Qimtek

Inköpare

Kostnadsfri offerttjänst för företag som letar efter de bästa leverantörerna.

- Spara tid och pengar
- Skapa offertförfrågan online
- Få flera offerter
- Full support

Registrera dig som inköpare

Leverantörer

Förfrågningar från Sveriges köpstarkaste beslutsfattare inom tillverkningsindustrin.

- Få förfrågningar
- Spara tid och pengar
- Fyll ledig kapacitet
- Hitta nya kunder  

Registrera dig som leverantör

För Leverantörer

Plåtbearbetning-Tryckkärlstillverkning
Upphandling av byte av blandartankar i KA2 sektion 16 inklusive demontage av befintliga tankar med rensning av fundament. Demontage och rörinstallationer. Leverans och montage av nya blandartankar med kringutrustning och omrörare komplett med konstruktion, tillverkning, leverans av blandartankar med nya omrörare,montage samt idrifttagning.
Materialhantering och Förvaring-Pallställ
Anbudsfrågan gällande pall-stallage och montage. Längs båda långsidor skall pall-stallage monteras. 3 fack hög, 5 enheter bred. Monteras fackmannamässigt med påkörningsskydd & genomkörningsskydd. Slutbesiktning för användning ska vara inkluderad.
Plåtbearbetning-Lasersvetsning
Plåtbearbetning-Lasersvetsning
Söker leverantör för svetsning och valsning av 0,3 mm platt etsad syrafast plåt EN 1.4404 till lasersvetsad cylinder för matindustrin. Cylinderns diameter ska vara 25,5 mm med tolerans helst +0,3 -0 och koncentriciteten bör ligga inom 0,6. Höga krav på svetsens utformning dels då svetsen är synlig och dels för att den inte ska ansamla bakterier. Yttre geometrin enligt ritning även om bredd kan justeras efter önskemål (t ex om överlappssvets önskas). Geometrin inom rektangeln är ej med på ritning men det finns en sådan och den är relativt komplex och får ej repas. Volym första batchen 2000 st. Med förhoppning om många fler. Leveransdatum öppet för diskussion men plåtarna kommer finnas tillgängliga först 10e jan.
Plåtbearbetning-Svetsning
Söker leverantör för svetsning och bearbetning av vinschtrummor. Förutom bearbetning av liv och sidor på själva trumman så ska även axeln inuti bearbetas. Trummorna är 3 meter långa och 2 meter i diameter och väger 8 ton. Återkommande arbete om 30 st, fördelat på 3 år.
Plåtbearbetning-Djupdragning
Plåtbearbetning-Djupdragning
Söker leverantör för tillverkning av ståltermos i rostfritt. Den finns med höjd 150 samt 190 mm. Då detta är en ny produkt finns ännu inga verktyg. Första året räknar vi med att pruducera 25-50 000 st och andra året 50- 100 000 st.
Plåtbearbetning-Prototypstillverkning
Plåtbearbetning-Prototypstillverkning
Önskar offerter på 1 st av låda enligt bifogad ritning. 1 mm tjockt rostfritt.

Produkter

Mätmaskiner  
Mätmaskiner Beskrivning: LK Altera Serierna Keramiska mätmaskiner! • Bäst i klassen prestanda • Framtidssäker multisensor kapacitet • Lämplig för alla produktionsmiljöer • 10 års garanti på maskinens noggrannhet
Dimension:
Kvantitet :
3D Skanner  
3D Skanner Beskrivning: Nikon Modelmaker H120 Efter mer än två decennium med produktlinjen ModelMaker, tar Nikon återigen ett enormt kliv med den nya helt otroliga ModelMaker H120 som återigen flyttar på gränserna om vad som är möjligt i handhållen laserskanning. Med Nikons nya blålaserteknik, extremt höga uppdateringshastighet och optik framtagen av Nikons optikavdelning i Japan har vi fått en skanner som klarar mäta allt till en extremt noggrannhet och upplösning. H120 är kompromisslös och lämnar de mest detaljerade, snabbaste skanningarna som dessutom är noggrannast på marknaden. Noggrannhet 6µm
Dimension:
Kvantitet :
3D Skanner  
3D Skanner Beskrivning: Den extrema noggrannheten är resultatet av världens mest avancerade laserskanner. I tester som är jämförbara med ISO 10360 har LC15Dxuppnått noggrannheter som normalt förväntas vid användning av en CMM med en taktil prob. MPE: 1.9µm Nikons unika ESP3 teknik upprätthåller noggrannhet, snabbhet och datakvaliteten genom att anpassa laserinställningar i realtid. Användarna får en bättre förståelse för den dimensionella kvaliteten på sina produkter utan att ge avkall på cykeltider.
Dimension: 370gram, fullt kompatibel med Renishaw PH10 Mäthuvud
Kvantitet :
Travers  
Travers Märke: Helm
Typ: NIKO
Beskrivning: Original vs Original? Våra lättlastsystem från Helm ger en ergonomisk och kostnadseffektiv lösning för laster upp till 2000kg och spännvidd 10m. Skenorna finns i stålutförande, aluminium samt rostfritt utförande AISI 304/316. Välj Helmskenan - lång livslängd och minimalt underhåll! • Lastkapaciteter upp till 2000 kg • Tvärbalks längder upp till 10 meter. • Modul design • Kostnads effektiv. • Enkel installation med ett brett utbud av upphängnings möjligheter. • Kopplingsbart med existerande system. • Teleskoperande system. • Manuell eller elektrisk drift. • Golv eller takupphängda system. • Elförzinkade eller pulverlackerade skenor.
Testutrustning  
Testutrustning Märke: DIA-COME
Typ: Mätbord
År: 2019
Pumpar  
Beskrivning: Oljepump 1:1, används vid pumpning av olja med låg viskositet och vid korta sträckor, som vid pumpning från ett kärl till ett annat.
Dimension: Kapacitet: 30 l/min Lufttryck min-max: 0,3-1,0 MPa Oljeutlopp: Inv. ISO-G3/4 Oljeintag: Utv. ISO-G1 Luftanslutning: Inv. ISO-G1/4 Vikt: 2,8 kg Art.nr: 0102170
Kvantitet :

Skicka offertförfrågan

quick quote

Få offerter på tjänster och produkter!
Qimtek Offerttjänst är snabb, enkel och gratis!
Innan den skickas ut kontaktas du med korrektur
och lista på leverantörer som får din förfrågan.
Ring inköpsupport 0651-300800

*
*
*
*
*
*
*

Medlemmar  

Materialise Scandinavia
materialise_scandinavia As of the start in 1990 our goal was to enable new uses for the extraordinary potential that 3D prin...
Proplate Oxelösund AB
proplate_oxelösund_ab Proplate är en ledande leverantör av komponenter i grovplåt till globala företag inom kranindustri, ...
Lindahl & Nermark
...
FeRex AB
ferex_ab En sak är säkert. Och det är att ingenting är säkert. FeRex är precis som våra kollegor och konkurre...
TGTeknik AB
tgteknik_ab TGTeknik AB är en mekanisk verkstad belägen i Klippan, där kvalitét och service är våra stora värdeg...
Granzow AB
granzow_ab

Granzow AB etablerades 1968 som ett dotterbolag till Granzow Aps i Danmark. Förutom det sven...

Nyheter

ABBs nya storsatsning i Västerås
Nya Robotics Experience Center med över 25 robotar ska inspirera svenska industriföretag och hjälpa dem att utveckla nya teknologier inom robotautomation. Se bilderna från..
De beställer första flottan av elektrifierade snöskotrar till Swedish Lapland
Nu tar även snöskoterbranschen klivet mot elektrifering. Det är inte bara mer hållbart, utan även ett nytt sätt att uppleva naturen, utan avgaser och buller. – I våra..
Ge bort en bok i julklapp?
Nu kommer en ny bok om en av Sveriges mest framgångsrikaste industriprodukter. I samband med att Scanias legendariska V8-motor firar jubileum lanseras nu boken ”Scania V8 fyller..
Volvo utser en Chief Digital Officer
Han ska driva fordonsjätten digitala omställning.Scott Rafkin, idag vd för Volvo Financial Services, har blivit utsedd till den nya rollen Chief Digital Officer för..
Miljardaffär till ABB
ABB Power Grids har tecknat ett fyraårigt ramavtal värt över 100 miljoner dollar.ABB Power Grids har kontrakterats av Terna för att tillhandahålla gasisolerade..
Linköpingsföretaget får öljätte som kund
Ska använda den svenska tekniken för att förbättra den tekniska supporten till sina bryggerier.Ett stort antal bryggerier runt om i välden kommer nu att få..
Nya miljonaffärer till Multidocker
Två stora kontrakt med kunder i Skandinavien.MultiDocker har avtalat om två affärer till ett sammanlagt värde av 16,5 MSEK. Kunderna finns i Skandinavien och..
Bröderna Berggren bygger framgång i Fagersta
Sedan 2005 har de ständigt investerat och byggt ut legoföretaget som har kunder som Seco Tools, Epiroc och Morgårdshammar.-Det är här det händer. Så..
Engagemang, flexibilitet och automation skapar framgång i Fagersta
Sedan 2005 har bröderna Berggren ständigt investerat och byggt ut legoföretaget som har kunder som Seco Tools, Epiroc och Morgårdshammar.-Det är här det händer...
Extra jullov för Scaniaanställda
Vikande efterfrågan ger 4000 inom produktionen i Södertälje chansen till längre julledighet i år.Efterfrågan på lastbilar, bussar och motorer går ner i takt med..
Hållande verktyg blir smartare
– Med de uppkopplade hållarna kommer vi att veta hur skärprocessen ser ut och kan kompensera hastigheter och allting för att få det optimalt, säger Roger Cronholm på..
Teknikdag hos Evomatic i Karlshamn
Öppet hus den 16 januari, med bland annat automationstrender på programmet.Nu är det äntligen dags igen! För 8:e året i rad har vi återigen nöjet..
Tom Erixon nominerad till ordförande i Teknikföretagens styrelse
Beslut tas vid Teknikföretagens stämma den 7 maj 2020.Teknikföretagens valberedning har nominerat Tom Erixon till posten som ordförande i Teknikföretagens..
Saab får order på distansledd flygtrafikledning till Nederländerna
Flygtrafikledning på distans infördes 2015 i Sverige då Örnsköldsvik flygplats blev den första flygplatsen i världen med fjärrkontroll. Saab Digital Air Traffic Solutions (SDATS)..
Färdplan för en fossil fordonsflotta 
Under onsdagen presenterades branschens färdplan för fossilfri konkurrenskraft med fokus på personbilar och lätta lastbilar.Elektrifiering är huvudstrategin för..

Qimtek Products