - Vi är stolta över att ha installerat den första helautomatiserade lasern i Sverige. När det är rätt tid, rätt maskin och det kommer ett bra..
Prototal investerar i 3D-laser för högvolymproduktion
Prototal investerar i 3D-laser för högvolymproduktion Prototal investerar i en Prima Power RAPIDO fiberlaser. Det här är den bästa 3D maskinen för mindre och medelstora komponenter för såväl..
Din Maskin visar nytt styrsystem för gamla excenterpressar på Industrimässan i Malmö
Din Maskin visar nytt styrsystem för gamla excenterpressar på Industrimässan i Malmö Nu finns ett helt nytt styrsystem som gör det möjligt att uppdatera gamla excenterpressar och dessutom anpassa dem med funktioner utifrån nya behov..
SKEPPSHULTS PRESS & SVETS Investerar från Din Maskin
SKEPPSHULTS PRESS & SVETS Investerar från Din Maskin SKEPPSHULTS PRESS & SVETS STORINVESTERAR! Skeppshults Press & Svets AB startades redan 1958 och har en mycket lång erfarenhet inom tillverkning av..
Din Maskin levererar till Alvesta 3 Plåt
Din Maskin levererar till Alvesta 3 Plåt ALVESTA 3 PLÅT AB INVESTERAR I LASER Det är inte mer än drygt en månads sedan vi berättade att Alvesta 3 Plåt investerade i en..
Rasch investerar i stansmaskin från Din Maskin
Rasch investerar i stansmaskin från Din Maskin Ventilation är nyckelordet för Rasch, men man producerar inte kompletta ventilationsanläggningar. Koncentrationen ligger på några nyckelkomponenter..
COMPO I FLISERYD INVESTERAR I EN PRIMA POWER STANS- VINKELSAX
COMPO I FLISERYD INVESTERAR I EN PRIMA POWER STANS- VINKELSAX Compo AB är ett familjeägt företag som sedan starten 1990 har utvecklats till att bli ett av de ledande företagen inom sandwichlimning av system och..
COMPO i Fliseryd investerar i en Prima Power Stans-Vinkelsax
COMPO i Fliseryd investerar i en Prima Power Stans-Vinkelsax Compo AB är ett familjeägt företag som sedan starten 1990 har utvecklats till att bli ett av de ledande företagen inom sandwichlimning av system och..
Alvesta 3 Plåt AB investerar i en E-Brake från Din Maskin
Alvesta 3 Plåt AB investerar i en E-Brake från Din Maskin Alvesta 3 Plåt AB är medleverantören som erbjuder kostnadseffektiv helhetslösningar av plåtprodukter i såväl små som stora serier..
Rasch investerar i stansmaskin från Din Maskin
Rasch investerar i stansmaskin från Din Maskin Ventilation är nyckelordet för Rasch, men man producerar inte kompletta ventilationsanläggningar. Koncentrationen ligger på några nyckelkomponenter..
Förstärkning på Din Maskins serviceavdelning
Förstärkning på Din Maskins serviceavdelning Vi har glädjen att meddela att vi utökar vår personalstyrka med två tekniker! Karl-Gustav ”Gutta” Åhsberg har ett förflutet..
Din Maskin levererar kantpress till Gnosjö
Din Maskin levererar kantpress till Gnosjö GNOSJÖ PLÅTFÖRÄDLING INVESTERAR I SIN FEMTE SERVOELEKTRISKA KANTPRESS FRÅN DIN MASKIN!   Kvalitet, flexibilitet & leveranssäkerhet..
Jobro installerar ny laserskärmaskin
Jobro installerar ny laserskärmaskin JOBRO PLÅTKOMPONENTER HAR INSTALLERAT EN PRIMA POWER RAPIDO, LASERSKÄRMASKIN FRÅN DIN MASKIN! Jobro Plåtkomponenter är ett..
FORSERUMS VERKTYGSINDUSTRI INVESTERAR I EN STANS-LASERCELL!
FORSERUMS VERKTYGSINDUSTRI INVESTERAR I EN STANS-LASERCELL! Allt sedan verksamheten startade vid mitten av 40-talet har de haft rykte om sig att göra bra jobb, levererade i rätt tid till vettiga priser. Då handlade..
PLANNJA STEINWALLS INVESTERAR I EN GRADSAX FRÅN DIN MASKIN
PLANNJA STEINWALLS INVESTERAR I EN GRADSAX FRÅN DIN MASKIN Plannja Steinwalls är Plannjakoncernens specialist inom produktion och tillverkning av bleck och beslag samt takgenomföringar. Plannja Steinwalls ansvarar..
Din Maskin levererar en Prima Optimo 3d Laser till Volvo Cars i Olofström för prototypframtagning
Din Maskin levererar en Prima Optimo 3d Laser till Volvo Cars i Olofström för prototypframtagning Prima OPTIMO är en förstklassig 3D lasermaskin för skärning och svetsning av större arbetsstycken med utmärkt kvalitet och noggrannhet. OPTIMO..
Din Maskin levererar en Prima Optimo 3D laser till Volvo Cars i Olofström för prototypframtagning
Din Maskin levererar en Prima Optimo 3D laser till Volvo Cars i Olofström för prototypframtagning Prima OPTIMO är en förstklassig 3D lasermaskin för skärning och svetsning av större arbetsstycken med utmärkt kvalitet och noggrannhet. OPTIMO..
Rasch i Motala investerar i en servoelektrisk kantpress, E-Brake
Rasch i Motala investerar i en servoelektrisk kantpress, E-Brake Rasch AB i Motala är ett anrikt och välkänt företag i ventilationsbranschen. Företaget var ursprungligen ett entreprenadföretag som arbetade lokalt..
Konrad Eriksson investerar i en E-Brake Ergo från Din Maskin
Konrad Eriksson investerar i en E-Brake Ergo från Din Maskin Konrads har arbetat med plåt i snart ett sekel och har en gedigen yrkeskunskap. Med kundens visioner och Konrads erfarenhet kan resultat som är unikt utformade..
Rasch i Motala köper en E-Brake
Rasch i Motala köper en E-Brake Rasch AB i Motala är ett anrikt och välkänt företag i ventilationsbranschen. Företaget var ursprungligen ett entreprenadföretag som arbetade lokalt..
Konrads i Nybro investerar i en E-Brake Ergo
Konrads i Nybro investerar i en E-Brake Ergo Konrads har arbetat med plåt i snart ett sekel och har en gedigen yrkeskunskap. Med kundens visioner och Konrads erfarenhet kan resultat som är unikt utformade..
MECCOM i Klippan AB investerar i en Prima Platino laserskärmaskin från Din Masin
MECCOM i Klippan AB investerar i en Prima Platino laserskärmaskin från Din Masin MECCOM Group & Engineering utför optimala helhetslösningar för bl.a Livsmedels-,  Vattenrenings-, Ånga/Kraft- samt Processindustri. De har även..
Heijel Production i Hillerstosp investerar i en Safan servoelektrisk kantpress
Heijel Production i Hillerstosp investerar i en Safan servoelektrisk kantpress Heijel Production AB är en ledande producent inom sitt verksamhetsområde. Alla typer av trådbaserade detaljer framställs av deras kunniga arbetsteam...
Awal Display AB investerar i två E-Brake kantpressar
Awal Display AB investerar i två E-Brake kantpressar Awal erbjuder olika displaylösningar och hela koncept av säljställ och butiksinredningar, allt från produktidé och produktion till lagerhållning..
Åbergs Plåt i Tidaholm investerar i stans och laser från Din Maskin
Åbergs Plåt i Tidaholm investerar i stans och laser från Din Maskin Åbergs Plåt AB, etablerat redan på 1920-talet, erbjuder tillverkning av såväl enkla som komplexa konstruktioner i materialen rostfritt, aluminium och..
OS-facklan toillverkad i en Prima laser
OS-facklan toillverkad i en Prima laser Prima Power, ledande tillverkare av laserskärmaskiner, meddelar stolt att OS-facklan från OS 2012 i London är tillverkad med Prima Power laserteknologi. The..
OG Teknik investerar i en Safan E-Brake Ergo
OG Teknik investerar i en Safan E-Brake Ergo OG Teknik startades 1988 av Olle Grimstedt och ända sedan dess har företaget växt och utvecklats kontinuerligt både vad gäller lokaler, maskinpark..
Mountpac i Hillerstorp investerar i en E-Braker Ergo
Mountpac i Hillerstorp investerar i en E-Braker Ergo Det som skiljer Mountpac från andra plåtleverantörer är att det finns 10 års erfarenhet av att köpa in andra typer av material och sammanfoga..
Din Maskin förstärker försäljningsavdelningen
Din Maskin förstärker försäljningsavdelningen Sedan en tid tillbaka jobbar Hans Rosén som säljare hos oss. Hans jobbar på västra Sverige och ni är säkert många som redan har..
E-Brake nr 100 och 101
E-Brake nr 100 och 101 Safan BV från Holland är en innovativ föregångare med flera olika tekniska lösningar såsom servodrift och hybriddrift av kantpressar och..
Karlqvists Smide köper en Safan gradsax
Karlqvists Smide köper en Safan gradsax Karlqvists Smide (KSAB) startades år 1957 av Stig Johansson och Lennart Karlqvist och köptes 1982 av Eva Andersson och Ulf Christensson som sedan har drivit vidare..
Swegon i Tomelilla och Arvika investerar i servoelektrisk kantpress från Din Maskin
Swegon i Tomelilla och Arvika investerar i servoelektrisk kantpress från Din Maskin Det är inom må bra-branschen Swegon verkar, med sina inomhusklimat får de människor att må bättre. Det man erbjuder varken syns eller märks..
Husqvarna Manufacturing i Höör investerar i elektrisk stansmaskin
Husqvarna Manufacturing i Höör investerar i elektrisk stansmaskin Husqvarna Manufacturing i Höör bedriver utveckling och produktion av industriprodukter och vitvaror (företaget hette tidigare Höörs Plåt). Under..
Mountpac i Hillerstorp investerar i två nya maskiner från Din Maskin
Mountpac i Hillerstorp investerar i två nya maskiner från Din Maskin Mountpac, som startade 2001, var tills helt nyligen ett renodlat familjeföretag ägt av familjen Wärnelöv. När nu Thorleif ville träda tillbaka..
Lecor Stålteknik köper en Safan gradsax från Din Maskin
Lecor Stålteknik köper en Safan gradsax från Din Maskin Lecor Stålteknik AB i Kungälv grundades 1965. Verksamheten växte snabbt och idag tillverkar och monterar man stålkonstruktioner för broar,..
MIM Construction storsatsar med utrustning från Finn-Power ocvh Din Maskin
MIM Construction storsatsar med utrustning från Finn-Power ocvh Din Maskin Det började med några rallyfantaster som behövde förstärka sina fordon. Det var billigast och bäst att göra det hemma på gården...
Grief investerar i utrustning från Dimeco och Din Maskin
Grief investerar i utrustning från Dimeco och Din Maskin Med mer än 130 års förpackningsexpertis är Greif en världsledare i industri-förpackningsprodukter och tjänster. Företaget skapar..
Wica Cold investerar i sin andra E-Brake
Wica Cold investerar i sin andra E-Brake Wica Cold AB är ett expansivt företag som utvecklar, tillverkar och marknadsför kyl- och frysutrustning för livsmedelsbutiker. Kunderna finns främst i..
Proton Lighting AB i Värnamo gör storinvestering från Din Maskin
Proton Lighting AB i Värnamo gör storinvestering från Din Maskin Proton Lighting utvecklar och säljer belysning och belysningslösningar i alla dess former för industri, kontor, skola, butik, bostad och OEM. Företaget har..
Din Maskin påverkas inte av brutet samarbete
Under 8 år har Finn-Power OY (ett företag i Prima Industrie Group) och Safan BV samarbetat när det gäller tillverkning och försäljning av..
Fredrikssons Verkstads AB invetsrerar i Fladder avgradningsmaskin
Fredrikssons Verkstads AB invetsrerar i Fladder avgradningsmaskin Fredrikssons Verkstad AB, grundat 1917, ligger i Vadstena och är kommunens största privatägda arbetsgivare. Det är en modern verkstadsindustri och huvuddelen..
Wåtz Finplåt i Täby investerar i E-Brake Ergo
Wåtz Finplåt i Täby investerar i E-Brake Ergo Wåtz Finplåt AB är ett litet familjeföretag, nu i andra generationen, som har varit i branschen i över 40 år. Nu har man 9 anställda,..
ROBUST STÅLDÖRRAR INVESTERAR I ROBOTISERAD KANTPRESS FRÅN DIN MASKIN!
ROBUST STÅLDÖRRAR INVESTERAR I ROBOTISERAD KANTPRESS FRÅN DIN MASKIN! Robust Ståldörrar finns i Nykroppa, ca 12 km söder om Filipstad. Här arbetar 100 anställda med allt från utveckling och produktion till leverans. Företaget har under de senaste..

Equipment

At the moment there are no adverts stories relating to this profile